Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Co cię denerwuje/Czego ci brakuje na Forum ?

• Please log in to reply
1840 replies to this topic

#1176 Domizz

Domizz
  • 78 posts
  • SkądKraków

Posted 19 June 2015 - 13:29

Zauważyłem że nie można zmienić nazwy wyświetlanej. Tego nicku nie używam od paru lat, chciałbym go zmienić na 'Bluur'. Z kim mogę się skontaktować żeby ktoś zrobił to przez ACP? :)
Podczas zmiany pisze że wpisuje niepoprawne hasło. Nawet zmieniałem hasło przez myapple portal i nadal to samo.

#1177 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4139 posts
Posted 19 June 2015 - 13:34

Zauważyłem że nie można zmienić nazwy wyświetlanej. Tego nicku nie używam od paru lat, chciałbym go zmienić na 'Bluur'. Z kim mogę się skontaktować żeby ktoś zrobił to przez ACP? :)
Podczas zmiany pisze że wpisuje niepoprawne hasło. Nawet zmieniałem hasło przez myapple portal i nadal to samo.

Mam to samo. Pisałem do administratora oraz jednego z moderatorów. Odpowiedzi brak.

• Domizz likes this

#1178 OleYek

OleYek

• 17478 posts

Posted 19 June 2015 - 13:36

Zmiana nazwy wyświetlanej jest niedostępna, na poprzednim forum, dało się wyłączyć to pole a na tym niestety się świeci, ale nazwy wyświetlanej nie można zmieniać. Zmieniamy ręcznie tylko w wyjątkowych sytuacjach.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach

#1179 Domizz

Domizz
  • 78 posts
  • SkądKraków

Posted 19 June 2015 - 13:38

Zmiana nazwy wyświetlanej jest niedostępna, na poprzednim forum, dało się wyłączyć to pole a na tym niestety się świeci, ale nazwy wyświetlanej nie można zmieniać. Zmieniamy ręcznie tylko w wyjątkowych sytuacjach.

A czy jest szansa na zmianę mojej nazwy? Nie używam nicku od dawna a nie chcę tworzyć nowego konta.

#1180 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4139 posts
Posted 19 June 2015 - 13:44

Na PM też odpisujecie tylko w wyjątkowych sytuacjach?

Edited by kracek, 19 June 2015 - 13:44.

#1181 OleYek

OleYek

• 17478 posts

Posted 19 June 2015 - 13:54

Nie wiem jak inni, ale ja odpisuję.
  • eualex likes this

#1182 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4139 posts
Posted 19 June 2015 - 13:55

Nie wiem jak inni, ale ja odpisuję.

:) Ok. To napisałem :)

#1183 Dastia

Dastia
  • 906 posts

Posted 23 June 2015 - 15:57

Witam,

mam problem z pisaniem postów. Otóż w większości tematów nie mogę się wypowiedzieć, gdyż pojawia się komunikat, że temat jest zamknięty i nie ma opcji odpowiedzi. Oczywiście inni w nich piszą, dlatego wiem, że nie są zamknięte.

Czy ktoś może pomóc rozwiązać ten problem?

Z góry dziękuję,

Magda

iPhone 14 PRO Max

#1184 Deleted-63c21db09a

Deleted-63c21db09a
  • 4139 posts
Posted 23 June 2015 - 15:58

Który np?

#1185 Dastia

Dastia
  • 906 posts

Posted 23 June 2015 - 18:20

Wygląda na to, że po restarcie jest ok. Jakby coś było nie tak jednak to dam znać.

No niestety, tu nie mogę się wypowiedzieć http://myapple.pl/fo...dyskusja/page-8

iPhone 14 PRO Max

#1186 OleYek

OleYek

• 17478 posts

Posted 23 June 2015 - 21:53

Ponieważ ten dział jest zablokowany dla nowych użytkowników jak i kilka innych.

#1187 Dastia

Dastia
  • 906 posts

Posted 23 June 2015 - 22:09

I wszystko jasne, dzięki.

iPhone 14 PRO Max

#1188 Lexio

Lexio
  • 240 posts

Posted 26 June 2015 - 09:51

Powinno sie zrobic w kategorii iPhone, iPad, iPod itp osobna podkategorie odnosnie samego iOS, w ktorym by mozna bylo umieszczac wlasnie tematy typu iOS9 beta, iOS8.4, pytania odnosnie iOS'a itp itp
Telefon: iPhone 6 Plus 64GB Spacegray , iPhone 6 64GB Gold, Tablet: iPad Pro 9,7" 128GB
Komputer: MacBook Pro 15" z wyswietlaczem Retina, 2,3GHz, Intel Core i7, 16GB RAM

#1189 OleYek

OleYek

• 17478 posts

Posted 26 June 2015 - 10:12

Powinno sie zrobic w kategorii iPhone, iPad, iPod itp osobna podkategorie odnosnie samego iOS, w ktorym by mozna bylo umieszczac wlasnie tematy typu iOS9 beta, iOS8.4, pytania odnosnie iOS'a itp itp

Po co?

http://myapple.pl/fo...-beta-dyskusja/
http://myapple.pl/fo...-beta-dyskusja/

To nie jest forum dla developerów Apple.
  • Sebosz likes this

#1190 lfemzwan

lfemzwan
  • 2166 posts
  • SkądPL

Posted 26 June 2015 - 16:44

Proszę albo wyłączyć możliwość edytowania fonta i koloru w WYSYWIGu albo nie dawać za to ostrzeżeń, dziękuję.

Nie ma czegoś takiego jak iPhone 2g

#1191 OleYek

OleYek

• 17478 posts

Posted 26 June 2015 - 20:03

Proszę albo wyłączyć możliwość edytowania fonta i koloru w WYSYWIGu albo nie dawać za to ostrzeżeń, dziękuję.

A czy to przedzkole, że trzeba wszystko chować przed dziećmi? Chyba dorośli jesteśmy, wszystko jest dla ludzi, ale nadużywanie czy podkładanie się specjalnie (jak to zrobiłeś) to już nie nasza wina. Jak była prośba żeby nie nadużywać bez potrzeby a Ty specjalnie to zrobiłęś, to co się dziwisz? "Na złość babci odmrożę sobie uszy"?

#1192 lfemzwan

lfemzwan
  • 2166 posts
  • SkądPL

Posted 26 June 2015 - 22:21

A czy to przedzkole, że trzeba wszystko chować przed dziećmi? Chyba dorośli jesteśmy, wszystko jest dla ludzi, ale nadużywanie czy podkładanie się specjalnie (jak to zrobiłeś) to już nie nasza wina. Jak była prośba żeby nie nadużywać bez potrzeby a Ty specjalnie to zrobiłęś, to co się dziwisz? "Na złość babci odmrożę sobie uszy"?

Jeśli używanie danego koloru lub wielkości fonta jest niedopuszczalne na forum i co chwila upominacie za to użytkowników to warto chyba się zastanowić nad usunięciem opcji które są niemile widziane - nieprawdaż?

Oszczędzi to wam i nam czasu.

Dziękuję.

• Sebosz likes this
Nie ma czegoś takiego jak iPhone 2g

#1193 czaras

czaras
  • 371 posts

Posted 15 October 2015 - 09:51

Jeśli używanie danego koloru lub wielkości fonta jest niedopuszczalne na forum i co chwila upominacie za to użytkowników to warto chyba się zastanowić nad usunięciem opcji które są niemile widziane - nieprawdaż?

Oszczędzi to wam i nam czasu.

Dziękuję.

Popieram w całej rozciągłości.

Dodam od siebie, że nie spotkałem jeszcze w necie tak zajeżdzającego tyranią forum. Za wszystko dostajesz punkty karne jakby "moderatorzy" mieli po prostu frajdę siedząc od rana do nocy i tworząc rankingi kto wiecęj w tym tygodniu 'dowali'.

Uważajcie: dziś dostałem punkty karne za umieszczenie króciutkiego ogłoszenia o sprzedaży laptopa w stopce hahahahahaha. Żenada. Ciekawe ile dostanę pkt karnych za ten wpis, bo założę się, że podpadnę pod jakiś paragraf.

• Sebosz likes this

To jest podpis - podpis prosty. Podpis prosty jest lubiany przez Administratorów i nigdy nie zostanie usunięty, bo spełnia ich WSZYSTKIE wymagania. 

Cyt: "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

#1194 tumpio

tumpio

SERWIS

• 6245 posts

Posted 15 October 2015 - 13:05

Na forum jest dział giełda i nie jest trudna do znalezienia. Sygnatury służą do innych celów i może darowałbym świeżemu użytkownikowi ale ty... 300 postów, rejestracja w 2008 roku i co - nie znasz regulaminu? W pełni zasłużone ostrzeżenie z 2pk karnymi..
  • effe likes this
Specjalistyczny Serwis Komputerów Apple "Serwis Jabłek®"
ul. Stryjeńskich 10 lok usł 2A.
02-791 Warszawa tel: 533-996-563 lub 796-440-048
http://www.macbook-service.com

#1195 Paweł K.

Paweł K.
  • 544 posts

Posted 15 October 2015 - 18:46

Mnie najbardziej denerwuje moderator ftpd czy jakoś tak. Gość ma wyraźnie jakieś kompleksy i na moderatora się nie nadaje.

• czaras likes this
Perdido en el corazón De la grande Babylon Me dicen el clandestino Por no llevar papel

#1196 ftpd

ftpd

Nie.

• 24174 posts

Posted 16 October 2015 - 10:48

Napisz PW do administracji, najlepiej z konkretami, a nie w wątku płaczesz. Uwagi co do działania moderacji zgłasza się tylko tamtym kanałem.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#1197 czaras

czaras
  • 371 posts

Posted 18 October 2015 - 00:09

Mnie najbardziej denerwuje moderator ftpd czy jakoś tak. Gość ma wyraźnie jakieś kompleksy i na moderatora się nie nadaje.

Popieram Pawle odnosnie ftpd, osoba zbyt uwrażliwiona, aby być moderatorem. 

Na forum jest dział giełda i nie jest trudna do znalezienia. Sygnatury służą do innych celów i może darowałbym świeżemu użytkownikowi ale ty... 300 postów, rejestracja w 2008 roku i co - nie znasz regulaminu? W pełni zasłużone ostrzeżenie z 2pk karnymi..

Zaraz zaraz, a kto zdecydował o tym, że sygnatury służą do jednego celu, a do innego już nie? Jakiś pacan sobie powymyślał głupoty i wszyscy moderatorzy jak potulne baranki teraz się tego muszą słuchać? Jakoś na setki for z którymi mam do czynienia rzadko kiedy trafia się taka tyrania. 

Ja rozumiem, jakby ktoś wrzucał do stopek jpg'i o wadze 2MB albo skaczące gify i moderator by to eliminował, ale dajcie ludziom żyć. W jaki niby sposób mają komuś zaszkodzić 3-4 słowa o sprzedaży jakiegoś przedmiotu? Boicie się, że wątek Giełda umrze, bo wszyscy będą się ogłaszać w stopkach???? Paranoja!

• Paweł K. likes this

To jest podpis - podpis prosty. Podpis prosty jest lubiany przez Administratorów i nigdy nie zostanie usunięty, bo spełnia ich WSZYSTKIE wymagania. 

Cyt: "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

#1198 Jolaos

Jolaos
  • 1036 posts

Posted 18 October 2015 - 00:32

@up - tworząc konto zaakceptowałeś regulamin tego miejsca. O co więc masz żal? Skasuj konto jak się nie zgadzasz i wracaj do setki swoich forów.

• wojtkow, effe and tumpio like this
In­te­ligen­tni ludzie są często zmusza­ni do pi­cia, by bez­kon­flik­to­wo spędzać czas z idiotami. - Ernest Hemingway

#1199 Sebosz

Sebosz
  • 4178 posts

Posted 02 March 2016 - 01:18

Jak mogę przejść na mobilnej wersji forum do ostatniej strony danego tematu? Nie mam oczywiście na myśli ręcznego wciskania przycisku "Następny ≫" pierdyliard razy, bo nie tak to chyba powinno wyglądać.

iPhone 13 Pro Max • MacBook Pro (16" 2021 M1 Max) • iPad Pro 11" • 2x HomePod mini • AirPods Pro/Solo Pro • Watch Series 6

#1200 tomasz

tomasz

• 10981 posts

Posted 02 March 2016 - 14:15

Jak mogę przejść na mobilnej wersji forum do ostatniej strony danego tematu? Nie mam oczywiście na myśli ręcznego wciskania przycisku "Następny ≫" pierdyliard razy, bo nie tak to chyba powinno wyglądać.

Domyślnie otwiera się ostatnia strona wątku (jeśli wszystkie wpisy są przeczytane) lub strona z pierwszym nieczytanym wpisem w danym wątku.

7 user(s) are reading this topic

0 members, 7 guests, 0 anonymous users