Staramy się. Wątek został przeczyszczony. Niedługo wprowadzimy możliwość raportowania komentarzy pod newsami tak jak jest to rozwiązane na forum. Wtedy będziecie mogli nam pomagać w wyłapywaniu takich wpisów. Sami nie jesteśmy w stanie wychwycić wszystkiego.
przeciez oni (redaktorzy) maja to w d*pie
odwala literowke - news z (tak kolejny raz) z d*py i niech sie dzieje co chce.
byle by sie reklamy wyswietlay i bylo na wyjazd w tzw swiat zeby selfie przy darmowym zarciu zrobic - prawda p. ziemba??
Nikt niczego nie ma w d....
Literówki każdemu mogą się zdarzyć - zawsze po zwróceniu uwagi są poprawiane błędy
DOKŁADNIE!!! To jest naprawdę żenujące. Długi czas toleruję obrażanie ludzi tutaj. To nie może się ciągnąć. Nie może być tolerancji którzy o ludziach piszących "używam produktu xxx" dostają odpowiedź: Żal mi Was.
Moderatorzy muszą się zabrać do roboty.
To czego mi ewentualnie tutaj brakuje to czarna lista. Dzięki temu sami sobie zrobimy sobie porządek. Ale to nie jest dobre wyjście.
Ciekawy pomysł - możliwość ignorowania komentarzy danego użytkownika.
Mogę prosić o parę słów wyjaśnienia:
1. Rozumiem, że forum i serwis to dwie różne sprawy - zrozumiałem to wczoraj. Czy to oznacza jak widzę po wypowiedziach moderatorów też organizacyjnie różne podwórka?
2. Mogę poznać powody takiej organizacji? Nie ułatwia to sprawy i całe MA na tym traci. Ja jestem bliski rezygnacji bo nie zamierzam spierać się z internetowymi cwaniakami.
1. MyApple to jeden twór, który jest jednak podzielony na kilka mniejszych (Forum, Strona główna, MacGadka, MyAppleDaily, itd).
Każdą częścią zajmują się inne osoby - to dość naturalne.
2. Lepiej kiedy każdy zajmuje się jakąś mniejszą częścią a nie każdy wszystkim.