Ja chcialbym zwrocic uwage na jedna rzecz, nie wiem czy ktos wczesniej wspominal... bo nie czytalem wszystkich tematow ale w erze w regulamine promocji tego abo za 95 pisze ze po przekroczeniu 500mb placicie za kazde 100kb 0,12gr
W ramach usługi dodatkowej Blueconnect i500MB Abonent otrzymuje pakiet 500 MB danych do wykorzystania w danym Cyklu rozliczeniowym. Dane naliczane są za każde rozpoczęte 100
kB, oddzielnie za dane wysłane i odebrane na poziomie protokołu internetowego (IP). Po zakończeniu połączenia lub o godz. 24.00 dane są zaokrąglane w górę, do pełnej jednostki
taryfikacyjnej – 100 kB. Po wykorzystaniu pakietu 500 MB opłata za każde 100 kB wynosi 0,12 zł z VAT, a dane naliczane są za każde rozpoczęte 100 kB, oddzielnie za dane wysłane i
odebrane na poziomie protokołu internetowego (IP). Niewykorzystane dane nie przechodzą na kolejny Cykl rozliczeniowy.
Wiec kto tu mowi ze era jest lepsza skoro w business everywhere nie ma dodatkowych oplat po przekroczeniu transferu

Dlatego przedluzylem abonament mialem firma 80
dostalem gratis 100 minut co m-c + nowy plan dla firm + tanie rozmowy + darmowy internet bez limitow (no i oplat

jak w erze) + telefon za 279 zl heh nie widzialem lepszej oferty
Pani mowila ze jak zamowie u niej na infolii to dorzuci bluetootha no i jutro przyjezdza kurier :cool:
Orange rlz
Aha jeszcze coś... mamy w firmie sporo blueconnect i nie spotkalem sie jeszcze z sytuacja ze ktos mi odblokowal limit transferu po obnizeniu, mamy tez business everywhere dla paru informatykow ktorzy dzwonia na info i ladnie prosza o odblokowanie, zgadnijcie czy zwiekszaja =)
(jak sie komuś wyda że to niemożliwe to odrazu pisze pracuje w jednej z wiekszych firm inf ASSECO / Prokom Software)