a co to jest za Bluetooth ktory nadaje sie tylko do sluchawki ?
Ja bym powiedzial ze do "dupy".
Mozliwosc wymiany baterii jest po to zeby ja wymienic jak Ci sie tel rozladuje a nie szukac gniazdka- o tym nie pomyslales ? Dalej twierdze ze "komfort" wymiany baterii w AppleStore za $$ to "dupa"
SimLock raz jeszcze- HTC sprzedaje swoje telefony bez SimLocka, CountryLocka itd mozesz kupic sam aparat na calym swiecie a warunki sprzedazy iP wszyscy znamy- znowu "dupa".
Uzytkujesz iP w PL ? Wiec robisz to nielegalnie i musiales nielegalnie zlamac soft- czyz nie ?
wiec o jakich aktualizacjach piszesz ???
Multimedialnosc- 1 gen jaka posiadasz nie ma 3G, GPS, bluetooth do "dupy", aparat fot "dupa"...
i dlatego tak slabo sie sprzedala- takie sa fakty.
Minal niecaly rok zeby Steve przejrzal na oczy i jednak bylo mozliwe zrobic tel z w/wymienionymi funkcjami.
widze ze nie oczekujesz duzo od telefonu- ale kazdy ma inne potrzeby.
Po raz kolejny pisze- uzywam tel jako modemu, pracuje na MS Office, uzywam navi, lacze sie z kompem przez Bluetooth,- wole ta metode do przesylania fotek i innych plikow a Ty swoim iPhonem niczego takiego nie zrobisz.
Ja osobiście BT wogóle nie używam... Ale w sumie masz rację... Przydałby się do przesyłania zdjęć, tak jak jest to w twoim HTC... Zdjęć wykonanych twoim "rewelacyjnym" aparatem napotkanego na ulicy stuningowango Lanosa...

iPhone'a po przyjściu do domu wsadzam do dock'a... Także nigdy bez power'a nie zostanę
 Poza tym bateria w iPhone 1G się sprawdziła i to bardzo dobrze:)
 Poza tym bateria w iPhone 1G się sprawdziła i to bardzo dobrze:)Człowieku... Tobie się już wszystko miesza... Najpierw piszesz, że się boję aktualizacji, a teraz że nie mam wogóle takiej możliwośći... To już naprawdę jest jakaś tania komedia z Tobą w roli głównej:)
Słabo się sprzedała...??? Ciekawe??? 6 milionów w niecały rok... A przewidywania dotyczące twojego HTC są tragiczne... 2M... Jak na tak "rewelacyjny" telefon z tak znakomitym softem to naprawdę porażka... Nie wspomnę już o poprzedniku twojego cuda, czyli HTC Touch'u, który przez II-go połowę zeszłego roku ledwo przekroczył 1,5M...

Cała strategia dotycząca iPhone było od początku przemyślana... iPhone 2.5G był wprowadzony, aby zbadać rynek, mieć czas na dopracowanie iPhone'a 3G i zbudowanie apetytu na iPhone'a 3G...
Widzę, że nadal nie możesz się pogodzić z tym, że iPhone ma aparat tylko 2MP... Aparat w komórce to dopiero gadżet... Nigdy nie zastąpi on porządnego aparatu cyfrowego... Chyba, że uważasz inaczej???

P.S. Po co używasz tak wulgarnego słowa ('dupa") przy tak błachej sprawie???

Do dzwonienia i wysyłania smsów jak znalazł. Pzdr.
 Do dzwonienia i wysyłania smsów jak znalazł. Pzdr.