LukaS92 co w tym dziwnego ? wiele aplikacji i programów codziennie jest przeceniana (for limited time)
Wystarczy uruchomić pandorabox i można sobie dokładnie sprawdzić
Promocja powiedzmy weekendowa z 0,99$ na Free
W promowaniu programu to by raczej pomogło
Promocja była na forum rozdałem kilka gift cardów.
W chwili obecnej aplikacja jest na 1 miejscu w Top 25, większej promocji chyba nie potrzeba
Ja myślałem bardziej o metodzie "kuli śniegowej", kolejna wersja i cena programu wyższa
---- Dodano 09-08-2009 o godzinie 10:29 ----
Czy obecnie prace trwają na Tychami czy Bielskiem?
Od MZK Tychy dostałem takiego maila:
Witam,
Po zasięgnięciu informacji u przedstawicieli z którymi jesteśmy związani umową na przygotowanie GINGER wyjaśniam, że firma ta jest w trakcie opracowywania nowej wersji iGinger dostępnej dla iPhone z poziomu Apple Store. Nowa wersja powinna się ukazać z początkiem września. Oczywiście do własnego użytku może Pan korzystać z naszych rozkładów jazdy. Warunek tylko aby nie firmował Pan to znaczkiem MZK. Aby to usankcjonować musielibyśmy spisać stosowną umowę, by mieć podgląd jaki materiał i gdzie to Pan eksponuje. Mamy doświadczenie, że po pierwszych fascynacjach autorów do przygotowania jakiegość materiału - produktu, poźniej zapominano o aktualizacji. Chcemy uniknąć sytuacji, że klienci mają do nas pretensje.
Informacja jesz mieszana, bo niby moge do własnego użytku korzystać z rozkładów, ale to zaprzecza ich udostępnianiu publiczne, ale jednocześnie zdanie "... nie firmował Pan to znacznikiem MZK." sugeruję że mogę to robić publiczne.
Na chwilę obecną wstrzymam się z robieniem rozkładów i poczekam do środy na odpowiedź na drugiego maila którego wysłałem 4 dni temu ale nie dostałem odpowiedzi do dzisiaj. Jeśli nic nie dostanę uznam że odpowiedź jest twierdzącą i mogę szykować rozkłady.
Zatem dzisiaj będą szykowane rozkłady dla Bielska.