Makijaż u mężczyzn, co Wy na to?
Napisano 30 grudnia 2007 - 14:59
Napisano 30 grudnia 2007 - 15:47
Bo w Polsce to jest tak, ze 70% ludzi ma zapedy do biseksualizmu promil tego ma odwage sie przyznac...
A poznanie ilu gejów uznajesz za "poznanie tematyki"?Nie rzucajcie sie na temat gejow gdy wiekszosc z Was nie miala z zadnym kontaktu (przepraszam ale jednokrotne poznanie jednego geja nie uznaje za poznanie tematyki).
Także w 100% zgadzam się z danym :idea:
Napisano 30 grudnia 2007 - 16:09
Napisano 30 grudnia 2007 - 16:19
Odpowiem za niego - polityczna poprawność, plaga ostatnich lat, każe nam uznać KAŻDE odstępstwo od normy za rzecz normalną. Ja natomiast nie jestem w stanie tolerować zboczeńców - czy są nimi osoby pedofile czy geje - jest to NIENATURALNE i NIENORMALNE. O ile pewne rzeczy jestem w stanie zaakceptować (jeśli dwoje dorosłych facetów chce się obściskiwać w domu to niech se to robi), ale na pewno nie mam zamiaru akceptować takiego zachowania na ulicy i innych miejscach publicznych.Dany, a czemu akceptacja tudziez tolerancja sa dla Ciebie tak bolesne?
Ale dlaczego akurat wtedy? A może sam powinienem zostać gejem, żeby się na ten temat wypowiadać?MacDada ilu uznaje za wystarczajace do wyrobienia sobie opini? Zyj z wieloma z nich w codziennym swiecie, pracuj, ucz sie i spotykaj. Wtedy moglbys wyrabiac sobie opinie.
Wypowiadać się na dany temat powinien mieć prawo każdy - jednakże nie każda opinia musi być PRAWDĄ. Znajomość prawdy nie wynika jedynie z osobistego poznania. Co więcej, osobiste poznanie nie implikuje poznania Prawdy!
Tak więc Twoje "przyzwolenie" w tej sytuacji jest kompletnie bezsensowne.
Napisano 30 grudnia 2007 - 16:28
skurch/ Sami przyznajecie sie tu ze nie mieliscie zadnego kontaktu z srodowiskiem gejowskim a jak juz to 'raz spotkalem...' 'raz rozmawialem'. Nie uwazasz to za idiotyczne aby wyrazac opinie o srodowisku ktorego sie nie zna a jedyne co wiecie to papka sprzedana przez media?
Powiem Ci, ze obracam sie nie tyle w 'takim towarzystwie' ale zyje w Lodzi. Normalnym miescie. Wiem ktorrzy dziekani sa gejami, wiem ktorzy szefowie wielkich spolek sa gejami oraz wiele wiele innych, siekawy i wplywowych ludzi. Jest to jednak ulamek tego co jest naprawde - nie mam szans na poznanie wszystkich a nawet na uslyszenie o nich
Ja do niczego takiego sie nie przyznawałem.. ja (na moje nieszczeście) miałem spory kontakt z tzw. 'środowikiem gejowskim', raz że z dwoma gejami studiowałem a dwa podczas mojego pobytu w USA też nader często się z nimi spotykałem.. i musze powiedzieć że nie lubie ich za bardzo. I to nie działa na zasadzie: on jest gej to go nie lubie.. przewaznie na poczatku nie wiedziałem ze jakas osoba była homo a i tak jej z początku nie lubiałem(i tak już później zostawało). Nie wiem ci ludzie maja coś w sobie co mnie od nich odpycha.. Za to lesbijki są bardzo sympatyczne
Odnośnie Bi dalej twierdze ze nie prawdą jest to co twierdzisz ze 70% ma takie zapędy..jeśli udowodnisz to inaczej niż przez mówienie że znasz takich ludzi to ci uwierze.. wszelkie badania mówią co innego. A przy takich badaniach ludzie nie mają co ukrywać swojej orientacj bo przewznie są one anonimowe..
Napisano 30 grudnia 2007 - 17:13
Napisano 30 grudnia 2007 - 17:14
Napisano 30 grudnia 2007 - 17:16
- MaUSeRoSS lubi to
Napisano 30 grudnia 2007 - 17:16
Napisano 30 grudnia 2007 - 17:27
Napisano 30 grudnia 2007 - 17:29
Napisano 30 grudnia 2007 - 17:31
Napisano 30 grudnia 2007 - 17:34
Napisano 30 grudnia 2007 - 17:35
Napisano 30 grudnia 2007 - 17:37
Napisano 30 grudnia 2007 - 17:40
W wątkach/wpisach nie dopuszczamy personalnych uwag oraz dyskusji o innych użytkownikach forum.
Napisano 30 grudnia 2007 - 17:41
Homo nigdy nie powie Ci ze hetero jest 'po#@%&*' 'popaprane' czy 'obrzydliwe' dla niego. Nie bawi go to mowi ze mu nie pasuje i tyle. Ot, cala filozofia...
Nie przeszkadza Ci, ze Twoj szef to gej do momentu kiedy o tym nie wiesz. Jak bys sie dowiedzial - co zaprezentowalo juz paru uzytkownikow tu - od razu bys go traktowal jak diabla. Myslisz, ze dlaczego musza sie ukrywac i nie moga wprost powiedziec, ze sa gejami? Bo sa potem linczowani przez ludzi takich jak Ty... To jest w porzadku?
Temat nie moze byc 'za kontrowersyjny'. Jesli o czyms sie nie bedzie rozmawiac to jest jeszcze gorzej.
To forma psychologicznego wyparcia? Jesli nie bedziemy o tym rozmawiac to to nie bedzie istniec?
Napisano 30 grudnia 2007 - 17:42
Napisano 30 grudnia 2007 - 17:44
Napisano 30 grudnia 2007 - 17:49
Czyli forum bez emocji... Eh ta dyktatura
Chociaż na siłę z tym podpunktem mógłbym się nie zgodzić, ale muszę uciekać i nie mam czasu się rozpisywać.
Możecie się nie godzić, tak czy siak na forum MyApple.pl nie dopuszczamy obrażania innych. Nie ważne jakiego są wyznania, jakiej orientacji seksualnej, z jakiej są partii politycznej, czy używają windy czy Mac OS. Po prostu kultura wypowiedzi wymaga tego, żeby nie obrażać innych. Koniec kropka.
Czyli forum bez emocji... Eh ta dyktatura
Chociaż na siłę z tym podpunktem mógłbym się nie zgodzić, ale muszę uciekać i nie mam czasu się rozpisywać.
Hmm, kazdy regulamin mozna nagiac
Napisano 30 grudnia 2007 - 17:51
Czyli forum bez emocji...
Dlaczego? Czy pojawienie się w salonie emocji oznacza automatycznie wyjście z niego kultury?
Napisano 30 grudnia 2007 - 17:53
[URL="http://muzyka.wp.pl/id,51179,size,1,galeria.html"]http://muzyka.wp.pl/id,51179,size,1,galeria.html[/URL] jestem na nie
Napisano 30 grudnia 2007 - 17:55
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych