Napisano 22 września 2009 - 19:43
hej Kakaki, świetna aplikacja - jestem z niej naprawdę zadowolony...
za pozwoleniem, mój skromny wishlist;-):
- możliwość dodania przystanku do ulubionych - też jestem z Krakowa - często wsiadam tam, gdzie mam kilka pasujących autobusów, gdybym była opcja przystanku wyświetlanego tak jak folder to po otwarciu mógłbym błyskawicznie sprawdzić co bedzie najszybciej... a nie chcę zaśmiecać sobie menu ulubione 40 conajmniej liniami.
-przewijanie dzień powszedni/soboty/święta - mniejsza czcionka sporo to ułatwiła;-) ale... dałoby się zrobić, skoro są to tabele, przewijanie poziome? tak jak programy na sb - jedno okno dzień powszedni, kolejne soboty itd. byłoby jeszcze szybciej
-takie samo przewijanie w menu przystanku - to już nie wiem czy jest możliwe wogóle - jedno okno jedne kierunki, kolejne drugie. bajer w zasadzie ale... ip to też w końcu bajer xD
-wyłączenie landscape. proszę. wkurza i przeszkadza - ale rozumiem, że w niektórych miastach jest potrzebne... chociaż jako menu w ustawieniach ip gdzie można by to wyłączyć (można by też tam dodać opcję zmiany rozmiaru czcionki i tam przenieść 'konfigurację' z aktualizacją a wolny slot na ...?)
trochę mylące są przystanki, które nazywają się tak samo a są w różnych miejscach - np Olsza II - sa 3 takie przystanki, ale rozumiem, że to że są jako jeden w programie wynika z tego jak wygląda baza .xml?