Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Mobilne Gadu-Gadu na iPhone jest już dostępne w AppStore

• Please log in to reply
288 replies to this topic

#76 alladyn21

alladyn21
  • 1207 posts

Posted 19 March 2009 - 17:33

pozatym nawet jesli to tak jak pisal misiekgruby 9 zl to nie majatek

#77 zabiel

zabiel
  • 357 posts
  • SkądEdinburgh / Żory

Posted 19 March 2009 - 17:40

A jesli jestem w sieci O2 UK to jest szansa by po tygodniu dzialala ?

#78 ghty

ghty
  • 136 posts
  • SkądBournemouth

Posted 19 March 2009 - 17:44

No ciekawe jak ja z UK będe opłacał konto smsami? :P Pojebało ich i tyle. zastanawiam się co się stanie gdy po tygodniu gdy mi wyskoczy ta wiadomość, odinstaluje i zainstaluje aplikację od nowa :)

#79 Hektor

Hektor
  • 1570 posts
  • SkądPolska

Posted 19 March 2009 - 17:48

Zrozumiałe? To czemu inni nie pobierają opłat tylko dziadowskie gg? Ja, dziękuje za ten syfiasty programik. Wole zostać przy jabberze.

NO wlasnie gg nie pobiera na pc oplat problem w tym ze ja wole zaplacic i nie widzec reklam niz nie placic i je widziec;)
A skoro nie moze wyswietlac na iphonie reklam to trzeba placic.

#80 Robert807

Robert807
  • 35 posts
  • SkądSłupsk

Posted 19 March 2009 - 17:50

mi się aplikacja podoba mimo niektórych bugów ale płacić nie bede ps. podobają mi się ikonki z gg :D

#81 troy

troy
  • 91 posts

Posted 19 March 2009 - 17:55

w Palringo mialem taki problem, że jeśli ktos do mnie napisał wiadomosc i ona czekała juz na serwerze i jak odpalalem palringo to jak przychodzila do mnie to zawsze bylo ze pisze to ktoś z NIEZNAJOMEGO numeru. Mialem tak ja i moj ziomek wiec przypuszczam, że jest to spotykany problem. Czy tutaj w gg tez tak jest?

#82 hal9001

hal9001
  • 72 posts

Posted 19 March 2009 - 17:58

Nie rozumiem czy wam już całkiem ogryzki po jabłkach przysłoniły oczy, zasada jest bardzo prosta , nie płaci się za Klienta GG on jest za darmo, tak samo jak w większości klientów gier mmorpg, opłata jest pobierana za dostęp do serwerów GG za pomoc tegoż klienta i do tych opłat Apple ma g.....o do gadania, a skoro nie ma reklam to są opłaty. Tak samo jak powiedzmy hmmmm oprogramowanie Reuters tez jest darmowe ale za dostęp do wiadomości już się płaci.

#83 kucyk

kucyk
  • 1918 posts

Posted 19 March 2009 - 17:59

9pln za 3 miechy lol, jak pisalem, ze brakuje zakladki oplac konto to psy na mnie wieszali :) juz zaciagam kiece i lece zaplacic

#84 shenmue

shenmue
  • 174 posts

Posted 19 March 2009 - 18:01

Gadałem pół godziny z kumplem na tym GG i po pewnym czasie gdy ekran zapelnia sie wiadomosciami aplikacja chodzi coraz wolniej :P W końcu dochodzi do sytuacji ze wciskam litere i po sekundzie sie dopiero pojawia :)

#85 DiiL

DiiL
  • 332 posts

Posted 19 March 2009 - 18:04

Tak dokładnie, nawet nie zrobili okresu próbnego np: 7 dni. Lepiej korzystać z Palringo. Pozdrawiam

#86 clr

clr
  • 1326 posts

Posted 19 March 2009 - 18:06

pozatym nawet jesli to tak jak pisal misiekgruby 9 zl to nie majatek

9X4

czy

9x12 to nie majatek,

płacic nie bede bo mam za darmo :D

#87 mat13

mat13
  • 12 posts

Posted 19 March 2009 - 18:19

Powiedzcie mi czy jest jakaś opcja, żeby była potrzeba wpisywania hasła za każdym razem gdy wchodzę do GG ? Bo teraz każdy kto będzie miał w rękach mojego IP może bawić się moim gg :)

#88 lfanek

lfanek
  • 25 posts

Posted 19 March 2009 - 18:21

szczeze wole parlingo - jest free i wcale niczym nie odbiega. Jak dla mnie to z tym abonamentem przesadzili...

#89 denis

denis
  • 589 posts
  • SkądZielona Góra

Posted 19 March 2009 - 18:22

Śmiech na sali. Zostaje z palringo i nimbuzz. Ale ikonka gg wygląda ladnie ;D liczba pobran gg w pierwszym dniu 30000. W drugim 0 ;) pozdrawiam

#90 _Paulie

_Paulie
  • 24 posts
  • SkądWrocław

Posted 19 March 2009 - 18:23

płacic nie bede bo mam za darmo :D

Czasem wstyd mi, że jestem polakiem. 'mam za darmo na jakimś programie więc po co mam płacić? :D' 'po co kupić jak można ukraść? :D' Ale my tu nie o mentalności tylko o mobilnym gg.

Przez jakiś czas używałem gg na komórce, więc pewnie nie będzie mi przysługiwał ten tygodniowy okres próbny. A zasady płatności są takie jak w normalnym mobilnym gg w każdej sieci. Uważam, że to naprawdę nie są duże kwoty i można zapłacić niecałą dychę, raz na kilka miesięcy i cieszyć się ciągle ulepszanym programem. :]

#91 g_mdj

g_mdj
  • 75 posts

Posted 19 March 2009 - 18:34

gadu zrobili to co 17 marca pokazywali na prezentacji 3.0, ze bedzie nowa forma kupowania. sciagasz i jak chcesz cos tam w programie badz aplikacji miec to musisz to kupic np. chce kupic psa dla mojego sima i to bedzie za pewna kwote. tak apple chce zarobic i zmniejszyc ilosc sciagania scrackowanych aplikacji lub gier.

#92 mat13

mat13
  • 12 posts

Posted 19 March 2009 - 18:45

Da się to hasło jakoś założyć, o którym pisałem na poprzedniej stronie ? ;)

#93 Luk@s ^^

Luk@s ^^
  • 15 posts

Posted 19 March 2009 - 18:50

witajcie, mam do was pytanko i z góry przepraszam za moją niewiedzę, ale jestem nowym posiadaczem iphona 2g. Żeby móc pobrać gg na iphone muszę mieć konto na appstore??

#94 alladyn21

alladyn21
  • 1207 posts

Posted 19 March 2009 - 18:54

tak jak je zalozyc w "ameryce" gdzieś znajdziesz w polsce mozna normalnie ale wiekszosc programow nie bedzie widoczna

#95 g_mdj

g_mdj
  • 75 posts

Posted 19 March 2009 - 18:56

tak. zeby pobierac z appstore'a musisz miec konto.

#96 chris.zurada

chris.zurada
  • 3977 posts
  • SkądTychy, Poland

Posted 19 March 2009 - 18:58

Znow placic, smiech na sali...

#97 iMarekPL

iMarekPL
  • 2727 posts
  • SkądZduńska Wola

Posted 19 March 2009 - 19:00

Uważam, że to naprawdę nie są duże kwoty i można zapłacić niecałą dychę, raz na kilka miesięcy i cieszyć się ciągle ulepszanym programem. :]

Tylko po co skoro mam np darmowe Palringo?

#98 odra27

odra27
  • 549 posts
  • SkądBerlin/Szczecin

Posted 19 March 2009 - 19:09

Nie rozumiem czy wam już całkiem ogryzki po jabłkach przysłoniły oczy, zasada jest bardzo prosta , nie płaci się za Klienta GG on jest za darmo, tak samo jak w większości klientów gier mmorpg, opłata jest pobierana za dostęp do serwerów GG za pomoc tegoż klienta i do tych opłat Apple ma g.....o do gadania, a skoro nie ma reklam to są opłaty. Tak samo jak powiedzmy hmmmm oprogramowanie Reuters tez jest darmowe ale za dostęp do wiadomości już się płaci.

Ciekawe, że GG w programach takich jak Palringo czy Nimbuzz działa bez płacenia za dostęp do serwera. Wszystko jest możliwe. Kierownictwo grupy GG wpadło na niestety kiepski pomysł, co będzie ich kosztować sporo potencjalnych klientów.

#99 nielololek

nielololek
  • 706 posts
  • SkądPolska

Posted 19 March 2009 - 19:13

Wszystko działa. Brakuje mi jednak trybu landscape. No i przydałby się dzwiek jak ktoś się robi dostepny. A tak po za tym to fajna aplkiacja. Muszą ją jednak troche poprawić i dodać tryb landscape. No abonament może nie duży, ale skoro w Parlingo jest za darmo to czemu tu nie mogłoby tak być.

#100 Adrian4

Adrian4
  • 200 posts
  • SkądCanterbury

Posted 19 March 2009 - 19:18

Jeżeli dobrze rozumiem, to z mobilnej wersji Gadu możemy korzystać wszędzie tam, gdzie łapiemy zasięg GPRS? W takim razie abonament jest śmiesznie tani. :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users