hej
hot news-usunąć--chyba wystarczą newsy na głównej stronie?tylko, żeby ich było więcej, albo częściej
statystyki-chyba możnaby zostawić-
download-zostawić- i przydaloby sie go czyms dopelnic i ladnie posegregowac np:
-widgety
-sterowniki-myślę, że byłoby mniej kłopotu np. z sterami do neostrady itp
-tapety-też mogą być

-gry maczkowe, tylko te co mało ważą
-dodatki do systemu i aplcikacji-coś w stylu CoverFlow
-polonizacje(czy jakoś inaczej to nazwać

)
i ile będzie wogóle miejsca na ten download?
a to switchers to ma być jako button koło [forum][testy] ? jeśli tak to dobrze byłoby to wziąść innym kolorem(może stylem win zielony i niebieski) i przesunąć na prawo koło guzika [szukaj]
na gorny pasek dodalbym buttony [sprzet][soft] i po wcisnieciu na ktorys przejscie do forum:
[sprzet]
-opinie wlascicieli
-jaki sprzet wybrac
[soft]
-szukam softu do.......
-mam problem z programem.....
albo zrobic tak, zeby po kliknieciu ktoregos buttonu[sprzet] lub [soft] rozwijało się małe menu z tymi opcjami co napisałem wcześniej czyli po klik na sprzet do wybory opinie i jaki sprzet.....
no i nagórze obok [forum][testy] mozna by jeszcze dać [artykuły] i tam wrzucic kilka artykułow jakichś. może też takie menu malutkie w tym?
jak by trzeba jakies proste artykuly napisac to moza ja moglbym sie pojac tego, czasu mam duuuuużo niestety, więc może mógłbym coś wyskrobać.
i moje pytanie
czy w zwiazku z przejsciem na inne forum dostepna bedzie mozliwość zmiany nicka? w sumie to nic waznego, ale tak tylko pytam czy taka opcja bedzie?
[ Dodano: 2006-04-06, 17:28 ]
no to się rozpisałem