Ja otrzymałem zarówno Aira jak i Mini dzień wcześniej niż pisało na stronce. A jaki masz status na stronie TNT? Że w transporcie do klienta? Jeśli tak to będzie pewnie dziś u Ciebie. Możesz też zadzwonić na infolinię TNT, powiedzą Ci kiedy dotrze.Panowie mam prośbę, zamówiłem w pt iPada który z początkowego założenia miał do mnie dotrzeć 10-12 grudzień. Wchodząc dzisiaj na stronę TNT pisze ze przewidywany czas to 3 grudzień, a paczka jest już w Katowicach.
I tu mam problem, bo dzisiaj jeszcze jestem pod adresem gdzie ma przyjść iPad ale w nocy wyjeżdżam i nie wiem....czy jest możliwość, zeby jeszcze dzisiaj kurier do mnie zapukał czy mało realne? Katowice są ok 250 km ode mnie.
Dzięki
- - - Połączono posty - - -
Skusiłem się na promocję black friday i zamówiłem sobie iPad WIFI 32 srebrny za 2288 zł, przesyłka wysłana, mam dostać 4 grudnia, zobaczymy czy bede miał zasikany ekran
Mam pytanie, może ktoś mi to potwierdzi - kupowałem na firmę podając dane firmy, numer NIP etc. Ele teraz w systemie jak próbuje drukować fakturę spod zamówienia dostaje coś dziwnego - "powiel faktura" bez wpisanego mojego numeru NIP (który na 100% podałem w zamówieniu)
[/B]
Właściwą fakturę dostaniesz 1-3 dni po otrzymaniu sprzętu na maila.