Dlatego zostały wyodrębnione wątki i dodana możliwość ich ignorowania.Pytanie tylko, czy właśnie taką grupę użytkowników chcemy mieć na forum.
Przez co użytkownicy chcący robić coś więcej niż przewidział producent siedzą sobie na swoim małym podwórku i nie sieją zamętu na całym forum.
j.w.Więc dajmy szansę tym którzy chcą więcej i zgodnie z zasadami, a pozostałych zniechęćmy.
I tu wracamy do podstawowego pytania - co jest a co nie jest legalne.Przecież nic w mojej wypowiedzi nie wskazuje na chęć takiego ograniczenia? Jeśli jest to legalne/etyczne to czemu nie?
Prawnikiem nie jestem i nie zamierzam już dyskutować na ten temat.
Wykluczona jest możliwość pisania o OSX na PC (na razie bo niektórzy usilnie dążą do powstania takiego działu) ponieważ jestem osobiście przekonany o nielegalności takich instalacji - co do modyfikacji iPhone nie jestem w 100% pewny ani że to legalne ani że to nielegalne.
Czy mamy założyć, że Ci których interesuje coś więcej są gorsi od pozostałych?Musimy odpowiedzieć więc na pytanie czy stawiamy na "jakość czy na ilość" użytkowników forum.