A czy ktoś już*próbował zgłosić swoją sprawę do rzecznika praw konsumenta, bo jeśli nie to rozumiem, że toczycie pianę ale wiecie że wina leży po waszej stronie i dlatego nic dalej z tym nie robicie.
Jakbyś przeczytał chociaż 4 posty wstecz to byś zrozumiał, że telefony kupione na faktura (na firmę) nie podlegają obsłudze rzecznika praw konsumenta. Swoją drogą jako Konsultant Klientów Biznesowych Orange powinnieneś o tym wiedzieć. Nie chce mi sie powtarzać po raz kolejny gdzie i do kogo to już zgłaszałem. Poprostu poświeć chwilę czasu i przeczytaj cały topic, a nie wpadasz, żeby pokrytykować sobie nie zagłębiając się w temat i nie mając pojęcia o czym piszesz.
A że to forum Apple i piszemy tu tylko o iPhonach no to można najeżdżać na Apple, Erę i Orange, ponieważ oni jak widać prawa głosu tu nie mają. Tylko kto z Was wie jak wiele reklamacji od dłuższego czasu jest reklamacji np, zasranej Nokii na symbianie????
Nie zgodze się, że Orange i Era nie mają nic do powiedzenia. Sprzedają towar firmy Apple i odpowiadają za wybór serwisu, który zajmie się obsługą reklamacji sprzętu który sami rozprowadzają. Oczekiwałbym chociaż minimum zaangażowania w problemy ich klientów, ze sprzętem kupionym u nich. A jedyne co z ich strony się doczekałem do spychologiczne i olewackie zagrywki, żeby się mnie pozbyć. Jak trzeba przedłużyć umowę, ale kupić kolejny telefon, to dzwonia po 3 razy dziennie. Jak jest reklamacje to ja dzwonie 3 razy dziennie i nie moge uzyskać odpowiedzi a czasami wogóle kontaktu nie ma...
Jestem w Orange od ponad 8 lat (jeszcze z IDEI) i oczekiwałbym trochę więcej zainteresowania nie tylko w przypadku gdy mam im coś zapłacić, ale również po zakupie.
Wybacz ale jako klient, który wydał już przez ten czas grube parenaście tysięcy w tej firmie, mam prawo być niezadowolony, jeśli oni robią problem z wymianą telefonu za 600 zł. Z resztą po Twojej wypowiedzi widać do czego Orange przygotowuje swoich Konsultantów Klientów Biznesowych Orange - o rzeczniku nie masz pojęcia, ale napewno jesteś w stanie zapronować mi SUPER NOWY DOTYKOWY TELEFON za 1 zł w tanim abonamencie :] (no offence do Twojej osoby, raczej do firmy)