Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Nowy konkurs MyApple.pl: „Bądź aktywny”

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
261 odpowiedzi w tym temacie

#76 Cichacz

Cichacz
  • 1 947 postów
  • SkądKraków / Lublin

Napisano 19 września 2008 - 15:13

Nie ukazała się "cieleśnie" (czyli jako topic)?? czy w punktacji?? Co do pierwszej opcji: forum czasem nawala Co do drugiej: cierpliwości :P

#77 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 19 września 2008 - 16:17

Wątki w recenzji gier muszą być najpierw sprawdzone i zatwierdzone. Wyślę PW bo jest drobny problem ze zdjęciami, nie będziemy tu zaśmiecać w temacie ;)

#78 SebaSonido

SebaSonido
  • 623 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 19 września 2008 - 19:42

Ok wszystko lux ;) Mam pytanko co do linków polecających myapple.pl Otóż czy za zamieszczenie liny np. w sygnie na forum itp. przyznawane są jakieś punkty, bo chyba można to podciągnąc pod ten punkt: "posiadasz własną stronę www, lub bloga i umieszczasz na nim link do MyApple - wyślij prywatną wiadomość do MyApple_Konkurs w tytule wpisując: Prywatna strona, a w treści podaj link do tej strony"

#79 chris.zurada

chris.zurada
  • 3 977 postów
  • SkądTychy, Poland

Napisano 20 września 2008 - 16:20

Chopie ale zes sie rozpisal ;)

Do Ciebie i innych obrońców z inicjatywy grupy PRO chciałbym napisać , żebyście może dokładniej czytali wypowiedzi. Nie podoba Wam się , że innym coś się nie podoba?
Czy ten serwis nie jest dla wszystkich? Komu jest żal, że ktoś tu przychodzi tylko po rozwiązanie problemu? A co w tym złego? Jeśli szukam rozwiązania i je znajdę to chyba dobrze.
Jeśli kogoś boli że niektórzy nie mają czasu na nabijanie forum postami , bo np długo pracują albo zajmują się czymś innym, to proponuję się zastanowić głębiej.

Forum jest od tego by pomagac, zadawac pytania i ogolnie cieszyc sie ze ludzie sa tak madrzy ze stworzyli cos takiego co sie zwie forum ;)

Napisałem że lubię MyApple i że podobają mi się ostatnie zmiany i nie wystarczy - bo nie wolno krytykować tak? A jeśli skrytykuję taką formę konkursu to mam zapisać się na listę wykluczonych z wszelkich innych? To jest zachowanie jakieś mocno młodociane i przejaw braku argumentów.

Oj oj... Kademu sie podobaja zmiany bo w koncu forum wyglada na miare Apple ;) A tak serio, kazdy ma prawo mowic co na sline wyleci z glowy ;) ale po prostu - jezeli ktos widzi same krytyczne strony czegos, to raczej nie jest za tym (ja wole A bo B ma za duzo minosow na korzysc A) a wiec automatycznie nie bierze udzialu, chyba ze sie dopasuje do ogolnie przyjetych norm (mialem to chyba na socjologii ;)

Jak można zauważyć - nie ma mnie na liście obecnych w konkursie , więc nie rozumiem o co chodzi.

Hmmm, mimo ze jestem PRO to i tak mnie nie bedzie na liscie bo wiecej pytam niz pomagam jako ze ciagle sie ucze mojego maczka ;)

Jeśli chodzi o moją frustrację - jestem człowiekiem dojrzałym emocjonalnie. Nikomu niczego nie zazdroszczę i nie mam takiej potrzeby. Nie frustruję się , bo do większości rzeczy mam duży dystans. Mam co robić w życiu i nic mnie nie boli.

Na dowód tego życzę Wam wszelkich możliwych sukcesów i gratuluję bardzo udanego serwisu.

Bardzo dziekujemy ;)

Tylko powtórzę jeszcze raz: nie lubię takich konkursów i pachną mi one "polską kiełbasą zwyczajną" - jeśli można się tak wyrazić bez urazy dla kogokolwiek.

Ja sie obrazilem bo lubie ta kielbase ;)

#80 Blade__

Blade__

Pytong Was obserwuje !!!

• 3 327 postów
  • SkądPółnoc

Napisano 20 września 2008 - 18:31

Hmmm, mimo ze jestem PRO to i tak mnie nie bedzie na liscie bo wiecej pytam niz pomagam jako ze ciagle sie ucze mojego maczka.

No widzisz a tu pech... :) bo i tak bedziemy chodzby w tym konkursie promowac nagrodami Userow z grupa PRO, Donator czy Biznes ....

#81 chris.zurada

chris.zurada
  • 3 977 postów
  • SkądTychy, Poland

Napisano 20 września 2008 - 23:45

No widzisz a tu pech... :) bo i tak bedziemy chodzby w tym konkursie promowac nagrodami Userow z grupa PRO, Donator czy Biznes ....

Hehe, no fakt ;) jakos zapomnialo mi sie ;) To znaczy, ze serio nie zalezy mi wylacznie na samych nagrodach ;) A wiec idziemy w dobrym kierunku ;)

#82 Blade__

Blade__

Pytong Was obserwuje !!!

• 3 327 postów
  • SkądPółnoc

Napisano 22 września 2008 - 17:20

Punktacja konkursowa na dzień dzisiejszy wygląda tak:

1. mf.31101985 - 638pkt.
2. biskup - 204pkt.
3. Cichacz - 170pkt.
4. Ipociask - 120pkt.
5. dawxxx666 - 94pkt.
6. admkryn - 85pkt.
7. kakadu - 63pkt.
8. jankor - 56pkt.
9. laza - 54pkt.
10. bluecrab - 50pkt.
10. AkD - 50pkt.
10. Norbi95 - 50pkt.
10. nicomsw - 50pkt.
14. misiekgruby - 48pkt.
15. adamouse - 40pkt.
16. SebaSonido - 35pkt.
17. pandarek - 15pkt.
17. mekintosz - 15pkt.
19. KubaG - 10pkt.
20. dizos - 4pkt.

#83 admkryn

admkryn
  • 2 997 postów
  • SkądLondyn, UK

Napisano 22 września 2008 - 17:46

Łał, ale się wybiłem :P

#84 Blade__

Blade__

Pytong Was obserwuje !!!

• 3 327 postów
  • SkądPółnoc

Napisano 29 września 2008 - 16:40

W związku z licznymi zapytaniami dotyczącymi konkursu informuje, ze pula nagród (wartość) przewidziana na pierwszy etap możne osiągnąć wartość nawet 3000PLN - w podsumowaniu 3 etapów ta wartość możne wzrosnąć do 5-6tys PLN. Na chwile obecna uczestnicy konkursu zostaną ,,oznakowani,, beleczka z poprzedniego konkursu aż do momentu gdy nowa belka zostanie przydzielona przez Administratora forum.

#85 evilboy

evilboy
  • 885 postów
  • SkądTokyo/Japan

Napisano 30 września 2008 - 06:45

A ile myapple generuje dochodu z reklam?

#86 tomasz

tomasz

• 10 988 postów

Napisano 30 września 2008 - 09:39

A ile myapple generuje dochodu z reklam?

A jaki to ma związek z konkursem?
Proszę nie robić OT.

#87 biskup

biskup
  • 2 479 postów
  • SkądKraków

Napisano 01 października 2008 - 12:26

może zaktualizujecie punktację?

#88 Blade__

Blade__

Pytong Was obserwuje !!!

• 3 327 postów
  • SkądPółnoc

Napisano 01 października 2008 - 12:40

biskup - Staramy się !!! ale to nie jest takie proste, dziennie przychodzi coś kolo setki zgłoszeń, trzeba to posprawdzać czy nie powtarzają się one np. u 2-3 zgłaszających (sprawdzić który z nich podał np. link do newsa z sieci jako pierwszy bo wtedy tylko on dostaje za to pkt. lub czy ktoś nie napisał wcześniej newsa dotyczącego tej samej wiadomości co podany link do oryginalnej wiadomości)

#89 biskup

biskup
  • 2 479 postów
  • SkądKraków

Napisano 01 października 2008 - 12:53

rozumiem ;) a kiedy można się w takim razie spodziewać aktualizacji (nawet częściowej) ?

#90 KuboX

KuboX
  • 2 119 postów
  • SkądPolandia

Napisano 08 października 2008 - 10:19

Kiedy zamieścicie jakąś aktualizację punktacji?

#91 biskup

biskup
  • 2 479 postów
  • SkądKraków

Napisano 08 października 2008 - 18:37

Blade__, bo konkursowiczom siądzie motywacja niedługo ;)

#92 KuboX

KuboX
  • 2 119 postów
  • SkądPolandia

Napisano 09 października 2008 - 13:51

Wrzuciłem reklame MA na swojej stronie, podałem link do strony w PW tak jak w regulaminie konkursu i nie dostałem nawet znaczka. Zrobiłem newsa i wysłałem na PW, potem przypomniałem sobie, że nie dałem go do newsroomu więc go tam wrzuciłem, ale nadal nic.

#93 biskup

biskup
  • 2 479 postów
  • SkądKraków

Napisano 09 października 2008 - 14:06

ha, bo tak naprawdę żadnego konkursu nie ma, to ściema była ;)

#94 KuboX

KuboX
  • 2 119 postów
  • SkądPolandia

Napisano 09 października 2008 - 14:14

Możliwe, czyli mam teraz usunąć ze swojej stronki logo MA i przestać się udzielać na forum i pozostać biernym (tylko czytającym) userem? Dlaczego chłop dostał Jestem Czujny za pokazanie tatuażu kumpla a ja nie mogę uczciwie dostać swojego znaczka?

#95 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 09 października 2008 - 14:22

Spokojnie, nic nie ginie - jeśli wysłałeś to pw odnośnie konkursu to na pewno punkty zostaną Ci przyznane. Niestety nie mamy całego sztabu ludzi, dlatego osoby zajmujące się punktacją robią to stopniowo. Po prostu nie jesteśmy w stanie na raz wszystkiego sprawdzić i poprzydzielać punktów. Ale jeszcze raz zapewniam, że zostanie to zrobione w możliwie najszybszym czasie.

#96 KuboX

KuboX
  • 2 119 postów
  • SkądPolandia

Napisano 09 października 2008 - 14:38

No to mnie pocieszyłeś. Poczekam, może nakręcę jakiś film dla MA bo można dużo pkt dostać, ale zobaczę.

#97 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 09 października 2008 - 14:50

No to mnie pocieszyłeś. Poczekam, może nakręcę jakiś film dla MA bo można dużo pkt dostać, ale zobaczę.

Sprawdzałem teraz - są Twoje wiadomości, jednak jest jeszcze przed nimi trochę innych, wcześniejszych. Staramy się to robić w miarę jak nadchodziły zgłoszenia. Jak tylko będę miał chwilę siądę nad tym.

#98 KuboX

KuboX
  • 2 119 postów
  • SkądPolandia

Napisano 09 października 2008 - 15:27

No to mnie pocieszyłeś:)

#99 Blade__

Blade__

Pytong Was obserwuje !!!

• 3 327 postów
  • SkądPółnoc

Napisano 10 października 2008 - 04:12

Kochani Userzy, tak jak pisał wcześniej 51m0n - pkt. w konkursie zostaną wszystkim naliczone, ale z powodu przyczyn innych, często niezależnych bezpośrednio od Nas proces weryfikacji wydłużył się choćby z powodu tego, że sprzedaje dom i jestem w trakcie przeprowadzki oraz rozglądaniem się za innymi kwaterami (nie tylko z handlu sprzętem Apple się żyje) Jak widać, ostatnio jestem w necie do 4-5 rano bo tylko wtedy mogę usiąść do neta i zająć się pracą moderacyjną na forum. Liczymy na trochę cierpliwości i wyrozumiałości z Waszej strony.

#100 ^(gK.)^_V.1.z.^.V

^(gK.)^_V.1.z.^.V
  • 332 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 10 października 2008 - 15:24

Czy naprawdę sądzicie, że najlepszym ukoronowaniem Waszej aktywności będzię 'znaczek' ? ;) No pozazdrościc 'ambicji'. ;P

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych