Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Nowy konkurs MyApple.pl: „Bądź aktywny”

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
261 odpowiedzi w tym temacie

#251 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 11 lutego 2009 - 21:20

I takie prywatne pytanie do Ciebie Tonymontana czemu nie bierzesz udzialu w tym konkursie? Piszesz najwięcej newsow. A moźe redaktor nie może :(

W tym miejscu miałem coś napisać ale zapomniałem.

//miałem się zapytać ile jest etapów?

Nie biore bo mogloby to byc zle odebrane, poza tym - to ma byc szansa takze dla nowych userow a nie dla takich staruchow jak ja.. ;)

#252 jabłek

jabłek
  • 622 postów

Napisano 11 lutego 2009 - 21:23

No to "stare wyjadacze" i "początkujący wyjadacze" powinny mieć oddzielny konkurs ;)

#253 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 11 lutego 2009 - 21:25

A czy nie przypadkiem "to już jest koniec, nie ma już nic"?

Możliwe ;)

#254 Andrzej Puczyk

Andrzej Puczyk

• 2 857 postów
  • SkądLublin, Poland

Napisano 11 lutego 2009 - 21:35

To, że owi starzy wyjadacze nie mogą brac udziału jest ogromnym ułatwieniem, bo ciężko byłoby rywalizować z profesjonalistami ;) Pozdrawiam i do zobaczenia w kolejnej edycji (skoro się już żegnamy i "to już jest koniec") ;)

#255 chris.zurada

chris.zurada
  • 3 977 postów
  • SkądTychy, Poland

Napisano 12 lutego 2009 - 00:20

. Jakos dziwnie by wyglądała belka pod awatarem w kolorze różowym i z napisem ,,Jestem aktywny,, :)

Myslalem ze padne :D Nawet mi to do glowy nie przyszlo ;) A swoja droga to moze teraz po prostu zrobic otoczke wokol avatara z jakims kolorem? Bedzie zalatywac ikonkami z iPhona ;)

#256 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 12 lutego 2009 - 00:25

Ja proponuje belke: "jestem chetny"

#257 Andrzej Puczyk

Andrzej Puczyk

• 2 857 postów
  • SkądLublin, Poland

Napisano 12 lutego 2009 - 05:35

Tak, a pod spodem link do tematu "pokaż swoje przyrodzenie", bo i takie propozycje widziałem w offtopicu :D

#258 jabłek

jabłek
  • 622 postów

Napisano 12 lutego 2009 - 13:57

A swoja droga to moze teraz po prostu zrobic otoczke wokol avatara z jakims kolorem?

Dobry pomysł.

:confused:

a pod spodem link do tematu "pokaż swoje przyrodzenie"

A moźe do strony zmierzgo.pl :lol:?

bo i takie propozycje widziałem w offtopicu :D

:lol:

#259 SebaSonido

SebaSonido
  • 623 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 18 lutego 2009 - 18:20

Dziś dostałem swoją nagrodę - iPod Nano 4G 8GB Red Special Product. Piękny, a zarazem tak mały, a przede wszystkim cienki :D Dzięki ;)

#260 wojciech23

wojciech23
  • 2 020 postów

Napisano 23 lutego 2009 - 19:45

Kiedy będą akutalniejsze wyniki 2giego etapu...? BTW: Ja też dostałem swoją nagrodę :D Nikon świetny, wszystko fajnie chodzi... Szkoda tylko, że różowy ;-) Ale da się przeżyć :)

#261 wojciech23

wojciech23
  • 2 020 postów

Napisano 23 lutego 2009 - 22:15

wojciech23 - teraz wygrasz niebieskiego :P
Napisz do Adminow, zeby nastepna belka byla czarna :lol:

Heh, dobre :D Wiadomo: Niebieski > Różowy ;-)

#262 screamer

screamer
  • 21 postów

Napisano 16 marca 2009 - 13:47

Powiem szczerze, ze zaczyna mnie pasjonowac ten konkurs. Kto stanie do zawodow w drugim etapie i zawalczy o super nagrody? Jak bedzie przebiegac rywalizacja? Kto wygra? Ach, bedzie sie dzialo ;) Wspaniae jest to, ze ktos stajac do takiego konkursu nie tylko moze sie czegos nauczyc (np techika pisania newsow, itp) dobrze bawic, ale tez wygrac cos cennego. I kazdy ma rowne szanse! Ekstra sprawa!

Witaj Tony,

zastanawiam się czymsię tak zachwycasz... no chyba tylko tym że wpadło wam sporo newsów i reklama na innych stronach za paręset złotych, za które 'ufundowaliście' nagrody. Apropo 'ufundowania' nagród - to będąc szczerym poprostu tanio kupiliście reklamę za kilka gadżetów nie zaś ufundowaliście. Jest to czysta wymiana gadżety za linki na innych stronach lub za newsy, które ktoś dla was napisał. Ale z tego też bym się cieszył bo to akurat bardzo pomysłowy sposób ułatwiania sobie życia i oczywiście tania reklama... Natomiast zastanawia mnie co to jest takiego "technika pisania newsów'? byłbym wdzięczny gdybyś mi to wyjaśnił bo nigdy nie słyszałem o takiej technice.... Owszem technika pisania ciekawych tekstów, copywriting ale nie 'technika pisania newsów'.....

Wiem że marudzę ale przecież chyba od tego jest forum, i przepraszam że w tym temacie ale można by uznać że to co piszę odnosi się do tematu, w którym to napisałem.

Pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych