Czasem wstyd mi, że jestem polakiem. 'mam za darmo na jakimś programie więc po co mam płacić? :D' 'po co kupić jak można ukraść? :D' Ale my tu nie o mentalności tylko o mobilnym gg.
Przez jakiś czas używałem gg na komórce, więc pewnie nie będzie mi przysługiwał ten tygodniowy okres próbny. A zasady płatności są takie jak w normalnym mobilnym gg w każdej sieci. Uważam, że to naprawdę nie są duże kwoty i można zapłacić niecałą dychę, raz na kilka miesięcy i cieszyć się ciągle ulepszanym programem. :]
To się przeprowadź, zmień obywatelstwo i najlepiej też serwis o Apple. To jest normalna natura ludzka, że chce się mieć rzeczy jak najtaniej.
Ostatnio przymierzam się do zakupu kierownicy Logitech'a G25 lub DF GT i czytam opinie na forum US. I zgadnij co. 300$ za kierownice to dla nich za dużo... wiele osób wybiera tańszą DF GT za 150$. A u nas są ludzie co i za 1000zł kupują G25.
Wracając do GG. Skoro jest alternatywa, wcale nie gorsza i w dodatku darmowa, to ja nie widzę tutaj ŻADNEGO negatywnego przejawu przez który mógłbyś wstydzić się, że jesteś Polakiem. :roll: