pzdr
PS Dzisiaj w Empik'u widziałem Slim'a 250GB z Shift'em lub 2 filmami BR i Rachet Clank... za 1500zł...

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 24 listopada 2009 - 21:16
Napisano 24 listopada 2009 - 21:23
Napisano 24 listopada 2009 - 21:23
Napisano 24 listopada 2009 - 21:38
Napisano 24 listopada 2009 - 22:27
Napisano 24 listopada 2009 - 22:33
Napisano 24 listopada 2009 - 22:57
Napisano 24 listopada 2009 - 23:00
Napisano 25 listopada 2009 - 13:03
Grales we Forze i GT? Nie bede pisac o GT i o tym jaka to padaka - ok , ladniejsze opakowanie od 96 roku , ale to nadal saymulator kartonu.
zaraz wejdzie Alfa GT i bedzie wesolo ;] Jestem jego fanem.
GOW i LBP ok , sa kozackie , dodam Ucnahrted 2 , ktorego skonczylem w niedzieleBoska gra.
Napisano 25 listopada 2009 - 13:26
w grudniu szwagier odkupuje moja stara
Napisano 25 listopada 2009 - 13:58
Napisano 25 listopada 2009 - 14:02
Napisano 25 listopada 2009 - 15:12
Napisano 25 listopada 2009 - 15:16
Napisano 25 listopada 2009 - 15:20
Dla mnie jako dla posiadacza Windowsa Xbox ma wazna zalete - moge polaczyc go z kompem i przesylac sobie na niego filmu, muze, zdjecia itd. Nie wiem jak to wyglada na ps3, ale z tej opcji na X bylem bardzo zadowolony
Napisano 25 listopada 2009 - 15:24
Napisano 25 listopada 2009 - 15:30
alfagata, czy Ty masz jakis problem z ego?
Mozna wyrazac sie negatywnie na temat konsoli, jednak tak naskakiwac na ludzi dlatego, ze maja inna opinie?
Wedlug mnie TAK, pad z xbox'a jest tysiac razy wygodniejszy - szczegolnie spusty.
Mam x'a, mialem ps3, i w mojej opini kazdy sprzet elektroniczny ma to do siebie, ze sie psuje... Od tego sa gwarancje i serwisy.
Mowienie natomiast jak o prawdzie objawionej, ze ps3 jest po prostu lepsze bo tylko ty tak mowisz - tak btw proby wmowienia innej osobie, ze kupila bo ps3 jest lepsza - jest conajmniej smieszne.
Kazdy kupuje to co lubi. Gdyby ps3 byla naprawde lepsza to by wybila x'a z rynku juz na samym starcie. Ludzie jednak wybieraja produkt m$ tak jak inni wybieraja sony.
Dla mnie osobiscie plusami x'a jest live, pad, i mozliwosc scrakowania gdybym mial taka potrzebe. I dla mojej osoby sa to przewazajace czynniki.
Napisano 25 listopada 2009 - 22:34
Widzę, że się za mną stęskniłeś
W takim razie jestem.
Muszę przyznać, że jesteś bardzo wytrwały, jeśli chodzi o wypisywanie głupot. Już tyle razy Ci tłumaczyłem, że o symulatorach masz takie pojęcie jak ja o balecie. I tylko w kółko powtarzasz, że GT to symulator kartonu, padaka, etc… Jesetś nudny. I proponuję przejrzeć z dwa razy słownik, bo Twój do tej pory opiera się na słowie PADAKA. No chyba, że jesteś zajęty grą w Wii na jakimś kindergarten party?
"Mam Ps3 , kupilem w zasdadzie ja 3 raz - grania wiecej , bo i gier wiecej teraz.
A x nie kupie , bo robie na przekor MS i troche sobie. IMO lepsza konsola pod wzgledem gier i neta, a na neta mam najwiekszy nacisk.”
Masz coś z głową?
Najwidoczniej tak… Po prostu nie umiesz się przyznać, że kupiłeś PS3 z prostego powodu. Jest po prostu lepsza. Jak XBox może lać PS3 skoro do tego czasu z trzy razy się zepsuje? Konsola powinna być na lata, a nie jeden XBox co 1,5 roku… Nie mówię, że PS3 jest bezawaryjne, ale odsetek wadliwych konsol jest znacznie mniejszy.
Co do pada… [to nie tylko do Ciebie]. To nie wiem czy śmiać się czy może bardziej płakać… Wiem, że to też zależy od przyzwyczajeń, ale mówienie, że pad z PS3 jest zły/niewygodny/gorszy od pada z XBoxa jest wierutną bzdurą.
To na razie tyle ode mnie. Pozdrawiam.
P.S. Nie Alfa GT, tylko alfagta:)
Napisano 25 listopada 2009 - 22:49
Napisano 25 listopada 2009 - 23:08
Napisano 25 listopada 2009 - 23:12
Napisano 25 listopada 2009 - 23:54
1. No ale pisales ,ze to symulator , no to symulator czy nie symulator ;> Czyli juz jedziemy na jednym wozku - pod wzgledem fizyki zniszczen GT ssie , a wiec z GT taki symulator jak z Ciebie baletnica.
2.Nigdzie nie napisalem ,ze wii jest swietna , jako glowna konsola - wszedzie ZAZNACZEL , ze jako 2 jest bardzo fajna odskocznia. Odpal nowego Mario ktory wlasnie sie pojawil i jak po godzinie wejdziesz tu z piana na ustach , powtorz o konsoli dla dzieciu do lat 6 ;]
3.Jasne, na mniejsza skale, ale jednak problem jest i nie jest wyjatkiem. I Sony nic z tym nie robi. Tutaj rozwine mysl , bo wiele osob ma bledne pojecie o tych 3 latach. Ms po naprawie konsoli - najczesciej wymienial plyte glowne na nowsza , stad pojawial sie hdmi juz + obudowa , no to w zasadzie dawali nowa konsole , ale jak Ci konsola pokazala ROD w 10 miesiacu , to na sprzet masz ogolnie jeszcze 14 miechow + 3 lata jak Ci wyskoczy ponownie ROD.
4.Aleluja i do przodu - wiec nie rozumiem dlaczego masz dylemat czy plakac czy sie smiac jak ktos pisze, ze pad od Ps3 jest do bani ;]
Napisano 26 listopada 2009 - 00:02
Ale nadal nie rozumiem jak można grać w gry fpp padem
dlatego nie kupię MW2.
Napisano 26 listopada 2009 - 00:21
Napisano 26 listopada 2009 - 00:45
Chcialbym miec na BR Kompanie Braci i wszystkie filmy Bonda - co w sumie kosztuje tyle , co Xbox i PS3 razem wziete ;]
Ktos mi ostatnio pisal , ze nie ma wielkiego skoku w roznicy miedzy dvd a BR . To nie jest roznica kaseta VHS-DVD . Roznica jest , ale minimalna , w szczegolach, ogolnie odbior sie nie zmienia.
A wracajac do konsol ,to X rzadzi , mial na to wplyw jego szybki start - pospiech wywolal ten slynny ROD , bo przysiedzieli przy chlodzeniu. A 2 atut jego wyzszosci,to kasa ktora ma MS . Flagowy sonowski tytul Tekken 6 jest na Xboxie - wszystko jasne.
Tutaj dodam ,ze pad od X mimo ze dla mnie lepszy , przegrywa z padem od sony , ktory wrecz jest zrobiony pod Tekkena albo tekken pod tego pada.
Gdyby MS nie banowal konsol , to generalnie reszta daleko w tyle. Aktualnie ps3 sie sprzedaje lepiej , wlasnie dzieki banom , ktore rozdal MS. Na wielu forach polskich i zagranicznych mozna przeczytac , ze ludzie robia jak ja . X na portal aukcyjny za grosze i kupno Ps3.
Bez tych banow x zostawil by daleko w tyle wii i PS3 . I tak PS3 na koncu , Xbox najwiecej opchnal , bo najdluzej na rynku , a 2 miejsce wii ;]
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych