Co do przycisku to wszystko jest okej, kolejny mit pseudo- znawców i gości, którzy wynajdują bzdury na forach.
Ja to myślę, że Samsung tutaj tworzy kilkadziesiąt kont użytkowników, tylko po to, żeby zrobić zły PR produktom Appla. Przeciez nic spod znaku jabłka nie może być w najmniejszym stopniu złe i niedopracowane, a wszystkie opinie są wymyślone i już!
jabuka- gratuluję podejścia do tematu. Chciałbym żyć w tak beztroskim świecie, w jakim Ty żyjesz.
BTW co do odprysków- mam już jakieś 3 tygodnie telefon i pojawił się 1 odprysk. Z tymże nie wiem czy samoistnie czy nie, bo mialem ciężką noc.
Ogólnie to wpadłem na wg mnie spoko pomysl. Kupiłem Wrapsola na przód boki i tył. Najgorsze to to, ze odpryski pojawiają się na ukośnych krawędziach. Myślę, że są spowodowane zbyt dobrym?! spasowaniem elementów, co powoduje napięcia powierzchniowe i samoistne odpryskiwanie farby.
Wracając do Wrapsola to tych nalepek na boki było za dużo. Taka najdłuższa mi została. Pomyślałem, pokombinowałem i ostrożnie podzieliłem tą folię na trzy części wycinając ją wzdłuż nożyczkami. Cienkie paseczki takie po 2mm przykleiłem na krawędzie. Myślę, że dzięki folii, napięcie trochę się zmniejszy, a jednocześnie jest dodatkowa ochrona na tych nieszczęsnych krawędziach.
Pozdrawiam