iPad 2...
Napisano 08 grudnia 2010 - 08:52
Napisano 08 grudnia 2010 - 10:10

Napisano 08 grudnia 2010 - 11:51
Jak podaje DigiTimes, fabryka Foxconn otrzymała polecenie przygotowania się do rozpoczęcia produkcji iPada "w ciągu 100 dni". Jak podaje źródło przecieku, według pierwotnych planów produkcja miała się zacząć jeszcze w styczniu, ale problemy z firmware opóźniły przekazanie urządzenia do produkcji o miesiąc. Oznacza to, że ipad 2 trafi na rynek w okolicach kwietnia.
Napisano 08 grudnia 2010 - 11:55

Napisano 08 grudnia 2010 - 12:08
Dzisiaj na gazecie.pl pod linkiem: iPad 2 prawdopodobnie w kwietniu zasugerowano, powołując się na Foxcon, że bardziej prawdopodobną datą premiery iPada 2 jest kwiecień aniżeli styczeń.
Jak podaje DigiTimes, fabryka Foxconn otrzymała polecenie przygotowania się do rozpoczęcia produkcji iPada "w ciągu 100 dni". Jak podaje źródło przecieku, według pierwotnych planów produkcja miała się zacząć jeszcze w styczniu, ale problemy z firmware opóźniły przekazanie urządzenia do produkcji o miesiąc. Oznacza to, że ipad 2 trafi na rynek w okolicach kwietnia.
Kolejny się znalazł.
Napisano 08 grudnia 2010 - 12:26
Kolejny się znalazł.
O co chodzi, bo nie bardzo rozumiem? Ten temat chyba służy rozmowie o iPad 2, więc podaję o nim informacje.
Nie jestem ekscytowaczem, tylko świadomym swoich potrzeb konsumentem i kupiłem iPada w obecnej generacji.
Napisano 08 grudnia 2010 - 21:02
Napisano 08 grudnia 2010 - 21:06
Też kupiłem iPada obecnej generacji i cieszę się, że mam tak wspaniałe urządzenie. Tym samym nie myślę o tym, czy wyjdzie iPad 2,3 czy 5GS, bo po co?
Bo nowe jest fajniejsze, jedni mają to gdzieś, innych to kręci - jesteś w tej pierwszej grupie, to tak ambitnie nie wypowiadaj się w tym temacie tylko po to, żeby powtórzyć kolejny raz to samo.
Napisano 08 grudnia 2010 - 21:47
Takie tematy doskonałe są dla "ekscytowaczy", aby nie nazwać tego zjawiska dosadniej. Ekscytują się - bardzo często niezdrowo przed pojawieniem się czegoś... najczęściej to COŚ pojawia się poza granicami Polski... ekscytacja nie słabnie, ale COŚ jest i tak poza ich zasięgiem... nakręcają się... nakręcają... a kiedy realnie owy przedmiot jest do nabycia... swoją ekscytację lokują w czymś nowym, nieosiągalnym, tak aby móc przeżywać wieczną ekstazę.
Air wcale mnie nie interesuje, ale lubiłem sobie pogdybać co to będzie i bardzo fajnie oglądało mi się keynote.
na iPada 2 bardzo czekam bo zastanawiam się nad ipkiem 4 i ipadem więc hymm... co pokarze Apple, bardzo by mi pasowała wyższa rozdzielczość, dwa docki i lżejsze urządzenie. A wg mnie apple doda żyroskop, facetime na pewno. I jeszcze mam parę pomysłów.
Jest to fajne, interesuje się tym co jest i co może być ponieważ interesuje mnie to. iPhone, Macbook Pro 13 i monitory Apple tez zawsze jestem ciekawy co tu sie zmieni.
I właśnie w tych przypadkach zawsze będę gdybał co to może się pojawić lub co chciałbym aby się pojawiło, zwykle wtedy gdy zbliża się premiera a sram na maci pro, mac mini, ipod touch i parę innych.
Pamiętam jak czekałem na premierę iPhone 3G, miał to być mój pierwszy produkt apple, strasznie się jarałem i przy okazji trochę się zastanawiałem co to będzie i spełnił moje oczekiwania

CeBeer - coś ma być, co to będzie, ile mhz hymm... ciekawe. fajnie gdyby byla retina

wychodzi produkt - spełnił moje oczekiwania, chyba go kupię.
eeee, słabe nie kupie tego nigdy.
hymm.. fajnie to zrobili zastanowie się.
i milion innych odpowiedzi...
Napisano 08 grudnia 2010 - 22:07
Napisano 08 grudnia 2010 - 22:13
Napisano 08 grudnia 2010 - 22:54
Napisano 09 grudnia 2010 - 13:36
Hmm, ja mam wrażenie, że tutaj niektórzy mają syndrom posiadania aktualnego iPada i chyba żal dupę ściska, że raczej nie będzie już okazji i pieniędzy żeby kupić kolejny, nowy model, który będzie lepszym od aktualnego co jest oczywiste. Lub kupili teraz iPada i nie chcą dać głosu osobom, które chcą porozmawiać o nowościach w nowym iPadzie bo w świetle tych gdybań o nowym iPadzie swój świeżo kupiony iPad staje się pomału przestarzały względem nowego a premiera nowego już "za rogiem"
Najczęściej takie teksty piszą tylko ci co już posiadają iPada, przypadek?
Kolego malo wiesz o zyciu i cenowych kolejach losu tych najbardziej chodliwych sposrod produktow spod znaku jabluszka. Toć rzut oka na Allegro wystarczy by przekonac sie, ze nawet uzywane stare iPhone sprzed 2 czy 3 lat doskonale trzymaja cene i stanowia jedne z najbardziej obleganych aukcji na tym serwisie. Tak samo albo i w wiekszej skali bedzie w przypadku iPadów.
Obecni uzytkownicy iPadow, ktorzy juz teraz sa w temacie i dostapili przywileju obcowania z tym skadinad czadowym sprzetem, po prostu przesiądą sie na "wyzszy model" jesli tylko przyjdzie im ochota i bedzie to warte (jesli nowy model bedzie zdecydowanie lepszy). A swoje iPady sprzedadza bezproblemowo za dobra cene rzeszom innych czekajacych w kolejce.
Tak wiec Twoje teorie spiskowe maja chyba malo wspolnego z rzeczywistoscia...
Napisano 09 grudnia 2010 - 14:33
Napisano 09 grudnia 2010 - 14:53
Napisano 09 grudnia 2010 - 15:32
Ja zamawiam ipad 2 jak tylko bedzie rezerwacja online... i newsy z macrumours o tym czy o tam tym odnosnie ipada 2 tylko powoduja usmiech na mojej twarzy... ipad 1 odziedziczy ktos w rodzinie
U mnie będzie dokładnie tak samo :-)
Napisano 09 grudnia 2010 - 18:20
Claimed Next-Generation iPad Cases Suggest Rear-Facing Camera, SD Card Slot? - Mac Rumors
Is This The First iPad 2 Case? With A Rear Camera?

Napisano 09 grudnia 2010 - 18:36

Napisano 09 grudnia 2010 - 18:39
Bawią Was takie ploteczki co
qrcze rzeczywiście śmieszy mnie czytając te rewelacje.
Przednia zabawa proszę Pana, właścicielu iPada 1 generacji

Napisano 09 grudnia 2010 - 18:40
Przednia zabawa proszę Pana, właścicielu iPada 1 generacji
.
Na dwójeczkę już odłożone dolarki

Napisano 09 grudnia 2010 - 18:49
O zgrozo!, tylko nie plastik a wszystko możliwe, że zamiast aluminium będzie plastik, nic nie wykluczone. Niby Case, ale jak wpierzą plastik na tył to nie będzie fajnie.
Wygląda mi to na zapowiedź iPada 2 made by Chińska podróbka, a nie na cokolwiek wyprodukowanego przez Apple, no przecież nie będą się uwsteczniać... ;-)
Napisano 11 grudnia 2010 - 12:05
tutaj wiecej zdjec tych silikonowych:
[url=http://micgadget.com/10085/silicone-cases-for-ipad-2/]Silicone Cases for Next-Generation iPad
a tu reuters "potweirdza" dwie kamery:
http://www.reuters.c...E6B90PW20101210
Ps Jakies teorie na ten wyciety prostokat? antena? slot sd?
Napisano 11 grudnia 2010 - 12:56
Napisano 11 grudnia 2010 - 13:53
Wygląda mi to na zapowiedź iPada 2 made by Chińska podróbka, a nie na cokolwiek wyprodukowanego przez Apple, no przecież nie będą się uwsteczniać... ;-)
Co do uwsteczniania... Przypomnij sobie aluminium w IPhone 2g kontra badziewiasty plastik w 3G.
Napisano 11 grudnia 2010 - 14:10
Jak to zrobić? ipad 2 powinien być składany w kostkę! xD coś jak gazeta

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych