Wolność słowa vs moderacja
Posted 01 January 2010 - 20:05
Posted 01 January 2010 - 20:14
Posted 01 January 2010 - 20:16

Posted 01 January 2010 - 20:36
Posted 01 January 2010 - 21:00
Posted 01 January 2010 - 21:55

P.S.
Już było tu kilku takich co zakładali sobie kolejne konta przez nawet pół roku (rekordzista miał ich 47 - wszystkie są zbanowane) i wszyscy w końcu albo zmienili swoje zachowanie albo zrezygnowali bo takich idiotów nikt nie chciał już słuchać...
Posted 01 January 2010 - 21:59
Posted 01 January 2010 - 23:32
superprzystojniak, jaw16, jaw163 i inny burku
- miałeś znowu swoje 5 minut dzieciaczyno... czas się jednak skończył. Zegnamy.
P.S.
Już było tu kilku takich co zakładali sobie kolejne konta przez nawet pół roku (rekordzista miał ich 47 - wszystkie są zbanowane) i wszyscy w końcu albo zmienili swoje zachowanie albo zrezygnowali bo takich idiotów nikt nie chciał już słuchać...
Ulżyło.
Posted 02 January 2010 - 00:45
Posted 02 January 2010 - 00:59
Posted 02 January 2010 - 01:15
My Wam ufamy.
Dzięki. Miło nam

Posted 02 January 2010 - 09:59
Wyraźna nierównowaga sił ...
Posted 02 January 2010 - 10:48
Posted 02 January 2010 - 10:52
Posted 02 January 2010 - 10:56
Posted 02 January 2010 - 11:01
Posted 02 January 2010 - 11:41
Posted 02 January 2010 - 11:59
....miałeś znowu swoje 5 minut dzieciaczyno... czas się jednak skończył. Zegnamy.
P.S...
ktos moze wyjasnic co to jest "dzieciaczyno"....?
jakis dzieciak buszuje "po redakcji".....
---- Dodano 02-01-2010 o godzinie 12:03 ----
ciezko w niektorych watkach znalesc jakas porade, mase klotni i wzajemnego przepychania....
uwazam ze moderator powinien ciac ostro i porzadek by wrocil,
jasne jest ze nie moze tez byc tak, ze mod cos tam po cichu na swoja strone rzezbi, i prywatne porachunki zalatwia.
no i po polsku trzeba probowac pisac bo mlodzi z ifonami calkiem zdziczeja.
---- Dodano 02-01-2010 o godzinie 12:10 ----
Pozdrawiam wszystkich użytkowników którzy nie boja się wyrażać własnych opinii.....
ja tez pozdrawiam,
tyle ze opinie wyrazajcie we wlasciwych miejscach,
a nie jak to zwykle bywa z watku na jakis konkretny temat, gdzie czlowiek pomocy szuka..... bazar sie robi,
a mozna tutaj.... Offtopic - MyApple.pl
Posted 02 January 2010 - 12:26
Powiem tak - Subiektywna opinia nie zapominajcie o tym - moderatorzy to banda niedorozwojow i tyle - obraziłem was.... to znaczy*że mówiłem prawdę... wcale was nie obrażam tylko wyrażam swoją opinię. To że uważam was za kompletnych debili nie znaczy*że was obrażam... mam prawo tak myśleć i nikt mi tego nie zabroni... Dacie bana/ostrzeżenie bo nie chcecie słyszeć opini o sobie. Żyjcie w świecie wyimaginowanym przez was samych i cieszcie się z Tego że możecie usuwać wszystkie posty i banować ludzi którzy nie boja sie wyrażać własnych opinii... Cała ta dyskusja pokazuje waszą kompletą głupotę i ograniczenie w postrzeganiu świata i opinii użytkowników. Czepiacie się wszystkiego tylko nie wiem po co. Poczekam aż kiedyś ktoś się z Wami rozprawi raz na zawsze. Sam bym się tym zajął ale nie mam czasu na głupoli.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników którzy nie boja się wyrażać własnych opinii i wiedzą o czym piszę. Pewnie i tak mnie zbanują ale olać z głupotą się nie walczy tylko ignoruje.... Gratuluję moderatorom imbecylizmu i ignorancji!!!
Wolność*własna kończy się*tam, gdzie zaczyna się*wolność drugiego człowieka.
To, że kogoś*nazywasz sobie w myślach stosując inwektywy- Twoja sprawa. Ugłośnienie tego to już*obraza.
Mylisz wolność myślenia z wolnością słowa a już*zupełnie zdajesz się zapominać*o po prostu kulturze dyskusji i dobrym wychowaniu. O ile w ogóle znasz takie pojęcie jak kultura.. zaraz zaraz.. zadając te pytanie czyżbym nie zahaczał o obrazę? Insynuuję przecież.. I co teraz? Obraziłem, więc mam rację?
Zastosuj swoją*logikę w sądzie - niestety polegniesz.
Parafraza:
Pozdrawiam wszystkich użytkowników którzy nie boja się wyrażać własnych opinii i potrafią zrobić to w sposób nie obrażający innych użytkowników a dodatkowo wiedzą o czym piszę

Posted 02 January 2010 - 13:11
przypominam że założyłem wątek nt rachunkow z iTunes I szanowny MacDada mi go unusunal pod pretekstem.... No wlasnie , zadnym a skoro tak pragniecie argumentow Na potwierdzenie zdania np super przystojniaka , a I wy przy kasacji watka ich nie podaliście.gdzie tu sprawiedliwosc , przystojniak musi pisac dlaczego apple to syf a wy nie musicie pisac dlaczego wątek to syf . Ale dobrze juz starczy Tego , mniejsza o to zaraz zakladam wątek I prosze o nie kasowanie go.
---- Dodano 02-01-2010 o godzinie 13:13 ----
PS mam pomysl Na lepszy nowy tytul wątka: moderacja vs reszta swiata
Posted 02 January 2010 - 13:40
Posted 02 January 2010 - 14:20
Powiem tak - Subiektywna opinia nie zapominajcie o tym - moderatorzy to banda niedorozwojow i tyle - obraziłem was.... to znaczy*że mówiłem prawdę... wcale was nie obrażam tylko wyrażam swoją opinię. To że uważam was za kompletnych debili nie znaczy*że was obrażam... mam prawo tak myśleć i nikt mi tego nie zabroni... Dacie bana/ostrzeżenie bo nie chcecie słyszeć opini o sobie. Żyjcie w świecie wyimaginowanym przez was samych i cieszcie się z Tego że możecie usuwać wszystkie posty i banować ludzi którzy nie boja sie wyrażać własnych opinii... Cała ta dyskusja pokazuje waszą kompletą głupotę i ograniczenie w postrzeganiu świata i opinii użytkowników. Czepiacie się wszystkiego tylko nie wiem po co. Poczekam aż kiedyś ktoś się z Wami rozprawi raz na zawsze. Sam bym się tym zajął ale nie mam czasu na głupoli.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników którzy nie boja się wyrażać własnych opinii i wiedzą o czym piszę. Pewnie i tak mnie zbanują ale olać z głupotą się nie walczy tylko ignoruje.... Gratuluję moderatorom imbecylizmu i ignorancji!!!
-Podpisuje sie pod ta opinia nt tzw "modow" tego forum obydwiema rekami,a gdybym to potrafil-to rowniez 2 nogami! A swoja droga-to Thanx za taki dlugi post i zaoszczedzenie mi kilku minut-mi by sie niechcialo tyle stukac w klawiature!
Posted 02 January 2010 - 14:29
Parafraza:
Pozdrawiam wszystkich użytkowników którzy nie boja się wyrażać własnych opinii i potrafią zrobić to w sposób nie obrażający innych użytkowników a dodatkowo wiedzą o czym piszę
Pełna zgoda. Zresztą wiemy dobrze, że bez modów może być tylko ochlokracja a to jedyna droga do śmietnika i "skasowania" MyApple. Konkurencja tylko zaciera ręce

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users