Już jeden użytkownik miał taki problem, parę stron wcześniej. Po pierwsze, zaloguj się na Nike+ w Safari. Po drugie przebiegnij się z iPhonem ponad 1 kilometr i dopiero próbuj synchronizacji. Powinno pomóc. Tamtemu użytkownikowi pomogłoWitam Szanownych Użytkowników Forum.
Zakupiłem dzisiaj Iphone'a 3gs, a kilka dni temu odpowiednie dla mnie buty treningowe (Nike+) oraz czujnik oczywiście. Dzisiaj rozpocząłem całą "zabawę" ze sprzętem Apple i chciałem jedynie zobaczyć zanim rozpocznę "profesjonalny" trening w jaki sposób działa ta cała aplikacja Nike+ w połączeniu z Iphon'em. Dla testów przeszedłem 500 m kalibrując sobie bieg w Iphoni'e i po przyjściu do domu zgodnie z różnymi instrukcjami w i-necie załączyłem Itunes by automatycznie "zgrał" sobie mój wynik na konto już dużo wcześniej założone przeze mnie na stronie Nike. Widząc różne screeny powinno mi się pojawić okienko z pytaniem czy chcę zaktualizować swoje dane na moim profilu na stronie Nike ale nic takiego się nie pojawia... Nie miałem co prawda specjalnie dzisiaj czasu na przewertowanie wszelakich instrukcji od deski do deski ale nasuwa mi się również pytanie w jaki sposób Itunes ma niby "wiedzieć" na jaki profil ma "wrzucić" odpowiednie dane?
Bardzo proszę o kilka wskazówek, bo powoli zaczynam mieć "łeb jak sklep"...
Pozdrawiam,
NmW