Mam juz dosyc tych narzekaczy... Ludzie sie staraja a i tak znajdzie sie ktos, kto powie FUJ...
Do Ciebie i innych obrońców z inicjatywy grupy PRO chciałbym napisać , żebyście może dokładniej czytali wypowiedzi. Nie podoba Wam się , że innym coś się nie podoba?
Czy ten serwis nie jest dla wszystkich? Komu jest żal, że ktoś tu przychodzi tylko po rozwiązanie problemu? A co w tym złego? Jeśli szukam rozwiązania i je znajdę to chyba dobrze.
Jeśli kogoś boli że niektórzy nie mają czasu na nabijanie forum postami , bo np długo pracują albo zajmują się czymś innym, to proponuję się zastanowić głębiej.
Napisałem że lubię MyApple i że podobają mi się ostatnie zmiany i nie wystarczy - bo nie wolno krytykować tak? A jeśli skrytykuję taką formę konkursu to mam zapisać się na listę wykluczonych z wszelkich innych? To jest zachowanie jakieś mocno młodociane i przejaw braku argumentów.
Jak można zauważyć - nie ma mnie na liście obecnych w konkursie , więc nie rozumiem o co chodzi.
Jeśli chodzi o moją frustrację - jestem człowiekiem dojrzałym emocjonalnie. Nikomu niczego nie zazdroszczę i nie mam takiej potrzeby. Nie frustruję się , bo do większości rzeczy mam duży dystans. Mam co robić w życiu i nic mnie nie boli.
Na dowód tego życzę Wam wszelkich możliwych sukcesów i gratuluję bardzo udanego serwisu.
Tylko powtórzę jeszcze raz: nie lubię takich konkursów i pachną mi one "polską kiełbasą zwyczajną" - jeśli można się tak wyrazić bez urazy dla kogokolwiek.
Niektórzy widzę czują się urażeni , bo być może uważają że robią wszystko idealnie i wszelka krytyka to obraza majestatu.
no cóż ...