Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Mobilne Gadu-Gadu na iPhone jest już dostępne w AppStore

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
288 odpowiedzi w tym temacie

#51 kummer

kummer
  • 1 999 postów
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Napisano 19 marca 2009 - 16:31

Nie rozumiem o jakich opłatach tu mówicie. U mnie działa przez Edge i WiFi za darmo.

#52 anonim_321

anonim_321
  • 280 postów
  • SkądToruń

Napisano 19 marca 2009 - 16:31

to dlaczgo sie nie moge polaczyc ?

wyskakuje komunikat konto nieoplacone :P

Daj screena ;P

#53 mac_ya

mac_ya
  • 178 postów
  • SkądJelenia Góra/KRK

Napisano 19 marca 2009 - 16:32

Sporo bugów i na dodatek jakiś śmieszny abonament za korzystanie z komunikatora. Nigdy nie widziałem takiej opłaty za kożystanie ze zwykłego komunikatora. Chyba że gadu jest niezwykłe, może o tym nie wiem. Poki nie będzie za free to wyrzucam to w pieruny.

#54 D154573R

D154573R
  • 304 postów

Napisano 19 marca 2009 - 16:32

Póki co opłaty nie są pobierane? Nie sprawdzałem jeszcze, ale tym, którym wyskakuje komunikat, że muszą zapłacić pewnie już wcześniej minął tygodniowy termin bezpłatnego mobilnego GG na innej platformie. Usługa jest przedłużana na numer GG a nie na telefon. Skoro niektórzy muszą już zapłacić to oznacza, że nowi użytkownicy za tydzien będą to musieli zrobić. Dla mnie to parodia. Już lepiej wejsć przez Safari i ze stronki pisać na GG ;) A jak wyjdzie Tlen to będzie darmowy, zobaczycie. Najwyżej dadzą reklame na początku na chwilke jakąś nieruchomą i tyle. Jeśli wyskoczy komunikat, że mam zapłacić to ich zakabluje do Apple ;)

#55 mac_ya

mac_ya
  • 178 postów
  • SkądJelenia Góra/KRK

Napisano 19 marca 2009 - 16:33

Sporo bugów i na dodatek jakiś śmieszny abonament za korzystanie z komunikatora. Nigdy nie widziałem takiej opłaty za korzystanie ze zwykłego komunikatora. Chyba że gadu jest niezwykłe, może o tym nie wiem. Poki nie będzie za free to wyrzucam to w pieruny.

#56 mihal1991

mihal1991
  • 30 postów
  • SkądKraków

Napisano 19 marca 2009 - 16:38

EJ LUDZIE PRZECIEŻ TU NIKT NIE POBIERA ŻADNYCH OPŁAT!!! SKĄD WY JE WYCZEPALIŚCIE???

#57 robertpatryk

robertpatryk
  • 372 postów
  • SkądŁódź

Napisano 19 marca 2009 - 16:42

Dokładnie. Nie ma żadnych opłat!

#58 dsy

dsy
  • 633 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 marca 2009 - 16:44

Ci co piszą, że nie są pobierane, czytajcie wyraźnie to co jest napisane w newsie.

#59 McEnter

McEnter
  • 235 postów
  • SkądWasewo, Poland

Pierwszy tydzień macie za darmo...po 7 dniach wyskakuje komunikat żeby doładować konto aby móc korzystać z gg. Czytajcie ze zrozumieniem!

#60 arsen

arsen
  • 798 postów
  • SkądTychy, Poland

Dołączona grafika
zadowoleni? :)

#61 odra27

odra27
  • 549 postów
  • SkądBerlin/Szczecin

Napisano 19 marca 2009 - 16:49

Ludzie na czyms gg zarabiac musi a wy robicie w pracy za darmo ? W windowsach sa reklamy tutaj lepiej zeby ich nie bylo bo zamula caly telefon wiec musza dac oplaty.
Skoro jestescie tacy oburzeni to siadac przy komputerze i pisac kod pare miesiecy lub lat a pozniej rozesliscie to za darmo po swiecie :)

Co za bzdury wypisujesz. jakoś inne programy świetnie pracują z reklamami, nic się nie zamula a użytkownicy są zadowoleni. Poza tym zawsze można program zaoferować za drobną opłatą. Ktoś kto dużo z GG pracuje będzie w stanie sobie tę przyjemność zafundować.
Skończy się na tym, że ludzie będą po tygodniu użytkowania to małe g deinstalować.

#62 gecco

gecco
  • 139 postów

Napisano 19 marca 2009 - 16:49

nie wiem co gagu gadu chce w ten sposob osiagnac ale wyglada na to ze ten kto bedzie placil ten .... jaki jest sens placenia za oficjalny program gadu gadu jak jest cala masa innych komunikatorow z dostepem do gg. kolejna udana akcja gadu gadu

#63 odra27

odra27
  • 549 postów
  • SkądBerlin/Szczecin

Napisano 19 marca 2009 - 16:52

Ja mam to na ipod touch i na razie nic mi nie przychodzi o opłatach po za tym wydać te 9zł na 90 dni to tak choćby grosik więc nie przesadzajcie.

Tylko po co skoro masz inne programy wspomagające dodatkowo inne komunikatory i usługi gdzie absolutnie nic nie musisz płacić? Nie mam nic przeciwko opłacie za program, wspomagającej rozwój, programowanie, itd. ale żeby płacić za dostęp do usługi to lekka przesada.

