Ja proponuje wydać najpierw wszystkie miasta, a następnie wziąć się za nową wersje. Bo chyba trochę jeszcze poczekam na kzk gop a miałem nadzieje że będzie wcześniej:(
Tylko co pare dni dostaję mail z prośbą o kolejne miasto, w ten sposób nowa wersja pojawi się dopiero za miesiąc.
Muszę pogodzić wydawanie miast z pisaniem programu.
Pozatym już teraz wiem że nowę funkcję wymagają kilku zmian w bazach, zatem przy mniejszczej ilości miast jest mi łatwiej przygotować bazy pod wymogi nowej wersji.
Niechciałbym aby się okazało że w momencie wyjścia nowej wersji programu sporej części uzytkowników przestanie działać program bo niepobrali nowych miast. Najprawdopodobniej program przy aktualizacji sam zweryfikuje czy bazy są aktualne i jesli nie są to zostaną usunietę z listy.
Ps. Nowa wersja będzie już bez wgranych baz Krakowa i Warszawy, także rozmiar programu sie zmniejszy a każdy ściągnie tylko te miasta które go naprawdę interesuja.
Pss. wczytywanie dynamiczne i możliwość usunięcia baz można już skreślić z listy do zrobienia
---- Dodano 10-08-2009 o godzinie 21:58 ----
Lista baz na serwerze została chwilo wyczyszczona.
Dzisiaj w nocy są generowane wszystkie bazy jeszcze raz wg poprawionej struktury bazy danych wymaganej przez wersje 1.2 ale również kompatybilnej z poprzednia.
Rozkłady będą się pokazywać kolejno po wygenerowaniu miast.