Xbox czy PS3?

Posted 30 October 2007 - 21:39

Posted 30 October 2007 - 21:43

Posted 30 October 2007 - 21:49
Z tym DMC4 trafiłeś jak kulą w płotDMC 4, Heavenly Sword. X też tego nie dostanie.
 Oczywiście że będzie wersja X poszukaj dobrze.
 Oczywiście że będzie wersja X poszukaj dobrze.

Posted 30 October 2007 - 21:59
 . Pomimo to sixaxis jest lepszy od tego microsoftowego badziewia
. Pomimo to sixaxis jest lepszy od tego microsoftowego badziewia  

Posted 30 October 2007 - 22:27
Co mówi Ci heksamedacyjne 000000000000000000000000000000000000 ?Jeżeli wg. Ciebie śmieci to tekstury wysokiej jakości to śmieci to MUSISZ mieć rację... Między 50Gb a 9 jest spora różnica
Tekstur wysokiej jakości nie pociągnie chociażby RAM ps3

Sixaxis, i cała seria DualShocków, jest znacznie mniej wygodna niż pad XO. To jest chyba logiczne, huh? ( dlaczego? http://pl.youtube.co...h?v=NsaCm9qcOxM )
Btw - http://pl.youtube.co...h?v=oMnDDyu6K6E
Hahah
 Często zobaczysz taki komunikat, jeżeli posiadasz tylko PS3
 Często zobaczysz taki komunikat, jeżeli posiadasz tylko PS3  

Posted 30 October 2007 - 23:02
Btw - http://pl.youtube.co...h?v=oMnDDyu6K6E
HahahCzęsto zobaczysz taki komunikat, jeżeli posiadasz tylko PS3
Zastanawiam sie co chcesz udowodnic wrzucajac link do tego typu "produkcji"...
Sugeruje zdjecie xBOX'owych klapek z glowy i dokladne obejrzenie zamieszonego materialu - jesli miales kiedykolwiek przed oczami menu ps3 to bez trudu zauwazysz ze gosc nie odpala gierki z menu game tylko filmik z plyty wybierajac go z menu Movies... malo tego przy odtwarzaniu wyraznie widac trojkat "play" w lewym dolnym rogu ktorego nie uswiadczysz grajac w zadna z ps'owych gierek.

Posted 30 October 2007 - 23:26
 niebezposrednio dla usera, ale takze wazne jest to ze devkit do ixa jest jak ktos wspomnial directixowy i pisanie gier na x360 jest bardziej zblizone do pisania gier na pc, czyli po prostu latwiejsze, co zmniejsza koszty developerow i wieksze sa szanse ze male firmy wypuszcza cos ciekawego. 
wady to (do niedawna) brak hdmi, male dyski (teraz jest niby 120gb) brak mozliwosci sensownego wykorzystania jako media centre, ogolnie platforma bardziej jest skupiona na graniu niz na szerokopojetej rozrywce
z kolei za ps3 przemawiaja mozliwosci jako mediacentre, te exclusives ktore pozostaly na ps3 czyli miedzy innymi gran turismo i tekken, ten serwis spolecznosciowy na ps3 co ze niby bedzie wirtualny swiat i kupowanie itemow itd, calkiem fajnie to brzmi, mozliwosc zainstalowania linuxa, wiecej opcji lacznosci, hdmi, 1920p (o ile pamietam xbox ma tylko 1920i), 
przeciw ejst brak pada z wibracjami, cena, brak kompatybilnosci wstecz w tanszych wersjach dosc uboga biblioteka gier - ja na przyklad gdybym kupowal teraz ps3 to nie mialbym zadnej gry ktoraby mnie interesowala, a na x360 jest juz forza 2, pgr4, gears of war,
a do wicko to ja apeluje bys przybral nieco mniej inwazyjny ton, nieprzyjemnie sie czyta twoje wypowiedzi, z kolei wrzuciwszy ciebei na ignore w wielu watkach nie mozna skojarzycz co inni odganiaja tak upierdliwie jak muche, no i co to znaczy heksamedacyjne?...
 niebezposrednio dla usera, ale takze wazne jest to ze devkit do ixa jest jak ktos wspomnial directixowy i pisanie gier na x360 jest bardziej zblizone do pisania gier na pc, czyli po prostu latwiejsze, co zmniejsza koszty developerow i wieksze sa szanse ze male firmy wypuszcza cos ciekawego. 
wady to (do niedawna) brak hdmi, male dyski (teraz jest niby 120gb) brak mozliwosci sensownego wykorzystania jako media centre, ogolnie platforma bardziej jest skupiona na graniu niz na szerokopojetej rozrywce
z kolei za ps3 przemawiaja mozliwosci jako mediacentre, te exclusives ktore pozostaly na ps3 czyli miedzy innymi gran turismo i tekken, ten serwis spolecznosciowy na ps3 co ze niby bedzie wirtualny swiat i kupowanie itemow itd, calkiem fajnie to brzmi, mozliwosc zainstalowania linuxa, wiecej opcji lacznosci, hdmi, 1920p (o ile pamietam xbox ma tylko 1920i), 
przeciw ejst brak pada z wibracjami, cena, brak kompatybilnosci wstecz w tanszych wersjach dosc uboga biblioteka gier - ja na przyklad gdybym kupowal teraz ps3 to nie mialbym zadnej gry ktoraby mnie interesowala, a na x360 jest juz forza 2, pgr4, gears of war,
a do wicko to ja apeluje bys przybral nieco mniej inwazyjny ton, nieprzyjemnie sie czyta twoje wypowiedzi, z kolei wrzuciwszy ciebei na ignore w wielu watkach nie mozna skojarzycz co inni odganiaja tak upierdliwie jak muche, no i co to znaczy heksamedacyjne?...

Posted 31 October 2007 - 00:34
Omg..Sugeruje zdjecie xBOX'owych klapek z glowy i dokladne obejrzenie zamieszonego materialu - jesli miales kiedykolwiek przed oczami menu ps3 to bez trudu zauwazysz ze gosc nie odpala gierki z menu game tylko filmik z plyty wybierajac go z menu Movies... malo tego przy odtwarzaniu wyraznie widac trojkat "play" w lewym dolnym rogu ktorego nie uswiadczysz grajac w zadna z ps'owych gierek.
Film jest czystą prowokacją. BioShock jest świetną grą, która została jak się nie mylę jedną z najlepszych gier (7 miejsce?) wszechczasów, która, ojej, nie pokazała się na PS3.
Zeratul po prostu włożył grę z Xboksa do PS3. Taki drobny sarkazm i właśnie prowokacja. Nie myślałem, że trzeba będzie to komuiś tłumaczyć.
Ken i spółka wrzucili puste bajty, żeby na siłę udowodnić, że Blu-ray się przydaje aż tak bardzo. Wyszło to na jaw, gdy ktoś chciał nagrać obraz gry pod Linuksem.no i co to znaczy heksamedacyjne?...

Posted 31 October 2007 - 00:58
 )
)

Posted 31 October 2007 - 07:11

Posted 31 October 2007 - 09:16
 tzn. Macbook laczy sie bezprzewodowo z routerem w ktory wpiety jest xbox i moge puszczac filmy, iphoto i itunes z xboxa. Moi sasiedzi maja Playstation 3 pare razy sie nawet zamienialismy, ale za kazdym razem chcialem Xboxa z powrotem jak najszybciej (niechcialem byc nie mily i musialem zacisnac zeby i dac im popykac). Na Playstation 3 nie ma zadnej gry na razie ktora by mnie wciagnela na dluzej niz godzine (bez kitu). Podczas gdy w Halo 3 potrafie nim sie obejrze grac pare godzin przez Live. Gears of War, Bioshock, Forza 2, Oblivion, Halo 3, GRAW 2, Rainbow Six: Vegas to gry ktrore narazie najbardziej mnie wciagnely. Patrzac na plany wydawnicze prawie wszystkie fajne tytuly ktore wyjda na PS3 beda rowniez na Xboxie. (oprocz MGS i Gran Turismo) Za to Xbox ma znacznie wiecej exclusivow.
Moja wypowiedz jest calkowicie obiektywna, niedawno nawet chcialem kupic PS3 jako druga konsole i odtwarzacz Blu-Ray jednak nie ma to wogole sensu.
 tzn. Macbook laczy sie bezprzewodowo z routerem w ktory wpiety jest xbox i moge puszczac filmy, iphoto i itunes z xboxa. Moi sasiedzi maja Playstation 3 pare razy sie nawet zamienialismy, ale za kazdym razem chcialem Xboxa z powrotem jak najszybciej (niechcialem byc nie mily i musialem zacisnac zeby i dac im popykac). Na Playstation 3 nie ma zadnej gry na razie ktora by mnie wciagnela na dluzej niz godzine (bez kitu). Podczas gdy w Halo 3 potrafie nim sie obejrze grac pare godzin przez Live. Gears of War, Bioshock, Forza 2, Oblivion, Halo 3, GRAW 2, Rainbow Six: Vegas to gry ktrore narazie najbardziej mnie wciagnely. Patrzac na plany wydawnicze prawie wszystkie fajne tytuly ktore wyjda na PS3 beda rowniez na Xboxie. (oprocz MGS i Gran Turismo) Za to Xbox ma znacznie wiecej exclusivow.
Moja wypowiedz jest calkowicie obiektywna, niedawno nawet chcialem kupic PS3 jako druga konsole i odtwarzacz Blu-Ray jednak nie ma to wogole sensu.

Posted 31 October 2007 - 13:43

Posted 31 October 2007 - 13:57
 Zastosowano w nim luty PBFree, ale jakies trefne, ktore dlugo narazone na temperature ponizej 10*C potrafia sie nawet rozpasc. Nie wiem jak z nimi aktualnie, ale dziwne byloby, gdyby ich nie poprawiono.
Wiele osob po prostu mieszalo problem zimnych lutow z przegrzaniem, bo wszelkie nooby jako jedyna przyczyne awarii przyjmowaly przegrzanie.
Zastosowano w nim luty PBFree, ale jakies trefne, ktore dlugo narazone na temperature ponizej 10*C potrafia sie nawet rozpasc. Nie wiem jak z nimi aktualnie, ale dziwne byloby, gdyby ich nie poprawiono.
Wiele osob po prostu mieszalo problem zimnych lutow z przegrzaniem, bo wszelkie nooby jako jedyna przyczyne awarii przyjmowaly przegrzanie.

Posted 31 October 2007 - 22:18
 Ale krotko i od serca 
Xbox - Producent - MICROSHIT - Nosnik Gier - DVD
Ale krotko i od serca 
Xbox - Producent - MICROSHIT - Nosnik Gier - DVD  

Posted 01 November 2007 - 01:32

Dlugo sie zastanawialem czy nie dokupic jeszcze PS3 w koncu jako fan i posiadacz PS, PS2 i PSPmam sentyment do Sony ale niestety do prawie polowy 2008 dalej nie wyjdzie zadna gra ktora mnie zaintereuje (oprocz Unreal TOurnament 3 ale bedzie tez na PC).

Dlugo sie zastanawialem czy nie dokupic jeszcze PS3 w koncu jako fan i posiadacz PS, PS2 i PSPmam sentyment do Sony ale niestety do prawie polowy 2008 dalej nie wyjdzie zadna gra ktora mnie zaintereuje (oprocz Unreal TOurnament 3 ale bedzie tez na PC).

Posted 01 November 2007 - 12:00

Posted 01 November 2007 - 12:14
- wicius likes this

Posted 01 November 2007 - 12:15
Już*się*pojawiło, obczaj Allegro
Ale wolałbym Starter Pack'a... dwa pady gierki filmy, żebym nie musiał kupować osobno... i jeszcze pytanie, w zestaie nie ma chyba kabla HDMI? Trzeba kupować oddzielnie?

Posted 01 November 2007 - 13:53

Posted 01 November 2007 - 15:29

Posted 01 November 2007 - 15:48
Ale wolałbym Starter Pack'a... dwa pady gierki filmy, żebym nie musiał kupować osobno... i jeszcze pytanie, w zestaie nie ma chyba kabla HDMI? Trzeba kupować oddzielnie?
Zmartwie cie - probowalem namierzyc starter packa, w najwiekszych hurtowniach w PL nie ma i wg sony juz nie bedzie - jedyne to dorwac sklep ktoremu zalegaja ale wtedy zapewne beda po starej cenie. Zostaje jeszcze allegro ale ja na allegro takiego sprzetu nigdy nie kupuje.

Posted 01 November 2007 - 18:53

Posted 01 November 2007 - 20:49

Posted 01 November 2007 - 21:48

Posted 01 November 2007 - 22:53
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users