Wiadomo co z ŁDZ? Czekamy!
Podpinam się pod pytanie. Pisałeś, że na dniach będziesz dzwonił do łódzkiego MPK. Jakieś efekty?

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 01 października 2009 - 23:50
Wiadomo co z ŁDZ? Czekamy!
Napisano 02 października 2009 - 00:51
Napisano 02 października 2009 - 09:13
Podpinam się pod pytanie. Pisałeś, że na dniach będziesz dzwonił do łódzkiego MPK. Jakieś efekty?
Napisano 13 października 2009 - 21:14
Napisano 13 października 2009 - 21:52
Napisano 13 października 2009 - 21:58
Napisano 13 października 2009 - 22:04
Napisano 13 października 2009 - 22:38
Raczej nikt tu na MyApple nie poda ci skąd ściągnąć pirata chyba, że taka osoba chce na siłę dostać osta lub doigrać się bana.Nie szkoda mi, tylko iTunes nie wiadomo czemu odrzuca mój numer karty, z której miałby pociągnąć ewentualne pieniądze za program, tak więc skazany jestem na darmowe - to tyle z mojego wyjaśnienia Roberto.
Napisano 13 października 2009 - 22:50
Dodano rozkłady dla miasta Elbląg.
Napisano 14 października 2009 - 09:15
Przyda mi się, czesto tam jestem
Większość lini ma niepotrzebne przedrostki "dla wsiadających" i "dla wysiadających". Mógłbyś to jakoś poprawić? Zajmuje to niepotrzebne miejsce.
Pozdrawiam i dziękuje
Nie szkoda mi, tylko iTunes nie wiadomo czemu odrzuca mój numer karty, z której miałby pociągnąć ewentualne pieniądze za program, tak więc skazany jestem na darmowe - to tyle z mojego wyjaśnienia Roberto.
Napisano 16 października 2009 - 11:37
Napisano 16 października 2009 - 18:36
drugi dzien nie dziala aktualizacja bazy dla wawy. niby jest z 13 dostepna a pod sciagniecu nadal widnieje z 5. chyba trefna baza na serwerze
Napisano 16 października 2009 - 20:41
Napisano 16 października 2009 - 21:19
Próbowałeś ponownie ponaglać łódzkie MPK? W sumie szkoda, że tak dużego miasta brakuje w tym świetnym programie...
Napisano 17 października 2009 - 09:14
Napisano 17 października 2009 - 10:43
kakaki i dostałeś wkońcu jakieś pieniądze z apple za zrobienie sheduler'a ?
czy nadal nie masz nic za swoją prace ?
Napisano 18 października 2009 - 11:46
Napisano 18 października 2009 - 13:30
A ja całego tego bełkotu w tym komentarzu w ogóle nie rozumiem. Czemu on miał służyć? Poprawieniu sobie ego przez piszącego?Odpowiedź dla Simborek na komentarz w iTunes
Dziękuję za bardzo budujący komentarz w iTunes, na pewno zachęci mnie do dalszej pracy.
Napisano 18 października 2009 - 13:52
A ja całego tego bełkotu w tym komentarzu w ogóle nie rozumiem. Czemu on miał służyć? Poprawieniu sobie ego przez piszącego?
A już odniesienie do ceny programu (1,59Euro czyli jakieś 6zł - poniżej ceny paczki papierosów) uważam za żałosne. Szczególnie w kontekście ceny iPhona
Napisano 18 października 2009 - 15:25
Napisano 18 października 2009 - 15:32
Napisano 18 października 2009 - 16:13
Nie wiem, czy zrobiło Ci się lepiej czy nie. Nie wnikam.Od razu zrobiło mi się lepiej, że uczepiłem się kogoś kto wkłada trochę serca i wiedzy w to by zrobić coś pożytecznego i na tym ciut zarobić. Taki już ch*j ze mnie, dobrze że zauważyłeś...
Problem w tym, że komentarze w AppStore nie służą do konfrontacji, jak na tym forum i nie sposób się do nich tam odnieść - w szczególności autorowi. Wszystko co napisałeś Tam, mogłeś napisać najpierw Tutaj. Wtedy otrzymałbyś odpowiedź i może byś sprawę przemyślał.Z tym SKM myślałem, że wypadło z planów - czytając opis w AppStore - ale uspokoiłeś mnie i rozumiem Twoją motywację żeby się z tym 'nie śpieszyć
Napisano 18 października 2009 - 16:22
Napisano 18 października 2009 - 16:47
Łódź to się na 90% nie doczeka.. I to nie z winy autora Schedulera.
@Kakaki: Lista na twojej stronie jest trochę nie aktualna i może kogoś wprowadzić w błąd
Napisano 18 października 2009 - 18:52
Nie wiem, czy zrobiło Ci się lepiej czy nie.
Problem w tym, że komentarze w AppStore nie służą do konfrontacji, jak na tym forum i nie sposób się do nich tam odnieść - w szczególności autorowi. Wszystko co napisałeś Tam, mogłeś napisać najpierw Tutaj. Wtedy otrzymałbyś odpowiedź i może byś sprawę przemyślał.
A tak, narobiłeś komuś na wycieraczkę i smród pozostanie
Żadne oprogramowanie nie jest nigdy skończone, satysfakcjonujące wszystkich i do tego za darmo
Ale docenić trzeba dobry kontakt z autorem, rozwój aplikacji i chęci programisty, przekładające się na coraz lepszy program.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych