Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Poszukiwania aplikacji...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1976 odpowiedzi w tym temacie

#1976 Mikołaj Maciejko

Mikołaj Maciejko

• 5 025 postów
Napisano 22 marca 2025 - 08:06

szanowanie contentu i prawa nie wyklucza nagrania programu telewizyjnego do dalszego oglądania, nie wolno go rozpowszechniać i odtwarzać publicznie. 

Nie będę, szczególnie w tym wątku, prowadził dywagacji na temat tego, co jest w prawie, co w regulaminach platform streamingowych, itd., Jak ktoś mi coś udostępnia, ale informuje, że nie życzy sobie, żebym to kopiował, to dla mnie jest to wystarczające. Odpowiem zatem jeszcze raz, wyłącznie na zadane pytanie.

Szukam apki do nagrywania streamu na stronach www,

Zarówno wbudowany QuickTime Player, jak i wspomniany OBS Studio doskonale się do tego nadają, pod warunkiem, że kontent nie został zabezpieczony przed cwaniakowaniem za pomocą technologii DRM.

Więc, jeśli znasz odpowiedź na pytanie będę zobowiązany jeśli nie znasz, to prosżę nie pouczaj jeśli nie posiadasz zasobów.  Dziękuję.

Znam i odpowiedziałem. Co więcej, wiem, jak ominąć DRM, ale tą wiedzą się nie podzielę, tak samo, jak nie podzieliłbym się sposobem na uruchomienie samochodu bez kluczyka, gdybym takowy znał. Nie po to są zabezpieczenia w samochodach i serwisach streamingowych, żeby je omijać.

#1977 fryto

fryto
  • 349 postów

Napisano 23 marca 2025 - 15:33

szukam bezprzewodowego screen mirroring iphona na maca,  ale nie na pełen ekran że MacBook jest wyłączony z użytku, - tylko jakiegoś softu który w okienku wyświetli mi iphona a najlepiej żebym mógł robić resizing tego okna.

Widziałem kiedyś w jakimś materiałe na youtube w stylu "best apps...." taki darmowy programik który rozwijał z górnej belki ekran iphona. No bajka po prostu, ale nie mogę tego znaleźć.

https://lutim.ggc-pr...de/blwb0CFl.png

 iPhone 16 Pro  MacBook Air M2  Apple Watch Ultra 2 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych