Powiem Ci, ze obracam sie nie tyle w 'takim towarzystwie' ale zyje w Lodzi. Normalnym miescie. Wiem ktorrzy dziekani sa gejami, wiem ktorzy szefowie wielkich spolek sa gejami oraz wiele wiele innych, siekawy i wplywowych ludzi. Jest to jednak ulamek tego co jest naprawde - nie mam szans na poznanie wszystkich a nawet na uslyszenie o nich
Mógłbyś wymienić ich z imienia i nazwiska ?
'Dyskusja' jaka tutaj sie toczy od kilkunastu stron jest na 'bardzo wysokim' poziomie. Martwi mnie brak reakcji administracji na obrażanie innych użytkowników (homeseksualistów / biseksualistów / czarnych).
Nietolerancja / brak akceptacji dla ludzi jest wszędzie. U każdego. Ma tylko inną 'moc'. Jednym się nie podoba sztuczny biust u kobiet i nigdy tego nie będą tolerowali, innym sztuczne paznokcie, doklejane dready, warkoczyki, kolczyki w dziwnych miejscach. I będą takich ludzi wytykali palcami - tylko po co ? Aby pokazać, że jest się 'normalnym' ?
Moja opinia jest taka - nie podoba mi się jak facet maluje się dla poprawienia swojej urody (ale nie widziałem na żywo zbyt wielu), nie lubię kobiet z silikonowym biustem i sztucznymi paznokciami. Jest jeszcze kilka innych rzeczy - ale - jeśli im jest wygodnie i lepiej się żyje z tymi dodatkami to czemu nie ? Cieszę się razem z nimi i ich wygodą i lepszym samopoczuciem

Nie będę podawał ile osób procentowo ma takie podejście do sprawy jak ja bo nie prowadzę statystyk

Niech każdy będzie sobą