#64 bh7

bh7
  • 74 postów

Napisano 19 marca 2009 - 16:53

1 tydzien jest za darmo kiedys testowalem na noki :P

Dołączona grafika

#65 razr

razr
  • 1 664 postów
  • SkądKatowice, SI

Napisano 19 marca 2009 - 16:54

Już lepsza byłaby opłata jednorazowa za aplikacje.

#66 kleskus

kleskus
  • 821 postów

Napisano 19 marca 2009 - 16:57

Dołączona grafika
zadowoleni? :)

No dokładnie... Co za... Nawet przetestować się nieda bo "konto nieopłacone"... a używam 1 raz w życiu tego GG... Smutek...

#67 arsen

arsen
  • 798 postów
  • SkądTychy, Poland

bh7: dawno dawno temu też testowałem na noki w sieci era, teraz co tydzien dostaje informacje smsem że usługa era gg została automatycznie przedłużona o tydzień. Tym jakimś dziwnym sposobem działa mi w kółko za darmo :)

#68 mihal1991

mihal1991
  • 30 postów
  • SkądKraków

Dobra ja się wyłączam z tej dyskusji. Twierdzicie że trzeba płacić za gg, co nie? Ale przecież pierwszy tydzień jest darmowy (a większość z was pisze że musi już płacić), zdecydujcie się o co wam chodzi, albo przynajmniej uzgodnijcie wspólną wersję. Poza tym, nie tylko mi gadu działa bez problemowo i jakoś nam nie wyskakują żadne komunikaty o zapłacie. PS. Jak chcecie płacić za coś co jest darmowe to proszę bardzo... tylko jak? Jak ktoś będzie na tyle genialny że znajdzie odpowiedź, to niech się ze mną nią podzieli na 6781393 - będę na mobilnym gadu (niewidoczny). Pozdrawiam wszystkich myślących i nie myślących :P

#69 ex3v

ex3v

• 1 884 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 marca 2009 - 17:01

Zapewne wyskakuje wam to okienko, bo próbowaliście na swoich poprzednich telefonach mobilnego gg :) Jak dla mnie 5 zł na 3 miesiące za wolność*to nie dużo - bez przesady, przecież*to cena taka jak za 2 bilety na autobus... każda firma musi na czymś zarabiać, taka jest prawda. Ci ludzie nie siedzą od rana do wieczora nad takim gg na iP po to, by wrócić do domu i jeść*chleb ze smalcem ;)

#70 kleskus

kleskus
  • 821 postów

Napisano 19 marca 2009 - 17:02

Dobra michał... Tylko ja mam jedną wersję, to że potem jest abonament to nie istotne, bo 1 zł za tydzień mogę płacić... Ale póki co niemam tego TYGODNIA ZA DARMO, a nie zapłace za to, dopóki tego nie sprawdzę...

#71 Bajtek

Bajtek
  • 5 postów
  • SkądKatowice

Napisano 19 marca 2009 - 17:03

Zgodze sie z kilkoma osobami, ktore wypowiedzialy sie juz w tym watku. Znacznie lepszym rozwiazaniem byloby wniesie oplaty za zakup aplikacji niz jakis smieszny abonament... Nie mam zamiaru placic za komunikator, ktory jest darmowy dla komputerow osobistych. Pozostaje mi dalsze uzytkowanie swietnej aplikacji jaka jest Palringo.

#72 arsen

arsen
  • 798 postów
  • SkądTychy, Poland

Napisano 19 marca 2009 - 17:03

mihal1991: zostało jasno powiedziane, 1 dzien to nie tylko program z app store na iphone ale również te programy z symbiana itd to jest sygnowane jedną usługą "mobile gadu gadu". Jaśniej nie potrafię :)

#73 gro

gro
  • 36 postów

Napisano 19 marca 2009 - 17:07

(ciach)zdecydujcie się o co wam chodzi, albo przynajmniej uzgodnijcie wspólną wersję. (ciach)

No tak, krytykują biedne mobilne gadu-gadu i wymyślają niestworzone rzeczy, a jednak opłata jest, co widać u osób, które korzystały już wcześniej z mobilnej wersji gg (np. ja).

A jak zapłacić, a po prostu SMS`em np. Co nie da się ?

#74 alladyn21

alladyn21
  • 1 207 postów

Napisano 19 marca 2009 - 17:26

guzik prawda z tymi oplatami ja kiedys uzywalem tego mobilnego gg na telefonie z symbianem nokia n70 potem n80 placilem abonament ( raz na tydzien) bo 1 zl to nie duzo wczesniej bylo chyba wiecej ale mniejsza mam juz iphona prawie rok i przez ten czas napewno wyczerpal mi sie abo na gg a nic o oplacie nie ma malo tego na stronie ggmobile nie ma nic na temat oplat(iphone) ani nawet na temat tego ze gg na iphona jest wiec narazie nic nie wiadomo zgadzam sie ze to jedna marka (mobilne gg) na duzo platform ale mi napewno testowy tydzien nie przysluguje a go dostalem wiec?

#75 misiekgruby

misiekgruby
  • 3 212 postów
  • SkądKraków

Napisano 19 marca 2009 - 17:28

dokładnie 9 zł na 90 dni to nic wielkiego, a program po paru minutach testu wydaję sie być lepszym od Palringo. Nic tylko czekać na działanie aplikacji w tle..

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych