Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone w Polsce w kwietniu? [NIEPOTWIERDZONE]

• Zamknięty Temat jest zamknięty
253 odpowiedzi w tym temacie

#126 owz

owz
  • 3 360 postów
  • SkądPoznań

Napisano 10 marca 2008 - 20:51

większość iPhonów mają właśnie nie znający się biznesmeni, strasznie modny gadżet ostatnimi czasy. Poza tym śmieszą mnie teksty o kupowaniu czegoś bo inni tego nie mają:lol: :lol: :lol: :lol: snobizm i tyle.

#127 Gość_Kolms_*

Gość_Kolms_*

Napisano 10 marca 2008 - 20:55

:|
Tia lepiej bawić się w odblokowywanie itd. - to Ci dopiero smaczek,
takie myślenie tylko hamuje rozwój - jeśli produkt jest ekskluzywny to potrafi o to dbać tj. o swoją renomę..

tak, lepiej się bawić... do tego dojdzie, że rzeczywiście będzie w zetafonie- to dopiero renoma dla Apple. lepiej chyba mieć Lamborghini Reventon, którego jest 20 sztuk niż Dacie Logan... to nie jest produkt taki jak inne telefony i moim zdaniem nie należy z niego robić telefonu dla ludu. chcesz iPhone'a?? to sobie sprowadź, kup osobiście gdzieś gdzie jest dostępny albo na Allegro, odblokuj i spoko.
jak wejdzie to nic nam nie pozostanie jak tylko szukanie kolejnej machiny niedostępnej w Polsce...

---- Dodano 10-03-2008 o godzinie 22:58 ----

większość iPhonów mają właśnie nie znający się biznesmeni, strasznie modny gadżet ostatnimi czasy. Poza tym śmieszą mnie teksty o kupowaniu czegoś bo inni tego nie mają:lol: :lol: :lol: :lol: snobizm i tyle.

srobizm, nie snobizm... nie stać Cię, jesteś pierdoła i boisz się mieć coś mało rozpowszechnione?? to nie kupuj i tyle!! a jak co parę minut będą się wydzierać, że iPhone jest w Erze za złotówkę to chyba oczywiste, że kupią go też ci, którzy biorą bo się opłaca bardziej niż jakiś Samsung...

#128 przemekspider

przemekspider
  • 1 793 postów
  • SkądSosnowiec/Kraków

Napisano 10 marca 2008 - 21:00

ŁUKASZ myślałem ze tylko ja mam takie odczucia ;-)

Przypomina mi się ostani news "Szykujcie cole i popcorn" robiący bardzo dużo szumu, ale jak potem sie okazało sami wiemy ;-)
Już sam tytuł i dodanie przez autora [NIEPOTWIERDZONE] krzyczy że to jedna wielka bójda na kołach. Jak by chciał się zabezpieczyć przed puźniejszą opinią i wytykaniem przez innych. Autor doskonale wie, że wyssał to z palca. Żeby nakarmić forum i odwrócić uwagę od innych spraw.

No tu żeś się popisał, drogi kolego.

"Puźniejsza" - czy to jakieś zwierze?

#129 krismiszcz

krismiszcz
  • 2 414 postów
  • SkądLUBLIN

Napisano 10 marca 2008 - 21:06

ŁUKASZ myślałem ze tylko ja mam takie odczucia ;-)

Przypomina mi się ostani news "Szykujcie cole i popcorn" robiący bardzo dużo szumu, ale jak potem sie okazało sami wiemy ;-)
Już sam tytuł i dodanie przez autora [NIEPOTWIERDZONE] krzyczy że to jedna wielka bójda na kołach. Jak by chciał się zabezpieczyć przed późniejszą opinią i wytykaniem przez innych. Autor doskonale wie, że wyssał to z palca. Żeby nakarmić forum i odwrócić uwagę od innych spraw.

---- Dodano 10-03-2008 o godzinie 23:09 ----
przemekspider wybacz, ale czasami tak jest, jak człowiek robi kilka rzeczy na raz ;-)

#130 lutecki

lutecki
  • 3 315 postów

Napisano 10 marca 2008 - 21:10

oczywiscie nie wazne jest to, ze przed napisaniem tego posta, rozwiazalem pierwszy lepszy test iq z internetu, i na bazie innych downow co to rozwiazywali, jestem 70% lepszy od reszty spoleczenstwa...

Ja też zrobilem i wyszło mi o wiele więcej. Ale czy to jest ważne i czy jest do sprawdzenia?

Nie wydaje mi się, aby było to prawdą, bo Apple musiałoby automatycznie uruchomić w Polsce usługi ITunes Store, a na to raczej się nie zanosi.

A dlaczego musiałoby? Mamy AppleTV który obsługuje iTunes Store, a sklepu nie ma.

A jeśli lubisz komentować to i ja pokuszę się o mały komentarz - weź się za tą miernotę na youtube, żal... warto też popracować nad prezencją, głosem (yyyyyyy), i dykcją.

Miernota to siedzi po drugiej stronie ekranu ;) Film jest dokładnie taki jaki miał być. Kilku w oczy kole, ale tak też miało być.

#131 przemekspider

przemekspider
  • 1 793 postów
  • SkądSosnowiec/Kraków

---- Dodano 10-03-2008 o godzinie 23:09 ----
przemekspider wybacz, ale czasami tak jest, jak człowiek robi kilka rzeczy na raz ;-)

Wybaczam, ale zmów dwie zdrowaśki przed snem ;-)

#132 Zuki

Zuki
  • 434 postów
  • SkądPrzeworsk

ale wy sobie lubicie docinać ;) zakonczmy temat na tym ze IPHONE W KIWETNIU (SIEC ERA) TO DOBRA BAJKA ;)

#133 lutecki

lutecki
  • 3 315 postów

Napisano 10 marca 2008 - 21:19

ale wy sobie lubicie docinać ;)

Bo jesteśmy źli i dobrze nam z tym :D

#134 silent neuf

silent neuf
  • 183 postów
  • SkądWarszawa / Yelonky

Napisano 10 marca 2008 - 21:27

ok Panowie Super pogadanka .. a teraz ptssssss po Zimnym Browarku (cola cola )proponuje...Wasze Zdrowie !!! ;-) Pzdr Luuuuuzzzzzzz

#135 jabco

jabco
  • 490 postów
  • Skądnie z tąd...

Napisano 10 marca 2008 - 21:31

jezeli bedzie kosztowac 1000zl i aktywacja bedzie za pomoca itunes to sie zastanowie :F

#136 carnil

carnil
  • 153 postów
  • SkądPoznań/Bydgoszcz

Napisano 10 marca 2008 - 21:36

Zastanawia mnie jedno. Kto pozwala na publikowanie takiego chłamu jak ten news.

#137 silent neuf

silent neuf
  • 183 postów
  • SkądWarszawa / Yelonky

Napisano 10 marca 2008 - 21:38

carnil bez obrazy ale mocne słowa . a poza tym Wolność Słowa ;-) Broo

#138 krismiszcz

krismiszcz
  • 2 414 postów
  • SkądLUBLIN

Napisano 10 marca 2008 - 21:39

ha ha ha

To ta sama osoba która napisał tego...newsa ;-)

#139 owz

owz
  • 3 360 postów
  • SkądPoznań

Napisano 10 marca 2008 - 21:40

srobizm, nie snobizm... nie stać Cię, jesteś pierdoła i boisz się mieć coś mało rozpowszechnione?? to nie kupuj i tyle!! a jak co parę minut będą się wydzierać, że iPhone jest w Erze za złotówkę to chyba oczywiste, że kupią go też ci, którzy biorą bo się opłaca bardziej niż jakiś Samsung...

nie o to chodzi czy mnie stać (a stać mnie dla ścisłości), nie jestem pierdołą która się boi. Po prostu śmieszy mnie kupowanie czegoś tylko dlatego że inni nie mają/nie mogą mieć i tyle. EOT

#140 carnil

carnil
  • 153 postów
  • SkądPoznań/Bydgoszcz

Napisano 10 marca 2008 - 21:50

carnil bez obrazy ale mocne słowa . a poza tym Wolność Słowa ;-)

Broo

ale zobacz co taki bzdurny news wygenerowal. Bezsensowna dyskusje.

#141 Zuki

Zuki
  • 434 postów
  • SkądPrzeworsk

Napisano 10 marca 2008 - 22:00

To wszystko trzeba zwalic na Tonego :D iiii juz ;)

#142 Krzysiek

Krzysiek
  • 4 184 postów

Napisano 10 marca 2008 - 22:02

specjalnie stworzyli dział "plotki" aby tam można było gadać o plotkach, a tu sam Administrator pozwala sobie na głowną wrzuć coś, czego nie można nazwać newsem, nawet kiepskim. pozdrawiam, czepialski myapple

#143 silent neuf

silent neuf
  • 183 postów
  • SkądWarszawa / Yelonky

Napisano 10 marca 2008 - 22:02

wiele ich na tym forum ..czy są z sensem czy nie zawsze warto porozmawiać .
Pamietaj carnil Tylko Chuck Norris jest jak orange zawsze poza twoim zasiegiem ;-)

zimne Bro

---- Dodano 11-03-2008 o godzinie 00:03 ----
Tony teraz Luzuje i sie śmieje ;) Hm ma chłop dowcip ;)

#144 lutecki

lutecki
  • 3 315 postów

Napisano 10 marca 2008 - 22:05

News napisał i opublikował redaktor naczelny ;)

#145 silent neuf

silent neuf
  • 183 postów
  • SkądWarszawa / Yelonky

Napisano 10 marca 2008 - 22:09

zgadzam sie z luteckim dokładnie napisał to sam wielki Nadszyszkownik Tony

#146 Gość_Kolms_*

Gość_Kolms_*

Napisano 10 marca 2008 - 22:14

nie o to chodzi czy mnie stać (a stać mnie dla ścisłości), nie jestem pierdołą która się boi. Po prostu śmieszy mnie kupowanie czegoś tylko dlatego że inni nie mają/nie mogą mieć i tyle. EOT

cieszę się, że Cię stać i również cieszę się z tego, że masz pojęcie co tak naprawdę kupiłeś. nie wiem jednak, czy będę się tak cieszył, jeśli jadąc autobusem bądź będąc gdzieś w mieście, jakiś dresik obok wyciągnie iPhone'a, żeby "popukać sobie sesemesa do ziomka"... chodzi mi o to, że to nie jest sprzęt dla ludu! to trochę jak odróżnienie głupich od mądrych. odbiorcami takich wynalazków siłą rzeczy są ludzie, którzy mają pojęcie co kupić i nie żałują wydać tych pieniędzy za które mogliby mieć "wypasionego Samsunga" bo wiedzą do czego to służy. a jeśli iPhone zostanie wprowadzony do sieci wtedy będzie to zwykły telefon (przynajmniej dla "ludu"). to tak jak z notebook'ami- kupisz jakiegoś Acera za 1500zł bo nie wiesz co to Mac. ale jeśli Mac byłby tańszy to na pewno miałby większe wzięcie. MY (mówię tu o sobie, Tobie i innych użytkownikach forum mam nadzieję) wiemy dlaczego warto kupić ten sprzęt i nie mamy wyrzutów sumienia, że poszło na to tyle kasy. dlatego jeśli zobaczę w jaki sposób marnuje się potencjał iPhone'a z powodu tego, że będzie on dostępny za przysłowiową złotówkę to po prostu będzie mi wstyd, że również go mam bo w odczuciu "ludu" to przecież zwykły telefon...

#147 Zuki

Zuki
  • 434 postów
  • SkądPrzeworsk

Napisano 10 marca 2008 - 22:17

zgadzam sie z luteckim dokładnie napisał to sam wielki Nadszyszkownik Tony

no przeciez mowilem:D trzeba wszystko zwalic na Tonego ;) heh

Panowie.... skoro juz o pierdołach piszemy... ryske zauwazylem na moim wyswietlaczu w Iphone ;( OOO MAMO ;( :lol:

#148 cohiba

cohiba
  • 36 postów
  • SkądRadzymin

Napisano 10 marca 2008 - 22:21

powiem bardzo na czasie, kto zrozumie ten ma IQ na poziomie całki z funkcji iloczynu liczby 3 (bo rocznicowy Marzec) i liczby operatorów komórkowych w Polsce jako zmienna, do kwadratu by było łatwiej, oczywiście C każdy przyjmuje we własnym zakresie

"KUR WIE LEPIEJ"

#149 Krzysiek

Krzysiek
  • 4 184 postów

Napisano 10 marca 2008 - 22:21

ja kupiłem iphona z paru powodów: 1. bo używałem ipoda, telefonu. dwóch urządzen. teraz mam jedno, z super klientem poczty i przegladarką 2. kupiłem też bo chciałem miec coś co nie maja inni, coś co się wyrożnia jak zobacze iphona w erze za 1zł to mnei szlag trafi ;)

#150 tomasz

tomasz

• 10 988 postów

Napisano 10 marca 2008 - 22:24

jak zobacze iphona w erze za 1zł to mnei szlag trafi ;)

Nawet gdy będzie tylko w abonamencie za prawie 500zł?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych