Powiem szczerze, ze zaczyna mnie pasjonowac ten konkurs. Kto stanie do zawodow w drugim etapie i zawalczy o super nagrody? Jak bedzie przebiegac rywalizacja? Kto wygra? Ach, bedzie sie dzialo
Wspaniae jest to, ze ktos stajac do takiego konkursu nie tylko moze sie czegos nauczyc (np techika pisania newsow, itp) dobrze bawic, ale tez wygrac cos cennego. I kazdy ma rowne szanse! Ekstra sprawa!
Witaj Tony,
zastanawiam się czymsię tak zachwycasz... no chyba tylko tym że wpadło wam sporo newsów i reklama na innych stronach za paręset złotych, za które 'ufundowaliście' nagrody. Apropo 'ufundowania' nagród - to będąc szczerym poprostu tanio kupiliście reklamę za kilka gadżetów nie zaś ufundowaliście. Jest to czysta wymiana gadżety za linki na innych stronach lub za newsy, które ktoś dla was napisał. Ale z tego też bym się cieszył bo to akurat bardzo pomysłowy sposób ułatwiania sobie życia i oczywiście tania reklama... Natomiast zastanawia mnie co to jest takiego "technika pisania newsów'? byłbym wdzięczny gdybyś mi to wyjaśnił bo nigdy nie słyszałem o takiej technice.... Owszem technika pisania ciekawych tekstów, copywriting ale nie 'technika pisania newsów'.....
Wiem że marudzę ale przecież chyba od tego jest forum, i przepraszam że w tym temacie ale można by uznać że to co piszę odnosi się do tematu, w którym to napisałem.
Pozdrawiam