"I to niestety jest teraz priorytetem - nie lamenty kilkunastu userow"
"Kto jest w stanie to zrozumiec - zapewne nikt z szanownych adwersarzy."
Ależ ot to właśnie robi i to wobec wielu osób naraz. Ja publicznie wyraziłem sprzeciw i tyle.
Dialog, zauważ, jest prowadzony pomiędzy więcej niż dwojgiem ludzi. Nie będę zakładał wątku z ankietą "komu nie podobają się wypowiedzi Montany" bo uważam że wystarczy zwrócić mu uwagę, jak się okazało nie tylko w swoim imieniu.
"Wallenrod, fajnie gadasz, tyle że od rzeczy."
"Większość Twoich postów to "bicie piany""
Tiaaa.
Bardzo ładnie rozłożona wypowiedź na czynniki pierwsze.

Może odpowiem za jednym "zamachem" na Twoją odpowiedź.
Widzisz, każdy z nas ma
swoje zdanie. Zauważyłem bardzo trafne riposty ze strony tonymontany, które miały na celu zakończenie dyskusji, która utkwiła w martwym punkcie. W kwestii mojego nastawienia co do osoby kolegi Wallenroda. Nie zgadzam się z nim w kilku kwestiach. Postanowiłem użyć kolokwializmów, aby zwrócić Wallenrodowi na to wyrźną uwagę (uważnie przeczytałem większość postów kolegi Wallenroda).
Post nr 70:
Wallenrod: Może się nie znam,
TonyMontana: Tak, nie znasz sie.
Powiem, że również uważam, że Wallenrod się nie zna. I bez urazy. Myślę, że nikt na tym forum nie ma monopolu na wiedzę jak i nieomylność.
W tym samym poście TM tłumaczy że zwrócenie uwagi iż ludzie którzy wpłacali kasę na modyfikację forum robili to bezinteresownie jest "obrzydliwe"
Post 57:
Kwieto: "Tu widzę że idzie to w identycznym kierunku"
TonyMontana: "Kazdy ma prawo do swego WIDZImisie."
A nie ma?
Post 48:
TonyMontana: "Forum dzieki iPhone przyniosl rownowage budzetowa. Nareszcie nie trzeba do niego dokladac. Nikt z Was nie wylozy tych pieniedzy wiec wroce do tego co juz proponowalem - wroccie do watkow, ktore Was interesuja i sprawiaja radosc" (czytaj: zamknijcie twarze i siedźcie cicho)
Ja czytam to tak:
Ludzie, prowadzenie i utrzymanie forum kosztuje. Ktoś musi za to zapłacić (serwer, program forum itepe itede). Składki na utrzymanie forum są dobrowolne, ale niestety te, które są nie wystarczają. Zwiększenie liczby userów forum (ze zwykłej statystyki) spowoduje, że więcej ludzi wspomoże finansowo utrzymanie tego forum, a temat iPhone'a temu służy (na 100% wzrost liczby rejestrowanych userów jest znaczący).
"Zostawcie te decyzje moderatorom - oni od tego tu sa-zeby ocenic jakie decyzje beda najlepsze dla przyszlosci i rozwoju forum. I to niestety jest teraz priorytetem - nie lamenty kilkunastu userow.Kto jest w stanie to zrozumiec - zapewne nikt z szanownych adwersarzy. Ale widocznie dlatego to ja zostalem modem.."
Mocne słowa, faktycznie. Tylko czego dotyczą? Polityki forum? Czujesz, że należysz do tej grupy? Czujesz się urażony? Pamiętaj, jest akcja i jest reakcja. Chcesz mieć wpływ na to co dzieje się na forum? Złóż swoją kandydaturę na stanowisko Moderatora/Admina, będziesz podejmował decyzje i brał odpowiedzialność tak jak inni moderatorzy/admini.