Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

NDrive - kolejna nawigacja GPS dla iPhone po polsku (+konkurs)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
434 odpowiedzi w tym temacie

#326 rafer666

rafer666
  • 187 postów
  • SkądToruń

Napisano 18 października 2009 - 22:24

Obsługouje kompas? Nie ma o tym nic w opisie, a by się przydało.

#327 Grynek

Grynek
  • 85 postów
  • SkądŚwidnica

Napisano 18 października 2009 - 22:56

Witam, Sporo jeżdżę samochodem i jak do tej pory najczęściej korzystam z automapy. Używam iPhona 3GS od premiery PL i z chęcią się przesiądę na nawigacje pod iPhona. Navigon wydawał się najciekawszym wyborem jak do tej pory, TomTom się opóźnia niestety, pojawienie się Ndrive cieszy i utrudnia wybór zarazem, jak wiadomo "osiołkowi w żłoby dano owies i siano...":) Teraz znowu czekają mnie godziny przeglądania internetu i szukania opinii o Ndrive od użytkowników. Na szczęście nawigacja jest jedynie pomocą i nie zastępuje kierowcy, nie zwalnia od myślenia, więc jest szansa, że dokonany wybór przyniesie oczekiwane rezultaty w postaci spokojnej jazdy do celu:) Pozdrawiam Paweł

#328 cymciak

cymciak
  • 18 postów
  • SkądKatowice

Napisano 18 października 2009 - 23:09

Nawigacja wizualnie prezentuje się bardzo dobrze. Zastanawiam się nad zakupem jakiejś, a ta ma wyjątkowo przystępną cenę.

#329 troopers

troopers
  • 40 postów

Napisano 18 października 2009 - 23:17

nie wpisujcie się już i tak nagroda leci do mnie ;-) a tak to jestem ciekaw tej aplikacji pzdr

#330 ViERA

ViERA
  • 29 postów
  • SkądTychy

Napisano 18 października 2009 - 23:35

no... ciekaw jestem tylko jak długo przyjdzie czekać na mapy UK - czy będą w ogóle takowe...? jeśli są w planach to jestem poważnie zainteresowany. pzdr.

#331 superjas

superjas
  • 107 postów

Napisano 19 października 2009 - 00:23

mam nadzieje ze wkrotce beda dostepne rowniez inne mapy, dzis cala europa to wlasciwie standard. najlepiej do kupowania juz wewnatrz aplikacji, co pozwoli na ceny jednostkowe - czyli taniej niz hurtem

#332 Bukaj

Bukaj
  • 37 postów
  • SkądGdynia

Napisano 19 października 2009 - 06:47

Cena przystępna, jeżeli naprawdę jest tak dobra jak piszą to warto zastanowić się nad zakupem, a może będę miał szczęście w losowaniu??

#333 ugly

ugly
  • 210 postów
  • SkądKatowice

Napisano 19 października 2009 - 06:53

Bardzo fajnie to wygląda :) z chęcią wezmę udział w konkursie :D

#334 elhazir

elhazir
  • 16 postów
  • SkądGniewkowo

Napisano 19 października 2009 - 07:14

Testowalem juz ten produkt i jak zawsze sa rzeczy ktore komus nie beda w tej navi pasowaly. Skoro nie bylo jeszcze aktualizacji wiec zainteresowanie producenta wskazuje na to ze bedzie on produkt polepszal i mam nadzieje kierowal sie sugestiami uzytkownikow. Mamy w zestawie Czechy i Slowacje ale przydalby sie jeszcze chociaz jakis szerszy odcinek map Niemiec juz nie marze o calej mapie. pozdrawiam

#335 xinoxie

xinoxie
  • 321 postów

Napisano 19 października 2009 - 08:05

To i ja swoje 3 grosze dołoże. Jak narazie wbudowane Mapy Google w iPhona spawdzają się super. Dużo jeżdże po Krakowie i ta mapka sobie radzi bardzo łądnie nawet lepiej niż niektóre "auto mapy" co do orientacji mapy wzgledem północy to trzeba się przyzwyczaić. Tak naprawde brakuje mi tylko opcji jazdy nocnej z inversją kolorów i jednak zmiany orientacji względem kierunku jazdy a nie północy. Czytając o nowych programach do nawigacji zawsze się zastanawiam dlaczego nie możnaa zrobić idealnego programu do nawigacji ano dlatego że każdy ma swoje preferencje. NDrive wygląda całkiem ładne i przyzwoicie, te domki 3D to raczej zbędny bajer ciekaw jestem jak łapie sygnal jak szybko aktualizuje mapę kiedy skręcimy nie tam gdzie mapa pokazywała no i jak dokładne są mapy. Ciekawe czy jest taka opcja jak zczytywanie adresów z książki telefonicznej iPhona Suuuuper sprawa raz zapisany adres wiele możliwości. Pozdrawiam

#336 gauczos

gauczos
  • 1 postów
  • SkądSłupsk!

Napisano 19 października 2009 - 08:20

Dzień dobry^^

#337 bogdan840

bogdan840
  • 80 postów

Napisano 19 października 2009 - 08:55

Również zgłaszam się do konkursu. Interesujący produkt...

#338 welsh

welsh
  • 298 postów
  • Skądlubuskie

Napisano 19 października 2009 - 09:11

czyżby konkurencja dla Automapy rosła? budynki 3d mogą być tego dowodem pewnie NDrive będzie ostro walczył na wielu platformach. Ciekawa mapa i ciekawa cena! Myślę, że nawigi na iP idą we właściwym kierunku, jasny i przejrzysty interfejs którego chyba największym plusem są duże ikonki nie będzie problemu z touchem paluszka hehe

#339 elmiki

elmiki
  • 1 postów

Napisano 19 października 2009 - 09:17

A będzie do tego jakiś zewnętrzny zestaw mocujący z głośnikiem itd..? w równie obiecującej cenie :)

#340 Jenot

Jenot
  • 2 204 postów
  • SkądChełm

Napisano 19 października 2009 - 09:41

Dla tych, którzy mają konto w US AppStore - też jest, za $50. Mam nadzieję, że planowanie trasy działa lepiej niż w Navigonie, którego zakupiłem. I jak mapy w porównaniu do innych navi? Lepsze, gorsze?

#341 emarko

emarko
  • 43 postów
  • SkądTychy

Napisano 19 października 2009 - 09:52

aygnał gps A jak z sygnałem GPS? mając Ip przy desce samochodu będzie łapać zasięg bez problemu w mieście, albo w lesie?

#342 Jenot

Jenot
  • 2 204 postów
  • SkądChełm

Napisano 19 października 2009 - 10:02

emarko: Ale to nie zależy od programu przecież tylko od sprzętu. W mieście problemu nie ma, w lesie jeśli jedziesz jakąś drogą to też nie, jeśli zabłądzisz szukając grzybów to szukaj polany - między drzewami nie łapie fixa (sprawdzane na Navigonie).

#343 Daimon44

Daimon44
  • 20 postów

Napisano 19 października 2009 - 10:11

z checia przetestuje ten programik ;)

#344 karbon

karbon
  • 46 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 października 2009 - 10:29

jesli nie wygram to pewnie i tak kupie wlasnie ndrive :)

#345 sthEn

sthEn
  • 318 postów
  • SkądGdynia

Napisano 19 października 2009 - 10:41

A nóż widelec się przyda nawigacja :)

#346 MonsterSale

MonsterSale
  • 217 postów

Napisano 19 października 2009 - 10:49

Ja również dołączam do grona osób zainteresowanych otrzymaniem nawigacji. W razie pomyślnego roztrzygnięcia obiecuję obszerny reportaż. ;-)

#347 bartek_z

bartek_z
  • 16 postów
  • SkądPoznań

Napisano 19 października 2009 - 10:53

siema! ja już kupiłem ale.. nie żona nie pogardzi:) na pierwszej stronie przeczytałem, że ndrive szykuje pierwszy update - czy ktoś się orientuje co ma zawierać ten update? jakieś plotki, przecieki, myślę, że nie tylko ja jestem ciekawy - Navigon swoimi update'ami postawił poprzeczkę bardzo wysoko, marzy mi się żeby Ndrive był równie ciekawie i z zaangażowaniem rozwijany:) pozdro!

#348 azjia

azjia
  • 25 postów
  • SkądWrocław

Napisano 19 października 2009 - 11:13

Pytanie, czy dziala plynnie i nie tnie sie w iPhone 3g? Fajnie byloby miec alternatywe dla wbudowanej Navi w aucie ;)

#349 ono

ono
  • 44 postów
  • SkądKraków

Napisano 19 października 2009 - 11:25

Szkoda tylko, że Polska, Czechy i Słowacja a nie cała Europa. Wtedy 39€ to byłaby atrakcyjna cena, a tak.... trochę IMHO drogo.

#350 Editor Kubala

Editor Kubala
  • 54 postów

Napisano 19 października 2009 - 11:26

Cena bardzo przyzwoita. Szkoda tylko, że nie da się przetestować oprogramowania przed zakupem. Jakkolwiek będzie działać, NDrive w kieszeni da poczucie nieograniczonej taksówkarskiej wiedzy:)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych