Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Co cię denerwuje/Czego ci brakuje na Forum ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1840 odpowiedzi w tym temacie

#1151 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 16 kwietnia 2015 - 22:32

Wiele osób mnie nie lubi, dostaję minusy za nic ;) ale oddaję je wszystkim, codziennie będę całe 5 minusów wykorzystywał i zapisałem sobie nicki które je otrzymają.

Dawałeś mi minusy za to że nie zgadzałeś się z moim zdaniem? Czy ty w ogóle masz jakiekolwiek pojęcie o działaniu tego systemu plusów i minusów? Oh.. nie masz, przecież sam to potwierdziłeś. Masakra.. właśnie przez takich później ja wyglądam źle, bo ludzie widzą na profilu ze reputacja na minusie bo mam własny prywatny mózg i własne prywatne zdanie, przez co ludzie nie wierzą później w moje słowa gdzie staram się w 100% rzetelne informacje przekazywać.

Żałosne.

Tak.

Żałosne...

• Sebosz lubi to
Nie ma czegoś takiego jak iPhone 2g

#1152 jasiecki

jasiecki
  • 4 271 postów

Napisano 16 kwietnia 2015 - 22:41

chyba serio jakis niedowartosciowany jestes - jesli dla ciebie jakis minus powoduje taka ekscytacje.
Skonczylem juz w temacie dialogi

Black 3gs/8 ---> Black 4s/16 ---> Black 4/16 ---> White 4s/16 ---> White 5/32 ---> Sliver 5s/64 -->Sliver 6 PLUS/16 ---> Sliver 6s/16 --> Rose gold 6s/64 ---> Black mat 7/128 ---> Black X/64  --> Black 12/128

#1153 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 16 kwietnia 2015 - 22:43

Dobra Panowie, jak coś do na PW się przepychajcie.

• jasiecki lubi to

NIE pomagam przez PW. Mogę co najwyżej pogawędzić.

Follow me on Instagram jacobswitek
Follow me on Twitter zakino4

#1154 jasiecki

jasiecki
  • 4 271 postów

Napisano 16 kwietnia 2015 - 22:45

ja juz skonczylem

Black 3gs/8 ---> Black 4s/16 ---> Black 4/16 ---> White 4s/16 ---> White 5/32 ---> Sliver 5s/64 -->Sliver 6 PLUS/16 ---> Sliver 6s/16 --> Rose gold 6s/64 ---> Black mat 7/128 ---> Black X/64  --> Black 12/128

#1155 Arkhan

Arkhan
  • 1 214 postów

Napisano 16 kwietnia 2015 - 22:57

Tak.

Żałosne...

Ja mam pojęcie o tym systemie, ale za to że dostawałem minusy w przypadkowych komentarzach chciałem odwdzięczyć się tak samo, na szczęście już nie mogę przez zmianę tego systemu.

@jasiecki dobry wniosek i w 100% trafny. Jak widzę że dostaję minusy za nic to krew się we mnie gotuje, całe życie za nic dostaję takie minusy w prawdziwym życiu.

Prosze o wybaczenie Panie Adminie ale musiałem odpowiedzieć.

Telefon: iPhone XR.
Komputer: Macbook Pro 13" early 2015.

#1156 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 16 kwietnia 2015 - 22:58

Nie jestem adminem a tym bardziej Panem ;)

• Deleted-63c21db09a lubi to

#1157 Sebosz

Sebosz
  • 4 178 postów

Napisano 23 kwietnia 2015 - 13:16

Brakuje mi możliwości wybierania ilości wyświetlanych postów na jednej stronie. A przynajmniej umknęła mi ta możliwość :)

iPhone 13 Pro Max • MacBook Pro (16" 2021 M1 Max) • iPad Pro 11" • 2x HomePod mini • AirPods Pro/Solo Pro • Watch Series 6

#1158 Arkhan

Arkhan
  • 1 214 postów

Napisano 25 kwietnia 2015 - 14:23

Gdzie można składać skargi na użyszkodników?

#1159 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 25 kwietnia 2015 - 14:42

Zaraportuj ;)

#1160 Arkhan

Arkhan
  • 1 214 postów

Napisano 25 kwietnia 2015 - 14:44

Koleś nie ma postów na forum, chodzi o posty pod newsami, pod newsem o Pharrelu Williamsie koleś perfidnie napisał mi że dał mi minusa, ja naturalnie go przekląłem ale nie wydaje mi się żeby jego śmierć i setki tysięcy lat w piekle były wystarczającą karą za dawanie minusów bez powodu.

#1161 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 25 kwietnia 2015 - 19:27

Koleś nie ma postów na forum, chodzi o posty pod newsami, pod newsem o Pharrelu Williamsie koleś perfidnie napisał mi że dał mi minusa, ja naturalnie go przekląłem ale nie wydaje mi się żeby jego śmierć i setki tysięcy lat w piekle były wystarczającą karą za dawanie minusów bez powodu.

Niezgadzanie się z czyjąś opinią i wyrażanie tego poglądu przez danie "-" nie jest zabronione i nie będziemy nikogo karać za to, że nie zgadza się z Tobą.

Całą dziką dyskusję usunąłem, bo poziom spadł do poziomu piaskownicy. Panowie, ile macie lat, żeby taką dziecinadę uskuteczniać. Jeszcze brakuje, żebyście się piaskiem po oczach rzucali i łopatkami tłuki...

Brakuje mi możliwości wybierania ilości wyświetlanych postów na jednej stronie. A przynajmniej umknęła mi ta możliwość :)

To jest globalnie ustawione.

• effe lubi to
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach

#1162 Arkhan

Arkhan
  • 1 214 postów

Napisano 25 kwietnia 2015 - 19:35

OleYeK tym razem to przesadziłeś. jeszcze ich bronisz? Ja dostaję minusy bo oni mają taki humor i jeszcze dajesz mi ostrzeżenie? Co z Ciebie za moderator, takich stronniczych powinni pozbyć się na starcie.

Żałosne, wstydź się człowieku, a teraz wracaj do kółka wzajemnej adoracji i zacznij myśleć przed rozdawaniem ostrzeżeń!

#1163 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 25 kwietnia 2015 - 22:00

OleYeK tym razem to przesadziłeś. jeszcze ich bronisz? Ja dostaję minusy bo oni mają taki humor i jeszcze dajesz mi ostrzeżenie? Co z Ciebie za moderator, takich stronniczych powinni pozbyć się na starcie.

Żałosne, wstydź się człowieku, a teraz wracaj do kółka wzajemnej adoracji i zacznij myśleć przed rozdawaniem ostrzeżeń!

Nikogo nie bronię, ale nie znoszę mazgajstwa i mamisynkostwa. Dostałeś ostrzeżenie za wulgaryzmy ale nie Ty jeden z tej dyskusji dostałeś. To nie przedszkole, żebyś skarżył się że ktoś Ci język pokazał, Ogarnij się chłopie. Robisz dalej OT w tym wątku jaki to jesteś biedny i uciśniony. Na prawdę jest to już smutne. Jeżeli czyjaś wypowiedź Ci się nie podoba, zgłoś, jak będzie zasadna zareagujemy. Kolejne żale z Twojej strony jaki to jesteś biedny i uciśniony będą traktowane jak OT i odpowiednio nagrodzone.

Resztę zbędnej dyskusji po raz ostatni usunąłem.
  • Sebosz i jasiecki lubią to
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach

#1164 Sachmet

Sachmet
  • 10 postów
  • SkądKraków

Napisano 30 kwietnia 2015 - 20:19

A mnie denerwuje to, że moderatorów denerwuje to czy tamto. Róbcie porządek! Od tego jesteście.

• ja_sam lubi to

#1165 Szaman35

Szaman35
  • 194 postów

Napisano 26 maja 2015 - 12:48

Od dłuższego czasu wpisy z blogów MyApple nie pojawiają mi się na czytniku RSS. Używam Leaf.

Myślę, że to coś z datami u was. Np. najnowszy w wpis Mackozera ma datę "3 miesiące temu" i już mi się nie pojawi w czytniku.

#1166 angelares

angelares
  • 912 postów
  • Skądona taka blada?

Napisano 26 maja 2015 - 13:25

Z blogami, podcastami i newsami jest ok jeśli chodzi o RSS (musisz sobie odświeżyć źródło) - ale:

- nie ma chyba możliwości zassania do rss forum nowych postów

- strona blogi jest bez sensu - powinna mieć układ jak newsy na pierwszej stronie - od góry do dołu, a nie autorami - niestety w takim układzie nie widać bieżących wpisów.

Pozzdro, aa

P.S.

To jest moja prywatna opinia i można się z nią nie zgadzać. Jednakże nie cierpię chamstwa i drobnomieszczaństwa. 

Użytkownik angelares edytował ten post 26 maja 2015 - 13:25

#1167 tomasz

tomasz

• 10 981 postów

Napisano 26 maja 2015 - 21:42

Od dłuższego czasu wpisy z blogów MyApple nie pojawiają mi się na czytniku RSS. Używam Leaf.

Myślę, że to coś z datami u was. Np. najnowszy w wpis Mackozera ma datę "3 miesiące temu" i już mi się nie pojawi w czytniku.

Już bierzemy się za naprawę tego.

Faktycznie RSS od blogów siadły.

Dzięki za info.

Z blogami, podcastami i newsami jest ok jeśli chodzi o RSS (musisz sobie odświeżyć źródło) - ale:

- nie ma chyba możliwości zassania do rss forum nowych postów

- strona blogi jest bez sensu - powinna mieć układ jak newsy na pierwszej stronie - od góry do dołu, a nie autorami - niestety w takim układzie nie widać bieżących wpisów.

Pozzdro, aa

P.S.

To jest moja prywatna opinia i można się z nią nie zgadzać. Jednakże nie cierpię chamstwa i drobnomieszczaństwa. 

RSS do forum nie ma... ale moglibyśmy utworzyć.

Pytanie czy jest na to zapotrzebowanie?

Link http://myapple.pl/blogs prowadzi do listy blogerów piszących na MyApple

Link do samych wpisów blogowych to http://myapple.pl/blogs_posts

Link do samych newsów to http://myapple.pl/news_posts

Link do WSZYSTKICH wpisów (bez podziału na blogi/newsy) to http://myapple.pl/posts

Do każdego linku dodając .atom uzyskamy adres RSS czyli 

http://myapple.pl/blogs_posts.atom

http://myapple.pl/news_posts.atom

http://myapple.pl/posts.atom

#1168 Sebosz

Sebosz
  • 4 178 postów

Napisano 07 czerwca 2015 - 17:21

Może i nie o forum ale czy można coś zrobić z tym trollem supairem? Wszyscy mają go już dosyć…

iPhone 13 Pro Max • MacBook Pro (16" 2021 M1 Max) • iPad Pro 11" • 2x HomePod mini • AirPods Pro/Solo Pro • Watch Series 6

#1169 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 07 czerwca 2015 - 17:53

Proszę się nie wypowiadać za wszystkich.

Dziękuję.

#1170 Sebosz

Sebosz
  • 4 178 postów

Napisano 07 czerwca 2015 - 19:12

Mam rozumieć, że nie masz nic przeciwko tego typu wypowiedziom

19b0bf5fb7.png

których spod jego nicku jest pełno?

#1171 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 08 czerwca 2015 - 00:20

Bardziej mam przeciwko jakże idiotycznej walce android vs ios, windows vs mac os.

Jeśli tak bardzo rażą Cię jego wypowiedzi to możesz przecież dodać go u siebie na czarną listę dzięki czemu nie będzesz widział jego wypowiedzi.

A co tak bardzo Cię boli w jego wypowiedziach?

#1172 Sebosz

Sebosz
  • 4 178 postów

Napisano 08 czerwca 2015 - 01:02

Nie mogę. Na stronie głównej nie ma (niestety) czarnej listy.
Bolą mnie jego bzdurne prowokacje i wieczne negatywne nastawienie na wszystko co od Apple'a. Przecież to logiczne, że to troll.

#1173 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 08 czerwca 2015 - 05:58

No i dochodzimy do tego po co ten wątek jest założony:

Czarna lista także na głównej.

To, że w twoim mniemaniu prowokuje i ma wiecznie negatywne zdanie na temat Apple może być w oczach innych zaletą.

Osobiście uważam, że jakakolwiek fanatyczna skrajność jest bzdurna, ale nie uważam od razu, że coś trzeba z takimi osobami robić.

Moje zdanie nie jest tym najwłaściwszym i tym które każdy powinien stosować. ;)

#1174 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 174 postów

Napisano 08 czerwca 2015 - 12:17

@lfemzwan, @kubalon1, jak chcecie na siebie poszczekać, zapraszam na priv. Posty usunąłem.
  • tomasz, DanielF i effe lubią to

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#1175 kubalon1

kubalon1
  • 641 postów

Napisano 08 czerwca 2015 - 15:23

Nie miałem zamiaru na nikogo szczekać jeśli tak zostało odebrane- Przepraszam

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych