....... A tak poważnie jak masz czas przyjedź do mnie, położę Ci mojego Air'a i iPad'a 4 obok, popatrzysz i poopowiadasz mi jeszcze o tych głupotach.
Moja wymiana wyszła dzisiaj z Pragi, ciekawe co będzie tym razem 
Dziękuję za zaproszenie. Nigdy nie napisałem, iż nie ma wadliwych iPadów. To jest wręcz nie możliwe aby nie było usterek przy milionowej produkcji. Sam wymieniłem ze względu na restarty, ale alarm odnośnie "znikającej" w oczach baterii był chyba przedwczesny. Aktualnie jest 69% po 8 godzinach. Dlaczego wcześniej (ale tylko raz) bateria szybko zaczęła się wyczerpywać cholera wie. Zwróć uwagę, co pisze wielu forumowiczów - "było dobrze dopóki nie przeczytałem na forum o zażółceniu i .... teraz widzę i zaczyna przeszkadzać". Wiesz pewnie co to sugestia. Wrzuciłem moje nieudolnie wykonane próbki mojego nowego ekranu, nie ma komentarza, ale ważne, że osobiście nic nie widzę i odczuwam pełen komfort, zwłaszcza jak "przesiadłem się" z iPada 2. Ekran piękny, a i waga ma też znaczenie po długim trzymaniu w ręku. Nie jestem skończonym fanem Appla, a jeżeli już to Microsoftu i brak "startu" nie dość, iż mi nie przeszkadza to nawet tak wolę. Air jest świetny i wszystkim życzę aby sami mogli się o tym przekonać, a nie przekonają się, jeżeli przed otrzymaniem myśleć będą o zwrocie. Pozdrawiam