Wdaję mi się że taki defekt zobaczył bym od razu... mam nawyk że oglądam dokładni nowo zakupioną rzecz zaraz po wyciągnięciu z pudełka Polecam na przyszłość
Jesteś pewien że zauważyłbyś ten defekt od razu?
[
Zazwyczaj pracuję przy otwartej pokrywie matrycy. Wtedy tego praktycznie nie widać.
Widzisz , tylko jest taki problem - kolega jakubat szczesliwy po zakupie Macbooka zrobil recenzje , zrobil zdjecia tego Macbooka i zamiescil je na sieci - i tam, jesli wierzyc kolegom forumowiczom - nie bylo mowy o zadnym zgieciu. Po czym minely dwa tygodnie, watek z recenzja zostal zmieniony a jest awantura o wgiecie aluminium na obudowie. To co bys sobie pomyslal?
Gdy chcesz przedstawić jakiś produkt to pokazujesz wady, które ma akurat Twój egzemplarz? Specjalnie nie umieściłem żadnego zdjęcia przedstawiającego wgniecenie w tekście żeby nie wprowadzać ludzi w błąd. Znajduje się*jedynie na końcu w przestrogach, które nawiasem mówiąc zostały napisane bardzo delikatnie i tylko po to aby uświadomić ludzi, żeby nie popełniali mojego błędu.
Recenzja została
najpierw zamieszczona na forum NotebokCheck.pl,
dopiero Code poprosił mnie o upload na MyApple.
Recenzja nigdy nie była modyfikowana po publikacji! -> Twoje oskarżenie jest bezpodstawne.
Poza tym wadę odkryłem przed świętami. W ich trakcie Corland nie pracował, a poza tym to nie czas na załatwianie takich spraw, w piątek nie pracowali (ten po świętach, ale wysłałem e-mailowo zgłoszenie reklamacyjne). Pismo odebrali w poniedziałek. Zamieściłem wcześniej pisma, na których są daty. Więc zanim coś takiego napiszesz sprawdź czy masz rację...