Cytat
DMPLWLSprawdź sobie czy nie masz białych pikseli bo zdarzają się nagminnie. A jaki masz początek nr seryjnego bo ja DMPLX
Białe piksele to to samo, co hot pixels? Powinny być widoczne normalnie, czy są jakieś testy?
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 21 stycznia 2014 - 08:18
Cytat
DMPLWLSprawdź sobie czy nie masz białych pikseli bo zdarzają się nagminnie. A jaki masz początek nr seryjnego bo ja DMPLX
Napisano 21 stycznia 2014 - 08:36
Cytat
DMPLWL
Białe piksele to to samo, co hot pixels? Powinny być widoczne normalnie, czy są jakieś testy?
Napisano 21 stycznia 2014 - 11:09
Napisano 21 stycznia 2014 - 17:40
Cytat
Ręce opadają i nie tylko.
Sugeruję zwrot iPada i zakup tabletu w Biedronce.
Napisano 21 stycznia 2014 - 23:31
Cytat
Cieszę się, że zechciałeś oderwać się od swojego tabletu z Biedronki, żeby mi odpowiedzieć. Jesteś wporzo.Ręce opadają i nie tylko.
Sugeruję zwrot iPada i zakup tabletu w Biedronce.
Cytat
Wiesz, ludzie którzy nie znaleźli u siebie wady ekranu to ślepi daltoniści w okularach, albo kłamcy. Każdy iPad musi mieć trefny ekran, BO TAK!? W twoim mniemaniu kolega jest nie godzien iPada bo bie potrafi wady ekranu u sebie znaleźć?
Napisano 22 stycznia 2014 - 16:33
Cytat
A ja tak sobie myślę, że wady okresu dziecięcego już minęły i ilość wad jest mniejsza. Niewykluczone, że do grawerowania brane są iPady wyselekcjonowane z uwagi na to, że z grawerunkiem chyba nie będą mogły być sprzedane jako refurbished? iPady bez grawerunku z wadą ekranu warto wciskać nieświadomym klientom, bo ryzykuje się jedynie 30 zł za kuriera. Może zamówienie grawerunku pozytywnie wpływa na jakość otrzymanego towaru? Tak tylko sobie fantazjuję.
Cytat
No i dostałem idealnego iPada w końcu. Żadnych wad:)
Cytat
Naprawdę jest spoko a przerobiłem wszystkie możliwe wady opisywane na tym forum. Kiedyś przeczytałem ze przez pierwsze 3 miesiące sprzedaży lepiej nie kupować iPada i chyba coś w tym jest. Zrobię fotki w niedziele.
Napisano 22 stycznia 2014 - 16:43
Cytat
Cieszę się, że zechciałeś oderwać się od swojego tabletu z Biedronki, żeby mi odpowiedzieć.
Napisano 22 stycznia 2014 - 16:53
Cytat
Dzięki. Akurat na swojego iPada nie narzekam i go używam. A tu kilkaset stron żalów i pretensji. Ja natomiast czytam, piszę, a ostatnio oglądam zdjęcia i filmy na Apple TV. Pozdrawiam
Napisano 22 stycznia 2014 - 18:09
Cytat
Polecam więc wracać do czytania, pisania i oglądania zdjęć i filmów na Apple TV bo Twoje wpisy są zupełnie bezwartościowe. Wpadasz tylko do tego tematu, "puszczasz bąka" i uciekasz. Z czym Ty masz chłopie problem? Mógłbyś wyjaśnić dlaczego tak Cię boli kiedy ktoś wspomina o problemach z tabletem? Tak w kilku słowach, proszę.
Napisano 22 stycznia 2014 - 20:19
Cytat
Mało mnie interesuje Twoja opinia o moich wpisach, bezwartościowych oczywiście. Problemu nie mam , to wy macie problem, ale .....ze sobą. A w takim przypadku to nie kilka słów ale tysiące nie wystarczą. Żyjcie sobie dalej w swoim świecie. Pozdrawiam i wracam do oglądania HBO Go na ApplTV.
Napisano 23 stycznia 2014 - 09:37
Cytat
Kto to jest "wy"? Masz na myśli wszystkich użytkowników tego forum? Bo tak to rozumiem....
Wyglądasz na jakiegoś pieniacza któremu nie wiadomo o co chodzi...
Napisano 23 stycznia 2014 - 11:29
Napisano 23 stycznia 2014 - 12:18
Napisano 23 stycznia 2014 - 12:45
Cytat
Ktoś z szanownych forumowiczów miał może dylemat pomiędzy mini z retiną, a ipadem air? Ciągle męczę się czy jest sens wymieniać stare mini na wersję z retiną czy lepiej pójść nieco wyżej i kupić ipada air?
Chciałem odciążyć sobie plecy, a dzięki rozmiarom ipad air by się świetnie sprawdził zamiast mini
Napisano 23 stycznia 2014 - 13:22
Napisano 23 stycznia 2014 - 14:35
Napisano 24 stycznia 2014 - 00:28
Napisano 24 stycznia 2014 - 01:46
Cytat
Ja miałem. Czekałem na mini retinę, ale jak zobaczyłem że go pogrubiono i zwiększono masę, a odchudzony Air waży tylko 140 g. więcej, to się rozmyśliłem.Ktoś z szanownych forumowiczów miał może dylemat pomiędzy mini z retiną, a ipadem air? Ciągle męczę się czy jest sens wymieniać stare mini na wersję z retiną czy lepiej pójść nieco wyżej i kupić ipada air?
Chciałem odciążyć sobie plecy, a dzięki rozmiarom ipad air by się świetnie sprawdził zamiast mini
Napisano 24 stycznia 2014 - 14:18
Cytat
Chciałbym żeby iPad tyle ważyłodchudzony Air waży tylko 140 g
Napisano 24 stycznia 2014 - 14:46
Cytat
Nie rozumiem jak można było tak spierniczyć mini retinę. Wszystko jest pięknie jeśli nie porównamy go z ekranem iPada Air - nic dziwnego, że ten wygrywa wszystkie rankingi 2013.
Napisano 24 stycznia 2014 - 18:13
Cytat
[MOD]A teraz wracamy do meritum.[/MOD]
Cytat
Jaką szkołę ukończyłeś skoro nie rozumiesz "wy"? Wyjaśnię jednak, bez nadziei na zrozumienie, iż chodzi o tych użytkowników, którzy nic innego nie widzą tylko wady, a konkretnie tych wad się głównie doszukują. Nie rozumiesz też słowa pieniacz, to też twój problem.
Napisano 25 stycznia 2014 - 13:24
Napisano 25 stycznia 2014 - 22:13
Napisano 26 stycznia 2014 - 16:38
Cytat
No właśnie jak tam nowe serie iPadów bo kolega chce żebym mu kupił w AOS i nie chce żeby mi potem zawracał głowę wymianami tak jak to było z moimJak tam kolejne partie Air'ów? Coś ucichło wadoszukanie i usterkobadanie
Napisano 27 stycznia 2014 - 01:20
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych