Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

NDrive - kolejna nawigacja GPS dla iPhone po polsku (+konkurs)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
434 odpowiedzi w tym temacie

#426 vinci

vinci
  • 2 693 postów
  • SkądPoznań

Napisano 24 października 2009 - 20:26

Gratuluje zwycięzcom! Bardzo żałuję, że nie wygrałem bo strasznie by mi się taki program przydał ale mówi się trudno ;)

#427 misiekgruby

misiekgruby
  • 3 212 postów
  • SkądKraków

Napisano 24 października 2009 - 22:56

Gratulacje! To teraz może konkurs na TomToma z mapą Polski :lol:?

#428 NDRIVE_POLSKA

NDRIVE_POLSKA
  • 2 postów
  • SkądPortugal

Napisano 26 października 2009 - 16:15

Chcielibyśmy podziękować użytkownikom za udział w konkursie i pogratulować zwycięzcom!

Dodatkowo chcielibyśmy zaznaczyć, że z uwagą obserwujemy wątki na temat naszego oprogramowania.
Jest to bardzo dobre źródło informacji na temat potrzeb użytkowników. Dziękujemy za docenienie naszej pracy, jak również za propozycje zmian jakie udało nam się odnaleźć odnaleźć na forum. Nie gwarantujemy, że wszystkie zostaną wprowadzone, lecz z pewnością weźmiemy je pod uwagę tworząc kolejne wersje programu.

Zapraszamy również do kontaktowania się z nami i śledzenia naszych prac poprzez serwisy takie jak Twitter oraz Blip. Tam też można zadawać nam pytania na temat oprogramowania i wszelkich problemów z nim związanych.

Pozdrawiamy!
Zespół NDrive

#429 Boryxs

Boryxs
  • 60 postów

Napisano 27 października 2009 - 10:45

A teraz ci co wygrali niech w ramach wdziecznosci, napisza dobra recenzje nawigacji :) Bo waaaaatek dluuugi, ale tak naprawde zero recenzji i nie wiadomo co wybrac. Obpluwany TomTom, bez rewelacji Navigon, czy moze ze znakami zapytania NDrive?

#430 DudusCSE

DudusCSE
  • 2 899 postów
  • Skądz Polski

Napisano 01 listopada 2009 - 12:25

Boryxs - pisać recenzji nie umiem... wczoraj (dopiero) przetestowałem w trasie NDrive vs Navigon

Porównuje NDrive do Navigona

Plusy:
- lepszy wygląd map (bardziej wyraźne i lepiej je widać)
- dokładne mapy
- ostrzega o postojach policji (tam gdzie one stoją)
- intuicyjne menu
- nie gubi zasięgu ( w Navigonie często się to zdarza ale po kilku sekundach już znajduję)

Minusy:

- bardzo, bardzo ciężko wyznaczyć cel.. musiałem ze 5 minut posiedzieć, aby mi wyznaczyło... zasięg GPSu był..
jak to nie wyznaczy mi jako (najszybsza) po polach ? (aż sam się zdziwiłem jedziemy dobrą polską drogą.. jeden skręt w las i mnie tam prowadzi, podziękowałem jej)
.. nie jest tak zawsze, tylko pierwsze odpalenie, i wybranie było tak uciążliwe.. później już se poradziła dobrze
(może ja taki nie "umiejętny" jestem)
- dźwięki, które wydaje są kiepskie... moim zdaniem ciche, w tym przypadku Navigon pokazał klasę..

Na razie tyle.... to była krótka trasa (nie w mieście) więc navi może być....
Dźwięki, dźwięki by było najlepiej jak by zostały poprawione..

#431 malec

malec
  • 36 postów

Napisano 07 listopada 2009 - 19:08

no z tym to może bym się przestał gubić wreszcie

#432 Kazek-ff49ee234d

Kazek-ff49ee234d
  • 527 postów

Napisano 08 listopada 2009 - 15:17

Tak się wszyscy podniecają tym konkursem!! tak narzekacie na ceny nawigacji! Macie telefony po 2000-3000tysiace zloty . a nie stać was żeby kupić nawigacje za 60-70 euro ? to tak jak by kupić nowe BMW z salonu a potem płakać ze nie stać was na paliwo albo na serwis! :)

#433 Jenot

Jenot
  • 2 204 postów
  • SkądChełm

Napisano 08 listopada 2009 - 15:24

Kolego Kazek: lepiej wydać te 70 euro czy ich nie wydać?

#434 msh

msh
  • 195 postów
  • SkądOstrów Wlkp/Dublin

Napisano 08 listopada 2009 - 15:26

Dobre przelicznik. BMW cena 170K+ serwis ile? FullService to pewnie kolo 5K. to jakies 1/34 ceny samochodu. iP 3K zl i nawigacja za 70e~300zl to jest 1/10 ceny telefonu. Dobre prowananie :) dodaj ze zabralem cene prawie najnizsza dla BMW i prawie najwyzsza dla iP :) ROTFL

#435 rszuba

rszuba
  • 22 postów

Napisano 10 listopada 2009 - 16:49

Miałem kontakt z Navigonem i nieszczególnie przypadł mi do gustu. Wcześniej jeździłem z Automapą i nieźle sobie radziła na trasach. Zwłaszcza w Czechach i na Śląsku, gdzie często bywam, a nigdy nie potrafię się połapać :P Navi z Automapą padła, ale pozostawiła dobre wspomnienia. Może rośnie solidna konkurencja w postaci NDrive?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych