Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

NOWE FORUM - wasze propozycje/opinie/uwagi

• This topic is locked This topic is locked
483 replies to this topic

#326 present_day

present_day
  • 975 posts

Posted 03 December 2006 - 07:52

no, w końcu jakoś to wygląda! ;) dla mnie rewelka i cieszę się, że akurat po ten theme sięgnęliście - miałem z nim już do czynienia na włoskim forum makowym i tylko tego mi tu brakowało :)

#327 binio

binio
  • 155 posts
  • SkądJastrzębie Zdrój

Posted 03 December 2006 - 09:34

Jak dla mnie wsjo OK. Noo... prawie ;), jedna rzecz mnie lekko razi, ale zostawię to dla siebie :grin:. Już nad tym dyskutowano tutaj, to bardziej sprawa gustu, a o tym się przecież nie dyskutuje.
Jestem jak najbardziej na TAK!!!

#328 psajcho

psajcho
  • 1212 posts
  • SkądBiałystok

Posted 03 December 2006 - 10:24

a ja jak zobaczyłem wygląd myapple to pomyślałem sobie "kliknąłem na bookmark aqua-soft.org ?" :P
bardzo ładnie to wszystko wygląda :)

#329 przemekf

przemekf
  • 1308 posts
  • SkądŁódź

Posted 03 December 2006 - 10:37

Jak dla mnie bomba. Wielkie brawa dla twórcy nowego layout-u :)

#330 tomasz

tomasz

• 10988 posts

Posted 03 December 2006 - 10:41

Gdzie tu można zobaczyć, który post był już czytany a który nie (w obrębie jednego tematu)?? Wcześniej był żółty prostokącik obok nieczytanego.

~Edit.

Dobra widzę. Karteczka z zieloną*kropką to nieczytane.Wg mnie słabo się*rzuca w oczy na tym jasnym tle.

Nowy zestaw ikonek zostanie przygotowany.

#331 Conrad

Conrad
  • 376 posts

Posted 03 December 2006 - 10:48

Trochę mi łyso :), ale mi -jak wszystkim- też się podoba i to bardzo. Gratulacje :)

#332 _sys

_sys
  • 2046 posts
  • SkądB-stok i okolice

Posted 03 December 2006 - 11:07

No to grafik się napracował ;)
http://www.aqua-soft.org/board/

#333 tomasz

tomasz

• 10988 posts

Posted 03 December 2006 - 11:20

No to grafik się napracował ;)
http://www.aqua-soft.org/board/

I cały czas pracuje.
Udostępniając poprawki itp.
Jednak my już*będziemy dalej szli własnym torem wprowadzając poprawki między innymi wg. uwag, które się znajdą w tym temacie.

#334 mpukacz

mpukacz
  • 216 posts
  • SkądLublin,Poland

Posted 03 December 2006 - 11:29

Yeep skórka z aqua-soft.org fajnie ze pracujecie nad wyglądem ale nie można było pomysleć nad czymś robionym od zera ?

#335 JSG

JSG
  • 5459 posts

Posted 03 December 2006 - 11:34

Yeep skórka z aqua-soft.org fajnie ze pracujecie na wyglądem ale nie można było pomysleć nad czymś robionym od zera ?

Przecież był konkurs, ktos go nawet wygrał, tylko jak to bywa w takich sytuacjach skończyło sie na konkursie po którym zostało jedynie kontrowersyjne logo.

Wszystko miało być stworzone od zera, na takie projekty był ów konkurs...

#336 tomasz

tomasz

• 10988 posts

Posted 03 December 2006 - 11:36

Yeep skórka z aqua-soft.org fajnie ze pracujecie na wyglądem ale nie można było pomysleć nad czymś robionym od zera ?

Po wielu przemyśleniach i przymiarkach postanowiliśmy zakupić tego themesa i na jego podstawie stworzyć w miarę możliwości indywidualny charakter MyApple.pl
Postaramy się aby było jeszcze bardziej Makowo ;)

#337 db

db
  • 771 posts

Posted 03 December 2006 - 11:46

Nowe forum wpisuje się w stylistykę apple, jednak ja od siebie dodam ,że nie lubię rozwiązań typu - dostosowywanie laya pod system... wyjdzie Leopard i co wtedy?
Pejot w projekcie logo przedstawił również kawałek laya, dla mnie jest on bardzo udany, ma styl którego tak brakuje stronie
Posted Image

#338 devilia

devilia
  • 1872 posts
  • SkądDziałdowo, PL

Posted 03 December 2006 - 11:48

Daj spokoj z tym layem. Wyglada jak styl ZX Spectrum.

#339 tomasz

tomasz

• 10988 posts

Posted 03 December 2006 - 11:53

Kto powiedział, że będziemy dostosowywać wyglądu pod system? Ten styl został zakupiony - dopiero teraz będziemy go dostosowywać tak aby MyApple było jedyne i niepowtarzalne.

#340 mpukacz

mpukacz
  • 216 posts
  • SkądLublin,Poland

Posted 03 December 2006 - 12:03

Mi się naprawde podoba pomysł Pejota przy dopracowaniu tego zamienieniu tabów pikselowych na coś innego można by zrobic fajny styl do forum. Tak sobie narzekamy ale przecież można zabrać się samemu za budowe stylu przecież forum chyba w opcjach pozwala wybrać z jakiego chce się korzystać. :)

#341 tomasz

tomasz

• 10988 posts

Posted 03 December 2006 - 12:07

Mi się naprawde podoba pomysł Pejota przy dopracowaniu tego zamienieniu tabów pikselowych na coś innego można by zrobic fajny styl do forum. Tak sobie narzekamy ale przecież można zabrać się samemu za budowe stylu przecież forum chyba w opcjach pozwala wybrać z jakiego chce się korzystać. :)

Oczywiście, każdy może wybrać w tej chwili pomiędzy nowym a starym stylem i nie ma problemu aby było ich więcej.

#342 Krzysiek

Krzysiek
  • 4184 posts

Posted 03 December 2006 - 12:36

te logo moim zdaniem pasuje do tego theme'u.jedyne co bym pozmienial do dodal jakies inne ikonki w gornym panelu zeby bylo zapchane to wolne miejsce no i wstawil nowe gafiki. chyba nic wiecej nie trzeba zmieniac

#343 lutecki

lutecki
  • 3315 posts

Posted 03 December 2006 - 12:47

Może niebawem poczytam dokumentację vB i jak ruszy Mac Szkoła (wtedy będę miał więcej czasu) to zrobię styl dla forum.

#344 devilia

devilia
  • 1872 posts
  • SkądDziałdowo, PL

Posted 03 December 2006 - 13:12

Może niebawem poczytam dokumentację vB i jak ruszy Mac Szkoła (wtedy będę miał więcej czasu) to zrobię styl dla forum.

Ale po co nowy styl? Ten jest przeciez fajny.

#345 joystick

joystick
  • 309 posts
  • SkądWarszawa

Posted 03 December 2006 - 13:28

te ikonki na dole: Posted Image Forum zawiera nowe posty i Posted Image Forum nie zawiera nowych postów - są moim zdaniem zbyt mało zróżnicowane. O wiele lepiej wygląda to na: http://www.aqua-soft.org/board/

#346 orzels

orzels
  • 759 posts

Posted 03 December 2006 - 13:47

Uaaaadnieeee..... :))) Dziekuje!

#347 MacTom

MacTom
  • 811 posts

Posted 03 December 2006 - 14:20

Zajefajnie! Ja tu wchodzę dziś na forum i... szok, po prostu szok... :D Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu... :D

#348 db

db
  • 771 posts

Posted 03 December 2006 - 14:42

te ikonki na dole: Posted Image Forum zawiera nowe posty i Posted Image Forum nie zawiera nowych postów - są moim zdaniem zbyt mało zróżnicowane. O wiele lepiej wygląda to na: http://www.aqua-soft.org/board/

Ja proponuję podmienić ikonkę "Forum nie zawiera nowych postów" na tę: Posted Image

#349 tomasz

tomasz

• 10988 posts

Posted 03 December 2006 - 15:29

Ja proponuję podmienić ikonkę "Forum nie zawiera nowych postów" na tę: Posted Image

OK do czasu nowych ikonek podmieniam te.
  • joystick likes this

#350 joystick

joystick
  • 309 posts
  • SkądWarszawa

Posted 03 December 2006 - 15:41

Code: ciągle nie mogę modyfikować swego profilu przez tego nieszczęsnego Skype'a. Pamietasz, chodzi o te %2E zamiast kropki, które podług vBulletinu jest niepoprawne. Jakakolwiek próba modyfikacji profilu zwraca komunikat, iż pole Skype zawiera niedozwolone znaki i całość, wraz z modyfikacjami innych pól, nie zostaje zapisana.

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users