ftpd, dnia 10 Kwie 2022 - 09:50, napisał: 
> Zamykanie wątków bo jest stary, żenada.
A co powiesz na: 'zamykanie wątków, bo OP to jednopostowiec, który założył konto, napisał wątek rok+ temu i nigdy nie wrócił, więc odpisywanie nie ma żadnego sensu'?
> Skąd zmiana na linuks z macbooka?
Z nudów. Uzywałem FreeBSD/Linuksa przez długo, potem 13 lat OS X/macOS, ale mi się znudziło i wróciłem do korzeni. Mam swoje Gentoo z minimalistyczym tiling window managerem, system w idle zużywa mi 300 MB ramu, no nie narzekam.
> Ale weź to jakoś napisz po polsku
Jak widzisz, nie tylko 'ta zła moderacja' ma wąty do Twojego stylu pisania. Nie chodzi wyłącznie o polskie znaki, tylko w ogóle o potok myśli z nijaką interpunkcją. To się zwyczajnie niewygodnie czyta.
A tak w ogóle, jak już sobie plotkujemy, to chodzenie po forum i 'ojej bo mi zamknęli temat TU JEST LINK, więc skopiuję kawałek bez ładu i składu' a potem przychodzenie tu i 'ZNOWU ZAMKNĘLI OJEJ JAKI JA BIEDNY' też nie jest jakimś pożądanym zachowaniem. Polecam http://rtfm.killfile.pl/#lajza (i w ogóle cały ten dokument).
Coś Ci nie wyszło cytowanie.
Odniosę się po kolei:
Jako użytkownik nie widzę czy OP założył jeden temat i napisał jeden post i więcej się nie zalogował, a przynajmniej bez wchodzenia na jego profil. Tematu nie zamknąłeś wcześniej tylko po mojej odpowiedzi, a przecież musiałeś o tym wiedzieć wcześniej. A komentarz był taki, że to ja chodze i sobie z nudów wygrzebuje stare wątki. Nie odgrzebuje, tylko odpowiadam na czyjś wątek i chce mu pomóc (w przeciwieństwie do Ciebie).
Co do wypowiedzi, formy, stylu, popracuje nad tym.
Co do zakładania wątków z jednego wcześniej, który mi zamknęliście, uzgodniłem z drugim modem że mam założyć kilka wątków (a raczej to była sugestia Twojego kolegi, mi bardziej pasował jeden temat) i zrobiłem to na zasadzie kopiuj wklej plus info skąd fragment z linkiem do usuniętego tematu. Potem kolega napisał, że usunięte tematy zniknął później i to też nie jest dobre rozwiązanie i poprosiłem go o info co zmienić, a tematy zostały usunięte ponownie tym razem za język polski (brak znaków). Także jak nie wiesz o czym piszesz, to nie pisz.
303, dnia 10 Kwie 2022 - 09:58, napisał: 
Nie obchodzą mnie polskie znaki, ale przed edycją to był niezrozumiały bełkot.
Przed edycją pierwsza część postu była taka sama z różnicą jednego wyrazu i braku pln znaków więc imho jeśli teraz zrozumiałeś to zrozumiałeś ten sam bełkot. Brawo!
ftpd, dnia 10 Kwie 2022 - 10:04, napisał: 
> przychodzi ktoś nowy i nie jest nastawiony anty forum ani anty mod (bo jak miałby być jak jest tu dopiero kilka chwil?) po kilku takich akcjach (tak tak wiem moja wina), to jedyne to może taki użytkownik pomyśleć to że jesteście poje... i wkurzać się na taki sposób działania.
Mnie tam uczono, że jak wchodzę w nowe środowisko, to wypada najpierw chwilę poobserwować, poznać zasady panujące w grupie, a dopiero potem wjeżdżać z odzywaniem się. Jest to też w dokumencie, który wyżej zalinkowałem i który nadal polecam.
Więcej już nie odpisuję, bo - jak widać - nic nie trafia i po prostu musisz publicznie pojęczeć, jaki to jesteś skrzywdzony, biedny miś. Jęcz sobie, w końcu albo Ci się znudzi, albo dotrze, albo się obrazisz na 'idiotów z myapple' i zrobisz rage quita. W każdej z tych opcji wszystko wróci do normalności.
Właśnie to sobie przeczytaj i zastosuj do siebie - wszakże to Twoje słowa, więc nie powinno być z tym problemu.
A link zewnętrzny do "łajzy" zastosuj do siebie - mi wystarczy forumowy regulamin.
mistrzswiata2, dnia 07 Sty 2022 - 22:37, napisał: 
Moderator WINMACIEK i FTPD to słabi moderatorzy.
W kosz znajduje dużo tematów, które są ciekawe, ale...
np. zły temat więc do kosza.. a może moderatorze przeniósłbyś ten temat do działu gdzie on pasuje zamiast go usuwać?
lub
np. ktoś opisał swój problem na pół ekranu, a moderator usuwa, bo temat posta powinien bardziej pasować do treści...
Serio? Cisną się na myśl same wulgarne słowa w kierunku tych ludzi. Widać, że jesteście użytkownikami starych urządzeń Apple ;D
Tu jest to idealnie podsumowane. Nie szkoda Wam tych potencjalnie ciekawych wątków?
Użytkownik bktpl edytował ten post 10 kwietnia 2022 - 11:13