a co to jest za Bluetooth ktory nadaje sie tylko do sluchawki ?
Ja bym powiedzial ze do "dupy".
Mozliwosc wymiany baterii jest po to zeby ja wymienic jak Ci sie tel rozladuje a nie szukac gniazdka- o tym nie pomyslales ? Dalej twierdze ze "komfort" wymiany baterii w AppleStore za $$ to "dupa"
SimLock raz jeszcze- HTC sprzedaje swoje telefony bez SimLocka, CountryLocka itd mozesz kupic sam aparat na calym swiecie a warunki sprzedazy iP wszyscy znamy- znowu "dupa".
Uzytkujesz iP w PL ? Wiec robisz to nielegalnie i musiales nielegalnie zlamac soft- czyz nie ?
wiec o jakich aktualizacjach piszesz ???
Multimedialnosc- 1 gen jaka posiadasz nie ma 3G, GPS, bluetooth do "dupy", aparat fot "dupa"...
i dlatego tak slabo sie sprzedala- takie sa fakty.
Minal niecaly rok zeby Steve przejrzal na oczy i jednak bylo mozliwe zrobic tel z w/wymienionymi funkcjami.
widze ze nie oczekujesz duzo od telefonu- ale kazdy ma inne potrzeby.
Po raz kolejny pisze- uzywam tel jako modemu, pracuje na MS Office, uzywam navi, lacze sie z kompem przez Bluetooth,- wole ta metode do przesylania fotek i innych plikow a Ty swoim iPhonem niczego takiego nie zrobisz.
Ja osobiście BT wogóle nie używam... Ale w sumie masz rację... Przydałby się do przesyłania zdjęć, tak jak jest to w twoim HTC... Zdjęć wykonanych twoim "rewelacyjnym" aparatem napotkanego na ulicy stuningowango Lanosa...

iPhone'a po przyjściu do domu wsadzam do dock'a... Także nigdy bez power'a nie zostanę

Człowieku... Tobie się już wszystko miesza... Najpierw piszesz, że się boję aktualizacji, a teraz że nie mam wogóle takiej możliwośći... To już naprawdę jest jakaś tania komedia z Tobą w roli głównej:)
Słabo się sprzedała...??? Ciekawe??? 6 milionów w niecały rok... A przewidywania dotyczące twojego HTC są tragiczne... 2M... Jak na tak "rewelacyjny" telefon z tak znakomitym softem to naprawdę porażka... Nie wspomnę już o poprzedniku twojego cuda, czyli HTC Touch'u, który przez II-go połowę zeszłego roku ledwo przekroczył 1,5M...

Cała strategia dotycząca iPhone było od początku przemyślana... iPhone 2.5G był wprowadzony, aby zbadać rynek, mieć czas na dopracowanie iPhone'a 3G i zbudowanie apetytu na iPhone'a 3G...
Widzę, że nadal nie możesz się pogodzić z tym, że iPhone ma aparat tylko 2MP... Aparat w komórce to dopiero gadżet... Nigdy nie zastąpi on porządnego aparatu cyfrowego... Chyba, że uważasz inaczej???

P.S. Po co używasz tak wulgarnego słowa ('dupa") przy tak błachej sprawie???