mam cydie od poczatku na ip4 prawie rok i jest tak samo stabilny, oczywiscie nie uzywam pirackich repo a pozadne platne aplikacje i nie aktualizuje ios zaraz po wyjsciu tylko czekam az aplikacje zostana zaktualizowane do najnowszej wersji i dopiero aktualizujeiPhone nic nie musi. Są inne firmy produkujące telefony z 4,3 cala i żaden sie nie sprzedał nawet w 10% tego co iPhone z 3,5. Wolna wola!
@slawrumia
I Ty mnie chcesz przekonać, że to co jest w Cydii jest równej jakości co "wkomponowane" w iOS? Już patrząc po samych autorach - amatorzy piszący w warunkach domowych czesto nie mający do testowania wszystkich modeli iPad/iPod/iPhone vs profesjonalni informatycy dysponujący budzetem oraz urządzeniami, do tego opłacani przy czym wisi nad nimi gilotyna w postaci Steve'a jak coś zrobią nie tak. No wybacz... robiłem kiedyś JB i wiem jak wyglądają i działają tamtejsze tweaki/programy. To samo tyczy sie custom rom'ów na androida.
oczywiscie kupuje programy z appstore a w cydi tylko te nie dopuszczone przez stwiego i to z powodu ich polityki a nie braku stabilnosci
co do profesjonaslistow z appstore to na pewno sa glownie w grach , nawigacjach i kilka firm zajmujacych sie oprogramowaniem, reszta jest robiona w domowym zaciszu po godzinach, przynajmniej do czasu osiagniecia sukcesu ktory pozwoli na rezygnacje z pracy