Ja byc moze wlasnie zbyt wiele wina wypilem (dobre bylo - co poradze), to wydaje mi sie ze troche sam sobie zaprzeczasz. Wygodniej wydac na jakies sluchawki + mikrofon chowane w slocie pcimcia niz miec to po prostu wbudowane bez zadnego chowania????
Wygodniej mi rozmawiać leżąc na kanapie ze słuchawką w uchu.
Ja z kolei korzystalem z pcimci w roznych laptopach z dwoch powodow: w jednym starym kapciu byla to karta bt (poniewaz nie byla built-in) w drugim-biezacym - FW.
Bay? Na co? Oczywiscie, dodatkowy dyyysk twardy, dodatkowa bakteria, flop (?). Cos jeszcze? Pewnie ze mozna. O ile dodatkowa baterie jak najbardziej rozumiem i popieram to dysk twardy targany ze soba w laptopie?
Z kontekstu Twoich wypowiedzi wywnioskowałem, być może błędnie, że dysk i tak nosisz (i stąd nieszczęsnego FW potrzebujesz).
AFAIR kupujac nowke zarowno w jednym jak i w drugim "sklepie" dostajesz gwarancje.
Gwarancja gwarancji nie równa...
"modul gsm" pomijam gdyz nie wiem o czym do mnie piszesz.
Wbudowany modem GSM/GPRS/EDGE/UMTS.
Ostatnie zdanie mnie powala (pozwole sobie zacytowac): "Nie jestem kompatybilny z Mac OS'em, więc system mi niepotrzebny".
1. zawsze potrzebujesz jakiegos sytemu ;-) bo w biosie ZTCW nikt nie pracuje ;-) Toc apple nie dostarcza standardow dla wszystkich systemow operacyjnych
2. poniewaz nie potrafie gotowac, wiec nie lubie jesc.
Tak nalezalo Cie odczytac czy tez ja zapedzilem sie z interpretacja a moze Ty zapedziles sie w zacietrzewieniu?
Chyba jednak wino :-). Dla uproszczenia, Mac OS jest dla mnie argumentem przeciw - bo nie używam, więc po co miałbym za niego płacić?