Przeczytaj mój cały post, zwłaszcza fragment o Halo i Forza Motorsport. Wtedy zrozumiałbyś, że chodzi o exclusives: List of video games exclusives (seventh generation) - Wikipedia, the free encyclopedia
Z PlayStation 3 brakuje mi tylko Heavy Rain na Xboxa. No i nie znaczy to, że proponuję komuś również kupno Xboxa 360 slim, PS3 z pewnością ma lepszą przyszłość przed sobą
To chyba Ty nie zrozumiałeś pytania.
J... wybrałem nowego Xboxa 360 Slim 250 GB, raczej ze względu na liczbę i jakość tytułów na niego. A w szczególności dla Forza Motorsport 3 i Halo Reach
Do tego się odnoszę.
Skoro piszesz o liczbie i jakości tytułów to byłem ciekawy jakich jest więcej (konkretnie), a Ty mi tu listę exclusive z wiki wklejasz. Swoją droga przejrzyj tą listę i powiedz ile z tych tytułów jest warte uwagi?
Rozumiem teraz Twoją wypowiedź w następujący sposób:
... wybrałem nowego Xboxa 360 Slim 250 GB, raczej ze względu na...... Forza Motorsport 3 i Halo Reach....
Jak już wcześniej napisałem kwestia jakości jest mocno subiektywna.
Ogólnie exclusivy są fajne na obu systemach, ale ja bym z x'a chciał w zasadzie tylko alan wake.
Myślałem nawet, żeby sobie tą konsolę kupić, coby w forze zagrywać podczas oczekiwania na gt5, ale niestety, nikt nie zaimplementował w tej grze obsługi najbardziej popularnej kierownicy najpopularniejszego producenta. trzeba kupić takie plastikowe badziewie sygnowane logo MS.