Napisano 15 marca 2009 - 09:17
Kompletnie nie rozumiem i nie zrozumiem narzekania, co powininen miec iP, dlaczego to lub to jest tylko w JB do tego platne ?
Przede wszystkim, iP to nie Nokia... ja skonczylem przygode z Nokia na modelu N95, ktory okazal sie w moich oczach w porownaniu z iP slaba zabawka. Co z tego ze mam MMS'y, BT... jak moze dwa razy w roku dostalem jakiegos MMS'a, a raz na ruski rok cokolwiek przeslalem przez BT.
Zawsze mozna zobaczyc MMS'a przez strone WWW, gdzie surfowanie po internecie w przeciwienstwie do WIELU modeli innych telefonow w przypadku iP jest BAJECZNE !
Jedynej rzeczy jakiej mi brakuje, to brak mozliwosci przesylania kontaktow w ludzki sposob...
Zakupilem SwirlyMMS (choc w zeszlym roku dostalem tylko jednego MMS'a, a sam wyslalem ich lacznie ZERO,), duzo otrzymuje i wyslylam e-mail'i z iP - nie nazwe to substytutem MMS, bo jakosc wyslanego / otrzymanego zdjecia przez e-mail jest lepsza. Zakupilem iBluetooth (i nie widze potrzeby korzystania z niego do czasu az nie bedzie dzialac przesylanie kontaktow).
Reasumujac, iPhone jest telefonem dla osob swiadomych... ja nie korzystalem z MMS'ow czy BT, korzystalem i korzystam z e-mail, www, telefon i sms. To wszystko iP ma w doskonalym wykonaniu... ale jesli ktos kupuje telefon tylko dlatego zeby pokazac sie z nim, a pozniej narzekac... no coz...