Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Mac OS X Leopard Up-to-Date Wysyłka

• Please log in to reply
260 replies to this topic

#126 wasil16

wasil16
  • 541 posts
  • SkądMielno

Posted 11 December 2007 - 21:08

Pani Olga jest nam znana i nie mozna jej raczej zaliczyc do kompetentnej osoby :-/ Ja juz sie ciesze z Leoparda,ktory przyszedl dzisiaj!!! :-) Dlugo sie naczekalem (wniosek wyslany 26pazdziernika) ale wkoncu sie udalo.Co najlepsze SAD plytke wyslal natychmiast po zgloszeniu sprawy do Apple Polska!!!Tam w Irlandii dwie mile Panie zalatwily cala sprawe z SADEM w przeciagu dwoch godzin i to dzieki nim moge sie w dniu dzisiejszym cieszyc plytka z Leopardem!!! Teraz mam tylko dylemat...instalowac czy nie?!? ;-)

#127 iSiskin

iSiskin
  • 152 posts
  • SkądWisła

Posted 11 December 2007 - 22:13

mnie właśnie obsługiwała pani Olga... :( czyli mam nie liczyć na to, że Leo przyjdzie przed świętami?

#128 przemekf

przemekf
  • 1308 posts
  • SkądŁódź

Posted 12 December 2007 - 07:45

mnie właśnie obsługiwała pani Olga... :( czyli mam nie liczyć na to, że Leo przyjdzie przed świętami?

Ja również miałem "przyjemność" współpracować z tą Panią. Najpierw dowiedziałem się, że zgubili dokumenty - dosłałem faksem i listownie. Później wysłała płytkę za pobraniem, chociaż zapłaciłem z góry. Sprawę miała szybko wyjaśnić. Niestety - milczy do dzisiaj. Nie odpowiada na telefony ani maile.
I tak sobie czekam od 26.10...

Dzisiaj ma do mnie dzwonić Pani z Apple w Irlandii. Mam nadzieję, że w końcu wyjaśni sprawę :)

#129 wasil16

wasil16
  • 541 posts
  • SkądMielno

Posted 12 December 2007 - 08:06

przemekf trzymam za Ciebie i cala reszte mocno kciuki!!!Ale wierze,ze Pani z Apple Polska juz sie uporala z Twoja sprawa,bo oni naprawde dzialaja bliskawicznie i jak widac na moim przykladzie maja naprawde duzy a moze nawet bardzo duzy wplyw na funkcjonowanie SADU!!! Tak wiec czekam na wasze posty,o tym,ze plytka zagoscila i do Waszego domu :-) pozdrawiam :-)

#130 przemekf

przemekf
  • 1308 posts
  • SkądŁódź

Posted 12 December 2007 - 09:45

Dzięki :)

#131 kozzie

kozzie
  • 156 posts

Posted 12 December 2007 - 12:38

Dziwne, nikt w sadzie nie może ruszyć d...y i odebrać telefonu. Może wszyscy siedzą i pakują Leopardy. Wysłałem swój wniosek 13 listopada i nic...

#132 wasil16

wasil16
  • 541 posts
  • SkądMielno

Posted 12 December 2007 - 12:56

13 listopada i juz bys chcial dostac plytke?!? ;-) Nie tak szybko kolego ;-) SAD nas sprawdza i patrzy jak bardzo jestesmy cierpliwi :-) A tak na powaznie to musi minac 21 dni roboczych od czasu wyslania wniosku+kilka dni zwłoki ze strony SADU :-D

#133 kozzie

kozzie
  • 156 posts

Posted 12 December 2007 - 14:10

Ale czemu telefonu nie odbierają?

#134 iSiskin

iSiskin
  • 152 posts
  • SkądWisła

Posted 12 December 2007 - 14:25

bo są zajęci pakowaniem leopardów :D

#135 51m0n

51m0n
  • 6980 posts

Posted 12 December 2007 - 15:50

Taaa, to tempo pakowania mają chyba na prawdę jakieś piekielnie szybkie...

#136 Jabko

Jabko
  • 231 posts
  • SkądSzczecin

Posted 12 December 2007 - 17:19

Wyglada na to, że Pani Olga pracuje w dwóch firmach na raz. Oto dowód:
olga.sladkowska@sad.com.pl oraz mail jaki od niej otrzymałe (nawiasem mówiąc nikt nie zadzwonił!)

5 grudnia 2007 15:52:40 GMT+01:00

Szanowny Panie,
skontaktujemy się jutro z Panem kiedy został wysłany up-to-date Leopard, gdyż dopiero w dniu jutrzejszym będzie możliwość uzyskania dokładnej informacji.
Pozdrawiam
Szanowny Panie,
skontaktujemy się jutro z Panem kiedy został wysłany up-to-date Leopard, gdyż dopiero w dniu jutrzejszym będzie możliwość uzyskania dokładnej informacji.
Pozdrawiam

#137 przemekf

przemekf
  • 1308 posts
  • SkądŁódź

Posted 12 December 2007 - 19:00

Do mnie dzisiaj napisała inna kobietka: --- Panie Przemku, przeparaszmy za niedogodnosci. Postaramy sie jak najszybciej wyjasnic sprawe. pozdrawiam serdecznie --- Jeżeli wyjaśnianie będzie szło w takim tempie, to być może przed Nowym Rokiem otrzymam przesyłkę... ;)

#138 Jabko

Jabko
  • 231 posts
  • SkądSzczecin

Posted 12 December 2007 - 19:58

Do mnie dzisiaj napisała inna kobietka:

---
Panie Przemku,

przeparaszmy za niedogodnosci. Postaramy sie jak najszybciej wyjasnic sprawe.

pozdrawiam serdecznie
---

Jeżeli wyjaśnianie będzie szło w takim tempie, to być może przed Nowym Rokiem otrzymam przesyłkę... ;)

Czyżby to miał być koniec 2008 roku? :)

#139 Simborek

Simborek
  • 1272 posts
  • SkądZewsząd. Obywatel Świata.

Posted 12 December 2007 - 20:18

Czyżby to miał być koniec 2008 roku? :)

Kolega miał chyba na myśli Nowy Rok - tj. nowy, pierwszy rok następnej ery... ;)

1 r. e.p.w.a.p - 1 rok ery po wejściu Apple Poland... :D

#140 kozzie

kozzie
  • 156 posts

Posted 12 December 2007 - 23:06

Ciekawe czy te Leopardy w klatkach trzymają. czy tak luzem poprostu?

#141 iWP

iWP
  • 336 posts
  • SkądGliwice

Posted 12 December 2007 - 23:34

Luzem, tyle czasu zajmuje im połapanie wszystkich i przekazanie nowym, pełnoprawnym właścicielom.

#142 neos

neos
  • 27 posts
  • SkądRacibórz/Kraków

Posted 13 December 2007 - 09:18

Ja dostałem swojego tydzień temu. Co prawda nie zmieścili się w 21 dniach, ale jest

#143 seniu

seniu
  • 62 posts

Posted 13 December 2007 - 20:31

jak myślicie, jak wysłalłem wniosek 22 listopada to moge się go jeszcze w tym roku spodziewać czy raczej cienko?

#144 przemekf

przemekf
  • 1308 posts
  • SkądŁódź

Posted 13 December 2007 - 22:21

jak myślicie, jak wysłalłem wniosek 22 listopada to moge się go jeszcze w tym roku spodziewać czy raczej cienko?

Nie ma reguły. Pisz na:
marketing@sad.com.pl

Może coś się wyjaśni...

#145 Vidocq

Vidocq
  • 191 posts

Posted 13 December 2007 - 23:33

Są szczęściarze którzy dostali Leoparda szybciej niż w 21 dni? Bo ja, wysyłając tydzień temu, czytając co piszecie,raczej nie mam co liczyć, że przyjdzie do mnie przed Świętami, a może nawe Nowym rokiem:-(

#146 seniu

seniu
  • 62 posts

Posted 14 December 2007 - 10:00

dostałem maila od "Pani Olgi" że nie zgubili mjego wniosku i jest w trakcie realizacji. Prznajmniej mam pewnść ze nie będe musiał płacić dwa razy:)

#147 RobertZ

RobertZ
  • 745 posts
  • SkądWarszawa

Posted 14 December 2007 - 12:36

generalnie w tym poście jest dość gorzko na temat sadu i wysyłki Leoparda, obawiałem się, że i do mnie będzie to wędrować grubo ponad miesiąc. Pozytywnie zostałem zaskoczony, dokumenty wysłałem 8 dni temu, zwykłą pocztą, ani razu się nie upomniałem mejlem, ani telefonicznie pomyślałem, że jak do nowego roku nie przyjdzie to zadzwonię, a tu dziś kurier przynosi leoparda, żadnego pytania o pieniądze (oczywiście poszły przelewem), koperta do rączki, podpis i mam. Życzę wszystkim, aby tak zawsze było z Sadem, nadmienię iż oprócz kupowania u nich sprzętu w nie mam z sadem żadnych innych powiązań :).

#148 wasil16

wasil16
  • 541 posts
  • SkądMielno

Posted 14 December 2007 - 12:59

To sie ciesz RobertZ bo Twoj przypadek jest naprawde bardzo optymistyczne.Inni mordowali sie z SADEM o wiele dluzej,ja ponad 30dni roboczych i gdyby nie interwencja Apple Polska to moze plytki nie mialbym jeszcze do dzisiaj!!! :-( Smutne to,ze jednym sie udaje i sa zadowoleni a inny jak chocby PrzemekF musza sie co chwile upominac o swoje!!! Nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc Ci milej instalacji i bawienia sie nowym systemem :-) Pozdrawiam

#149 przemekf

przemekf
  • 1308 posts
  • SkądŁódź

Posted 14 December 2007 - 13:30

Fajnie macie. Ja dzisiaj zostałem "radośnie" poinformowany, że przesyłka została wysłana 3 grudnia. Fakt, wtedy wysłali - za pobraniem, chociaż zapłaciłem z góry, więc nie odebrałem paczki. Sprawę wtedy obiecała wyjaśnić p. Olga S. Oczywiście nie zrobiła tego do dnia dzisiejszego :( Kolejna babka z SAD-u obiecała, że sprawa będzie załatwiona. Mam nadzieję, że tym razem definitywnie... Pozdrawiam Wszystkich oczekujących na up-to-date :)

#150 Jabko

Jabko
  • 231 posts
  • SkądSzczecin

Posted 14 December 2007 - 13:33

generalnie w tym poście jest dość gorzko na temat sadu i wysyłki Leoparda, obawiałem się, że i do mnie będzie to wędrować grubo ponad miesiąc. Pozytywnie zostałem zaskoczony, dokumenty wysłałem 8 dni temu, zwykłą pocztą, ani razu się nie upomniałem mejlem, ani telefonicznie pomyślałem, że jak do nowego roku nie przyjdzie to zadzwonię, a tu dziś kurier przynosi leoparda, żadnego pytania o pieniądze (oczywiście poszły przelewem), koperta do rączki, podpis i mam. Życzę wszystkim, aby tak zawsze było z Sadem, nadmienię iż oprócz kupowania u nich sprzętu w nie mam z sadem żadnych innych powiązań :).

No toś człowieku urodzony w różowym czepku :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users