Xbox czy PS3?
Posted 25 January 2008 - 16:17
Posted 22 March 2008 - 10:22
Posted 22 March 2008 - 11:04
Ps3 - Rozwija się OINUX na tę platformę! I to najlepiej w najlepszej wersji! Może się okazać też świetnym kompem! A jak na konsolę! Niesamowite parametry! Wyjdą dobre tytuły!
O! Kurde! Uwielbiam! OINUXA! Świetna wiadomość! Tytuły na pewno wreszcie wyjdą! Najlepiej od razu kupić dwie! Może się też okazać że się w coś da pograć! No i te parametry!
Posted 23 March 2008 - 11:21
No! RAKIETOWYM kompem!Ps3 - Rozwija się OINUX na tę platformę! I to najlepiej w najlepszej wersji! Może się okazać też świetnym kompem! A jak na konsolę! Niesamowite parametry! Wyjdą dobre tytuły!
Ahh.. 256mb RAM... ah ta moooc..
Posted 23 March 2008 - 12:31
Posted 23 March 2008 - 20:49
Posted 25 March 2008 - 19:26
Jeszcze takie pytanko może ktoś się orientuje: Jak będzie z grą na PS3 przez internet jeśli mam w domu router?? Wiem że PS3 ma WiFi ale czy będzie wszystko w porządeczku??
u mnie tak jest. Internet z kablówki (4 mb/s) i AirPort Express Base Station jako router, PS3 podłączone przez WiFi. Gram w Call of Duty 4. I działa jak miód. Żadnych problemów.
Posted 26 March 2008 - 02:43

Posted 26 March 2008 - 07:40
buahah

Posted 26 March 2008 - 09:06

Posted 26 March 2008 - 16:05

Posted 26 March 2008 - 20:47
Hmmm...po takich joke`ach dochodze do wniosku, ze u nas jeszcze nie predko przyjmnie sie schemat:
PC = praca
Konsola = gry
Czemu mialby sie przyjmowac? PC moze sluzyc do obydwu rzeczy. Owszem, wymaga to wiecej nakladow finansowych i wiedzy, dlatego wiekszosc casual gamerow wybierze konsole. Jednak w zamian za to PC oferuje najlepsza mozliwa grafike i gry wszelkich rodzajow - od zabijaczy czasu (polecam Peggle Deluxe, wciaga jak cholera) poprzez wyscigi, fpsy, rtsy, strategie turowe konczac na dzisiejszych gigantach czyli mmorpg.
Posted 27 March 2008 - 09:00
Czemu mialby sie przyjmowac? PC moze sluzyc do obydwu rzeczy. Owszem, wymaga to wiecej nakladow finansowych i wiedzy, dlatego wiekszosc casual gamerow wybierze konsole. Jednak w zamian za to PC oferuje najlepsza mozliwa grafike i gry wszelkich rodzajow - od zabijaczy czasu (polecam Peggle Deluxe, wciaga jak cholera) poprzez wyscigi, fpsy, rtsy, strategie turowe konczac na dzisiejszych gigantach czyli mmorpg.
Hmm..jeśli rozmawiamy o funkcjonalności PC..to wiadomo, że przebija konsole...ale nie ma w tym nic dziwnego bo wiadomo do czego stworzono ów konsole..
To nie jest sprawa casual gamerów...jestem informatykiem i siłą rzeczy coś niecoś wiem o komputerach..poza PC mam też konsole...czy to znaczy, że jestem casual gamerem?\
Mówisz najlepszą grafikę..i nakłady finansowe...to ja Ci powiem ok..jeśli stać Cię na to, żeby co pół/rok wymieniać np karte graficzną, żeby być up to date to proszę bardzo..ja wolę wymienić konsole raz na 3, 4 lata...bo mam pewność, że cokolwiek bym nie odpalił..zawsze będzie chodzić płynnie i na ten czas będzie miało możliwie najlepszą grafikę...
Niestety...ale nawet najlepsza karta graficzna kupiona do PC..nie podrasuje silnika graficznego i sprawi, że będzie wyglądać on lepiej niż został napisany..a konsole na dzień dzisiejszy to zapewniają..
Czemu miałby przyjmować się trend, o którym pisałem wcześniej..ano dlatego, że coraz więcej gier jest planowanych wyłącznie na PS3 czy X360 pomijając przy tym PC..vide GTA IV, czy wypuszczając wersje PC późno po premierze konsolowej, np Assassin`s Creed..
Teraz mam trochę lat i czasu mniej na granie..jednak całe nastoletnie życie, jeśli grałem w gry to tylko na PC, bo uważałem, że nie ma nic od tego lepszego...
w zeszłym roku przełamałem się i kupiłem konsole...i nie da się tego porównać...gra na wielkim ekranie, w super jakości, do tego świetna rozrywka dla kilku osób..jak dla mnie czasy gry na PC się skończyły i uważam, że mimo wszystko ogólnoświatowy trend, też będzie szedł w tym kierunku..
pzdr
Posted 27 March 2008 - 12:56
Posted 27 March 2008 - 13:24

Posted 27 March 2008 - 19:07
Śmieszne, do prawdyDOBRE!!! Wicko masz tylko internetowych przyjaciół?

Schemat ten doprowadził mnie do Wii akurat.
Chciałem nawet brać, gdy zorientowałem sie, że na Xboksie graliśmy raczej tylko ze znajomimi - gdy ich nie było robił za Home Media Center. Ale opanowałem się i ostatecznie nie wziąłem.
Co do PC vs konsola - o wiele lepiej grało mi się na padach przed telewizorem, mimo to zostalem zmuszony do wybrania PC... i nie zawiodłem się, a pady można zawsze podłączyć

Posted 27 March 2008 - 20:45

Posted 27 March 2008 - 22:16
Posted 27 March 2008 - 22:26
Schemat ten doprowadził mnie do Wii akurat.
jasne, a do czego innego byś był w stanie się przyznać

Posted 28 March 2008 - 09:05
Haha

Mnie doprowadzil do PC..ale ja nie chce

Posted 28 March 2008 - 10:22
cieszę się że mnie uprzedziłeś i nie musiałem tego dodawać

a zmuszony do PC bo mu tata pilot do telewizora zabrał
Posted 29 March 2008 - 14:20

Tak toki, sfochuj się teraz, jak ja śmiałem wielce Pana obrazić..
Znowu zagrozisz mi sądem?

Zostałem zmuszony do przesiadki na PC z innych względów. Tzn.. XO wciąż mam, ale po prostu go nie używam.
Posted 29 March 2008 - 14:28
Posted 29 March 2008 - 14:33
jesteście żałosnymi idiotami?
brakuje że argumentów że musisz innych obrażać? nie umiesz zachować się na poziomie?
Posted 29 March 2008 - 14:35
Wy na prawdę uważacie, że takie teksty kogokolwiek ruszają?
Ile razy ja mam wam powtarzać, że jesteście żałosnymi idiotami?
Tak toki, sfochuj się teraz, jak ja śmiałem wielce Pana obrazić..
Znowu zagrozisz mi sądem?
Zostałem zmuszony do przesiadki na PC z innych względów. Tzn.. XO wciąż mam, ale po prostu go nie używam.
Wicko, tym razem stanowczo przesadziłeś nazywając innych forumowiczów idiotami.
Przyda ci się tydzień odpoczynku od forum.
---- Dodano 29-03-2008 o godzinie 14:40 ----
A teraz proszę o zakończenie personalnych wycieczek. Kończymy OT i wracamy do tematu.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users