Stare dobre dd istnieje i działa.
Poszukiwania aplikacji...
Napisano 11 kwietnia 2024 - 10:29
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 28 maja 2024 - 08:00
Witam. Poszukuję małego programu na iphone/android dotyczącego domowych zakupów, mianowicie ktoś z domowników zauważa brak produktu np. w lodówce i wpisuje to w program, reszta domowników albo główny robiący zakupy od razu ma to w liście do zakupu.
Napisano 28 maja 2024 - 08:24
wiesz że nawet to możesz zrobić poprzez notatki i udostępnioną notatkę?
Napisano 28 maja 2024 - 09:04
MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular
Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware.
Napisano 28 maja 2024 - 09:15
Sprawdź Listonic.
https://apps.apple.c...nic/id331302745
Napisano 29 maja 2024 - 23:50
Dokładnie w takim celu wszyscy w rodzinie używamy Wunderlist, który parę lat temu zamienił się w Microsoft To Do.
Genialna, prosta, funkcjonalna, wieloplatformowa aplikacja.
Użytkownik ami_go edytował ten post 29 maja 2024 - 23:50
Napisano 03 czerwca 2024 - 13:20
szukam bezprzewodowego screen mirroring iphona na maca, ale nie na pełen ekran że MacBook jest wyłączony z użytku, - tylko jakiegoś softu który w okienku wyświetli mi iphona a najlepiej żebym mógł robić resizing tego okna.
Widziałem kiedyś w jakimś materiałe na youtube w stylu "best apps...." taki darmowy programik który rozwijał z górnej belki ekran iphona. No bajka po prostu, ale nie mogę tego znaleźć.
Napisano 03 czerwca 2024 - 16:19
szukam bezprzewodowego screen mirroring iphona na maca, ale nie na pełen ekran że MacBook jest wyłączony z użytku, - tylko jakiegoś softu który w okienku wyświetli mi iphona a najlepiej żebym mógł robić resizing tego okna.
Widziałem kiedyś w jakimś materiałe na youtube w stylu "best apps...." taki darmowy programik który rozwijał z górnej belki ekran iphona. No bajka po prostu, ale nie mogę tego znaleźć.
OBS Studio. To jest kobyła do streamingu, ale i to potrafi.
Właściwie, to i QuickTime to ogarnie.
Napisano 04 czerwca 2024 - 07:22
obs studio to jest rzeczywiście aplikacja która jest zbyt rozbudowana. Ja lubię prostotę i minimalizm. Instalowanie OBS Studio żeby mieć popup z ekranem iphona to nie dla mnie.
Szukam aplikacji na zasadzie 2 kliki i mi wyskakuje okienko z podglądem iphona.
Quicktime tego nie daje również
Napisano 12 czerwca 2024 - 00:27
Apple wysłuchało Twoich próśb i w macOS 15 będzie to po prostu zbudowane ;-)
- Gregory lubi to
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 16 czerwca 2024 - 19:51
Apple wysłuchało Twoich próśb i w macOS 15 będzie to po prostu zbudowane ;-)
właśnie wiem. Zamurowało mnie. To działa dokładnie tak jak chciałem. BA-JKA.
Napisano 21 czerwca 2024 - 20:49
Zdaje się, będziesz nieco rozczarowany.właśnie wiem. Zamurowało mnie. To działa dokładnie tak jak chciałem. BA-JKA.
https://www.macrumor...e-europe-delay/
„Apple today said that European customers will not get access to the Apple Intelligence, iPhone Mirroring, and SharePlay Screen Sharing features that are coming to the iPhone, iPad, and Mac this September due to regulatory issues related to the Digital Markets Act.„
Napisano 21 czerwca 2024 - 21:32
Lol co? A ja przez iPhone Mirroring kupiłem z powrotem MacBooka ;-)
Napisano 24 czerwca 2024 - 07:44
AH ten eurokołchoz
Napisano 24 czerwca 2024 - 11:02
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych