Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

[KONSOLE] Rozmowy ogólne, gry, porady...

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#526 iron.gery

iron.gery
  • 4651 posts
  • SkądPolska | USA

Posted 19 November 2010 - 13:48

każdy wię że konsola jest do gier a PC to PC... Wiele gier wychodzi na konsolę a na PC nie, a te które były klasykami na PC pojawiają się na np x360. Ja nie wyobrażam sobie gry na PC choć w domu stoi PC z i7 brata... Nie jestem fanem gier jednak lubię pograć np w uncharted 2 na 46" tv... Dla mnie grafika z PS3 starcza w zupełności, kto grał w God of war III wie o czy mówię. Żadnego wieszania się czy zamartwiania że za słaba grafika...

#527 Pedro407

Pedro407
  • 597 posts
  • SkądWrocław

Posted 19 November 2010 - 14:27

Tez uwazam to za mega zalete. Mam X360 ale nie uwazam, ze PS3 jest gorsze. Jest tylko drozsze;) poza tym to wyczekiwanie na GT5 bylo troche absurdalne, a na X'a wyszla w miedzyczasie rewelacyjna Forza3. A grajac na konsoli mam ergonomicznego pada bez kabelkow, duzy TV, nie martwie sie, ze cos sie wysypie.. Jak gralem na PC w Oblivion i pozniej w Fallouta 3 to sie non stop wysypywaly. A pozniej na innym F3 chodzil a Oblivion nie bo karta grafiki nie taka.. Szlag moze trafic. Na X mam F3 New Vegas (bardzo fajna gra) i o nic sie nie martwie, no chyba, ze prad wylacza;)

#528 Heniutek

Heniutek
  • 423 posts
Posted 19 November 2010 - 15:30

Nawet nie wiesz jak się mylisz, no chyba ze 25 fps w gta to dla ciebie dużo, już nie pisząc ze w dość i słabej ilości elementów i detali...

Nie o to mi chodzi:-)
Na pewno można lepiej niż na konsoli.
Mam na myśli, że jest max. na moim egzemplarzu.
Kupuje grę i dbam tylko o to aby była na mój typ konsoli. Nie muszę sprawdzać ilości pamięci, procesora i innych takich.
Potem nie muszę niczego dopasowywać do mojego urządzenia - od razu jest max.

To miałem na myśli.

Pozdrawiam,
Tomek

#529 dredg

dredg
  • 2452 posts
  • SkądVendin les Béthune

Posted 19 November 2010 - 17:02

Nie no jasne, tak na marginesie nigdy nie patrzyłem na opakowanie jakie ma gra wymagania, wiedziałem przed zakupem jak będzie działać :P

Chciałem tylko zaznaczyć że nie zawsze jest tak fajnie, chciałem kupić gothic 4 na pc, pózniej na xbox'a, sciagnalem demo i sorry ale tam nawet 30fps nie ma, chrapie strasznie :/ zostaje kupić na pc :]

---------- Wpis dodano o 17:02 ---------- Poprzedni wpis dodano o 16:56 ----------

każdy wię że konsola jest do gier a PC to PC...
Wiele gier wychodzi na konsolę a na PC nie, a te które były klasykami na PC pojawiają się na np x360. Ja nie wyobrażam sobie gry na PC choć w domu stoi PC z i7 brata...
Nie jestem fanem gier jednak lubię pograć np w uncharted 2 na 46" tv...
Dla mnie grafika z PS3 starcza w zupełności, kto grał w God of war III wie o czy mówię.
Żadnego wieszania się czy zamartwiania że za słaba grafika...

Zapominasz o jednym, gra to pojęcie obszerniejsze niz się wydaje, mnie strzelanki na konsoli wogole nie interesują, auto aim to nie jest granie, strategie tez porażka (fan settlersow od 1 na amidze). Na pc od lat gram w cs i css, wiec pc to dla mnie podstawa :P

#530 iron.gery

iron.gery
  • 4651 posts
  • SkądPolska | USA

Posted 19 November 2010 - 17:21

nowy gothic to dno... ja nie wiem jak nawet wygląda cs itp, nie lubię takich i czasu trochę brakuje :-) każdy ma inne zdanie :-)

#531 dredg

dredg
  • 2452 posts
  • SkądVendin les Béthune

Posted 19 November 2010 - 17:51

Cały w tym problem, ze są gry i gry, jako fan rts i fps muszę mieć pc :P to nie gry na konsole :P

#532 iron.gery

iron.gery
  • 4651 posts
  • SkądPolska | USA

Posted 19 November 2010 - 17:53

z tym się zgadzam :-)

#533 luck1985

luck1985
  • 924 posts
  • SkądPoznań

Posted 19 November 2010 - 21:27

Niestety nie sprawie Ci tej przyjemnosci i kupie gt5 i uwaga co zrobie ?! Beda w nia gral! Wiem nie do uwierzenia dla Ciebie ze ktos moze czerpac przyjemnosc grajac na ps3 przeciez to konsola tylko dla przegrancow zyciowych, wypranych z uczuc fanatykow.Ale bez obaw specjalnie dla Ciebie zrobie fotke jak siedze za sterami ferrari california abys mogl w swojej dziupli rzucac w nia lotkami.

Nie bede robil dla Ciebie laleczki voodoo , Twoj wybor itd . Ale po prostu sadze , ze GT nie zasluguje na ten pod tytul ktory posiada.
Odglosy sa moze ok , ale graficznie na ekranie slabo , malo szczegolow - we Forze jest wiecej dupereli w tle - ja wiem , ze to szczegol i na to sie nie zwraca uwagi - liczy sie fakt. Wypadki , wszystkie uderzenia o bande - nie sa naturalne , stuczne na kilometr. Ta gra podniosla poprzeczke ponad 10 lat temu na PSX , pozniej byl Colin itd. Dzisiaj GT nie jest gra oh ah , graficznie podniosa poziom , bo przeciez nowa generacja konsol -logicznie. Ale nie ma co sie nad ta gra cumshotowac.Tyle czekania i w sumie gra bedzie poziomem gra sprzed 2 lat.W miedzyczasie wyszla Forza 2 , 3 i wyjdzie 4.
Temat rzeka i mozna tak pitolic do konca roku . Mniejsza o to , zycze milego grania , ja ta serie sobie odpuscilem po 3 czesci.

FPP do ogarniecia na konsoli , na poczatku dziko , ale ogolnie sa wolniejsze te gry.
Gry typu pokroju Commandos , Starcraft , tylko pc.

#534 Hynta

Hynta
  • 357 posts
  • SkądToruń

Posted 23 November 2010 - 20:26

Tak dla przypomnienia jutro premiera Gran Turismo 5, jak ktos bedzie mial ochote posmigac online niech dodaje do znajomych Hynta(psn) :)

#535 duchu

duchu
  • 62 posts

Posted 08 December 2010 - 13:08

w nba 2k11 ktos gra ?

#536 devlin108

devlin108
  • 280 posts
  • SkądWarszawa

Posted 08 December 2010 - 14:26

w nba 2k11 ktos gra ?

Mały OT, ale serio gra się tak nazywa? 2k11? Nie prościej było nazwać 2011? ;)

#537 arturcisz

arturcisz
  • 10155 posts
  • SkądSzczecin

Posted 08 December 2010 - 15:25

NBA 2k11 a firma ktora wydaje raczej marka to 2k. Wiec stad ta nazwa

#538 devlin108

devlin108
  • 280 posts
  • SkądWarszawa

Posted 08 December 2010 - 16:04

Kombinowanie ;) Ale dzięki za odpowiedź :)

#539 duchu

duchu
  • 62 posts

Posted 08 December 2010 - 20:22

no sorry za OT ale jakos nie moglem sie powstrzymac :) Tak 2k to firma a 11 to wiadomo, taka maja polityke marketingowa co zrobic :)

#540 sneyk

sneyk
  • 144 posts

Posted 08 December 2010 - 21:13

A co sądzicie o Guitar Hero na Xboxa? gitara + perkusja + mikrofon

#541 bar-trek

bar-trek
  • 6159 posts

Posted 26 December 2010 - 19:45

Jeżeli ktoś myśli nad PS Move to... zdecydowanie polecam. Świetna jest przy tym zabawa ;) Trochę tylko ręka mnie napierdziela, ale co tam... :)

#542 radek96

radek96
  • 758 posts

Posted 26 December 2010 - 19:52

Czekam na little big planet 2, pewnie będzie lepsza od jedynki. Chciałbym PS Move ale niestety mam pokój ze skosem :)

#543 bar-trek

bar-trek
  • 6159 posts

Posted 26 December 2010 - 19:53

Chciałbym PS Move ale niestety mam pokój ze skosem :)

Ja też ;)

#544 radek96

radek96
  • 758 posts

Posted 26 December 2010 - 19:54

To w jaki sposób grasz?

#545 arturcisz

arturcisz
  • 10155 posts
  • SkądSzczecin

Posted 26 December 2010 - 19:56

Ktos ma kinetect, bo sie zastanawiam nad zakupem. Jakie doswiadczenia z grania?

#546 bar-trek

bar-trek
  • 6159 posts

Posted 26 December 2010 - 20:15

To w jaki sposób grasz?

Normalnie
Wszystko zależy od układu i wielkości pokoju. Chciałem tylko powiedzieć, że pisząc iż ma się skosy to nie jest "argument" :)

---------- Wpis dodano o 20:15 ---------- Poprzedni wpis dodano o 20:06 ----------

Ktos ma kinetect, bo sie zastanawiam nad zakupem. Jakie doswiadczenia z grania?

Ja co prawda nie mam, ale testowałem u kumpla. Plus to oczywiście to, że jest to pewna innowacja w dziedzinie sterowania. W pokoju musi być dużo ciemniej, w porównaniu do Move czy Wii. Poza tym co najbardziej mnie zniechęciło to opóźnienia ruchów - trzeba robić daną czynność chwilę wcześniej, bo kiedy chcemy robić coś w tym samym czasie co widzimy na ekranie jest już za późno.
Nie mniej jednak Kinect to spojrzenie w przyszłość, coś nowego, ale coś czego wymaga dopracowania.

#547 hubiii

hubiii
  • 1341 posts
  • Skądwroclaw

Posted 29 December 2010 - 01:10

gra ktos w BC2 ? PS3 .. macie problemy z polaczeniem do serwerow EA ? wyswietlaniu rankingow ? czy u mnie tylko cos sie sypie ?

#548 Zernat

Zernat
  • 84 posts

Posted 30 December 2010 - 01:10

gra ktos w BC2 ? PS3 .. macie problemy z polaczeniem do serwerow EA ? wyswietlaniu rankingow ? czy u mnie tylko cos sie sypie ?

U mnie nie, ale wiele osób ma takie problemy.

Gdybyś ktoś chciał zrobić ze mną acziwka "I ty Brutusie" to jestem bardzo chętny :) Nick z PSN - ZernatPL

#549 iron.gery

iron.gery
  • 4651 posts
  • SkądPolska | USA

Posted 25 November 2011 - 14:25

Temat trochę umarł to ożywię. Grał ktoś na PS3 w nowego assasins creed? Chory jestem i nudzi mi się :(

#550 leodan011

leodan011
  • 529 posts
  • Skądz zakamarków

Posted 26 November 2011 - 21:22

nie w nowego ale grałem. Polecam. Choć po 1 części spodziewałem się ciut czegoś innego. A tu wszystko to samo tylko fabuła inna.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users