Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

NDrive - kolejna nawigacja GPS dla iPhone po polsku (+konkurs)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
434 odpowiedzi w tym temacie

#376 axyon

axyon
  • 141 postów
  • SkądRzeszów (pustynia iSpotowa)

Napisano 19 października 2009 - 20:20

Już wkrótce wyniki... ale prawdopodobienstwo ok. 1:75 nie wygląda dobrze

#377 mirrr

mirrr
  • 127 postów
  • SkądWodzisław Śl

Napisano 19 października 2009 - 20:55

Istnieje tu wątek porównujący Navigona, Sygic i NDrive. O 2 pierwszych opinii jest sporo o NDrive - brak. Może już za kilka dni bedę mogł się na ten temat wypowiedzieć :)

#378 skurch

skurch
  • 374 postów
  • SkądJaworzno

Napisano 19 października 2009 - 21:00

Ja używam Navigona i nie mam zastrzeżeń, ale z chęcią wypróbowałbym coś nowego. Tylko szkoda ze to kosztuje aż 50 euro ;/

#379 BartGoc

BartGoc
  • 88 postów

Napisano 19 października 2009 - 21:24

A no to i ja szczęscia spróbuję. Może coś kiedyś wygram. Do tej pory różyczka na strzelnicy i dwójka w totka :P

Nic dodać, nic ująć.

Avatar mówi sam za siebie - "dwójeczka" na różyczce :P

Powodzenia wszystkim życzę.

#380 ghty

ghty
  • 136 postów
  • SkądBournemouth

Napisano 19 października 2009 - 23:44

Wiec moj komentarz jest prosty i beznadziejny sam w sobie , a jego tresc jest bezsensowna, czy o to chodzilo autorowi konkursu? Czy sens mojego komentarza zmniejsza moje szanse na wygranie? Czy wygram nawigacje? Czy czy? Kupa z makiem.

#381 pepos

pepos
  • 70 postów
  • SkądKraków

Napisano 20 października 2009 - 00:07

a mnie ciekawi czy jest lepsza od Sygica którego obecnie używam :) dobrze by było mieć alternatywę.

#382 qbiac

qbiac
  • 3 postów

Napisano 20 października 2009 - 02:16

A ja po prostu chcę wziąć udział w konkursie:) Bardzo chciałbym mieć nawigację w iPhonie, ponieważ dużo jeżdżę autem ale do tej pory powstrzymywały mnie ceny konkurencyjnych prodkutów. 70 czy nawet 100 euro za program to stanowczo za dużo, tymbardziej, że najtańsza nawigacja (mapy plus urządzonko) np w carrefourze kosztuje 250zł... a widziałem gdzieś też za 199zł!

#383 qussy

qussy
  • 7 postów

Napisano 20 października 2009 - 07:11

Tomtom, Garmin Chętnie bym ją przetestował.Jestem ciekawy jak się ma w stosunku do liderów Tomtoma, Mio i Garmina. Trochę śmigam po Polsce i Czechach więc już mam na nią ochotę. Jak tylko ją będę miał chętnie podzielę się opiniami. Test macie jak w banku:lol: :lol: :lol:

#384 robass

robass
  • 5 postów

Napisano 20 października 2009 - 07:35

może już czas na iphone.... Cieszy mnie ten news..... mimo że mam komputer Apple dotychczas korzystałem z telefonu z windows mobile....tylko dlatego że (z tego co czytałem na różnych forach) brak było sensownej alternatywy dla Automapy. Zrzuty ekranów nawigacji wyglądają dobrze i czytelnie... Pojawia się szansa że w końcu będę mógł kupić telefon z jabłuszkiem!

#385 ziut3k

ziut3k
  • 20 postów
  • SkądGłogowek, Opole, Poland, Poland

Napisano 20 października 2009 - 07:53

Witam. Ciekawy byłby test porównawczy możliwości z najbardziej popularną AutoMapą. Lub porównanie tabelaryczne.

#386 grzewac75

grzewac75
  • 28 postów
  • SkądRodgau, Niemcy

Napisano 20 października 2009 - 08:44

Nareszcie aplikacja dla nie tylko zmobilizowanych użytkowników iPhona! Opcja spacer i adventure brzmi bardzo wyzywająco! Ciekaw jestem cóż takiego producent zawarł w przestrzeni tej opcji! Aż się chce wyruszyć w nieznane zakamarki mojego miasta nie tylko z iPodem ale może i z ndrive'm?

#387 martzel

martzel
  • 55 postów
  • SkądKonin

Napisano 20 października 2009 - 08:58

to i ja coś naskrobię, licząc na odrobimę szczęścia w konkursie :) nigdy nie używałem żadnej nawigacji w Iphonie (oprócz tej opartej na Google Maps) i jestem baaaaaardzo ciekawy jak to wygląda. Jak wygram w tym konkursie to Wam wszystkim opowiem, jak Ndrive sprawuje się w trasie i czy warto przesiadać się z Google Maps :)

#388 tyskirulez

tyskirulez
  • 22 postów

Napisano 20 października 2009 - 09:16

Ja sprawdzalem navigona i fajnie działa ale czego mi tam brakuje. To menu wyboru jest ciężkie do obsługi podczas jazdy samochodem. Mam nadzieje ze tu będzie lepiej. Pozdrawiam

#389 andrewek

andrewek
  • 8 postów

Napisano 20 października 2009 - 11:21

konkurs Jak wygram w konkursie to będę mógł przetestować ;-) Pozdrawiam

#390 Porter

Porter
  • 62 postów

Napisano 20 października 2009 - 12:08

Wyglada niezle... Ciekawe jak w praktyce... PKiN mnie powalil. ;)

#391 yarek

yarek
  • 21 postów
  • SkądWrocław

Napisano 20 października 2009 - 12:29

Przyzwoicie, coraz więcej nawigacji do wyboru ;) Konkurencja to dobra rzec ;)

#392 wojtas1983

wojtas1983
  • 2 postów

Napisano 20 października 2009 - 13:02

Zgłaszam się :)

#393 George Stark

George Stark
  • 242 postów

Napisano 20 października 2009 - 13:06

Również zgłaszam się do konkursu :)

#394 marcusp

marcusp
  • 362 postów

Napisano 20 października 2009 - 13:09

Ciekawe jaka będzie cena "niepromocyjna" bo obecna jest całkiem, całkiem...

#395 matfiej

matfiej
  • 15 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 20 października 2009 - 13:13

Ja również zgłaszam się do konkursu

#396 zietek67

zietek67
  • 4 postów

Napisano 20 października 2009 - 13:52

zgłaszam sie jak najbardziej moze sie uda heheh albo sie nie uda sie zobaczy. pozdrawiam wszystkich bioracych udzial. powodzenia

#397 Ajajgor

Ajajgor
  • 7 postów

Napisano 20 października 2009 - 14:09

Konkurs trochę jak na zazasadzie: Wyślij pusty SMS pod numer... ;-) Ale dobra nawigacja nie jest zła :-)

#398 pawel319

pawel319
  • 158 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 października 2009 - 14:24

trochę późno ją wypuścili, większość która chciała kupić nawigację już to zrobiła... teraz liczyć można tylko na nowych użytkowników iPhone'a a tego jak wiadomo brakuje :)

#399 Krod

Krod
  • 1 postów

Napisano 20 października 2009 - 14:28

:-) Od niedawna mam iPhone'a i za dużo wolnej przestrzeni na twardzielu. Zdałaby się jakaś pomoc w zapełnieniu tej przestrzeni:-)

#400 bunny2000

bunny2000
  • 27 postów
  • SkądWrocław

Napisano 20 października 2009 - 14:38

iPhone -> WinMo -> iPhone - ®ewolucja! No i stało się! Wyszło szydło z worka jak to mówią - jestem uzależniony od iPhona. Ale pokolei...Od początku ubiegłego roku używałem iP 2G i byłem bardzo mile zaskoczony tym telefonem, mimo tego że wczesniej od wielu lat używałem telefonów z "łindołsami". Nie przesiadłem się na 3G , bo czegoś mi brakowało w iPhonie 3G. Dobrej nawigacji. Co prawda miał wbudowany GPS, ale Google Maps - no bez komentarza... Zanim wyszedł 3GS kupiłem sobie znów telefon z WinMo i wbudowanym GPSem by móc korzystać z AM. Jakoś tak się złożyło, że swojego starego 2G nie sprzedałem, tylko wylądował on na dnie szuflady. Tak ze dwa tygodnie temu, przy okazji porządków w szufladzie, wydobyłem na światło dzienne nieco przykurzonego poczciwego iP. Tak z ciekawości czy jeszcze działa, podłączyłem go do ładowarki, i... łezka zakręciła mi się w oku. Jak to fajnie działa, jak delikatnie wystarczy dotknąć ekran, jakie to wszystko ładne graficznie, a jakie fajne gierki miałem na nim zainstalowane. Zacząłem przemyśliwać o powrocie do iPhona! Naprawdę :) A teraz kiedy wreszcie są mapy samochodowe z prawdziwego zdarzenia na iP'ka to chyba już przesądzone. Ten opis NDrive'a przekonał mnie że będzie warto, a konkurs tylko wbił gwóźdź do trumny - kupuję iP 3GS :D Może przy odrobinie szczęścia, nie będę musiał pieniędzy przeznaczonych na coś innego, wydawać na aplikację NDrive :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych