Pozwólmy sobie jeszcze na mały OT. Czyli przynajesz mi rację, że Twoja wypowiedź jest błędna jakoby 8 tys. z tych 20tys zarejestrowanych odwiedziła temat? No i nie odpowiedziałeś na pytanie o zliczanie "odwiedzin" - zlicza unikalne osoby, czy odwiedziny?Oczywiście że nie musieli być oni zarejestrowani aby przeczytać ten temat.
Jednak nie zmienia to faktu że prawie 8tys różnych osób przeczytało to.
A teraz wróćmy do tematu.

iPhone w Polsce w kwietniu? [NIEPOTWIERDZONE]
Napisano 11 marca 2008 - 10:47
Napisano 11 marca 2008 - 11:11
Napisano 11 marca 2008 - 11:31
To czy były to osoby zarejestrowane czy nie ciężko stwierdzić - tylko co za różnica - użytkownik niezarejestrowany nie jest w niczym gorszy. Nie każdy ma ochotę się wypowiadać a do swobodnego czytania forum wystarczy wejść na forum jako niezalogowany.Pozwólmy sobie jeszcze na mały OT. Czyli przynajesz mi rację, że Twoja wypowiedź jest błędna jakoby 8 tys. z tych 20tys zarejestrowanych odwiedziła temat?
Unikalne osoby.No i nie odpowiedziałeś na pytanie o zliczanie "odwiedzin" - zlicza unikalne osoby, czy odwiedziny?
I na tym kończymy OT.
Powróćmy do dyskusji o iPhone, Erze, Polsce, itd.
Napisano 11 marca 2008 - 15:35
Napisano 11 marca 2008 - 15:53
Jak dowiedział się serwis Myapple z kilku niezależnych żródeł, iPhone ma pojawić się w Polsce w kwietniu w sieci ERA. Informacje o tym przekazują już nieoficjalnie pracownicy Ery.
Musimy jednak zaznaczyć, że informacja nie jest potwierdzona w 100%. A wszystko przez wcześniejsze posunięcia ERY, ktora również nieoficjalnie informowała w przeszłości, że Heyah to czwarty operator,co okazało się nieprawdą. Wątpliwości budzi tez data premiery (prawdopodobny prima aprillis czyli pierwszy kwiecień).
iPhone miałby być dostępny w ofercie ERA BIZNES za 1 zł z abonamentem Era Prestiż.
Czekamy na ostateczne potwierdzenie tej informacji.
Tony, dobra co zrobisz 1 maja, jak nic z tego nie wyjdzie? Powiesz, pomylilismy sie, polegamy na informacjach z dennych zrodel, ze daliscie dupy, a czy na koncu powiecie jeszcze przepraszam?
Bo skoro administratorzy uruchomili watek plotki, to moze tam powiniennes wpakowac ten denny temat?
Tak przy okazji, to moze zamiast pisac "ma pojawic sie", uzywajcie "prawdopodobnie sie pojawi", albo "istnieje wielka szansa, ze iphone zawita do nas"... Skoro ma, to po co w temacie jest "NIEPOTWIERDZONE" (I NIE KRZYCZ, [netykieta, wielkie litery]), a potem sie tlumaczycie, ze Era juz nie raz nawalala? Wtedy bedzie ze to Era dala dupy tak? ... I jeszcze prima aprillis na koncu....
Mozecie czuc sie z siebie dumni, osiagneliscie swoj cel. Daliscie dzieciom zabawki, i zaprowadziliscie nas do piaskownicy.
Mam nadzieje ze ten post zostanie przeczytany przez kilku, twardziej stopajacych po ziemi, zanim zostanie usuniety, bo wiem ze to sie stanie.
[I to nie jest off topic, tylko stwierdzam, ze informacje przekazala wam kasjerka z Tesco]
---
jezeli oczywiscie sie iphone pojawi w kwietniu, ja Ci przyznam racje i przeprosze
Napisano 11 marca 2008 - 16:07
Mam nadzieje ze ten post zostanie przeczytany przez kilku, twardziej stopajacych po ziemi, zanim zostanie usuniety, bo wiem ze to sie stanie.
Załapałem się

Ciężkie czasy nastały, czas niedługo będzie pożegnać to forum:/
Nawet nie będę rozwijał tej wypowiedzi, bo dziś już na ten temat napisałem,
ale moją wypowiedź skasowano.
Prawda boli...?
Gość_Kolms_*
Napisano 11 marca 2008 - 16:20
Załamać się można, nie chcę Cię obrażać - ale poziom prezentowany w Twoich postach jest bardzo niski.
Wiesz czy jeśli Lamborghini mogę kupić legalnie w Polsce serwisować nie tracąc przy tym gwarancji tzn. że produkt stanie się dla ludu.
Wybacz, ale jeśli apple umie prowadzić marketing to wie jak dbać o swoją renomę, image.. Więc przestań pieprzyć głupoty
>to sobie sprowadź, kup osobiście gdzieś gdzie jest dostępny albo na Allegro, odblokuj i >spoko.
Ta, tyle że nie chce mi się - i chciałbym móc mieć legalny dostęp do ITS plus ważną gwarancje.. a nie nie dość że jak zrobią update i ja zapomnę się i zaktualizuje to nie będę miał podstawowego narzędzia pracy..
Jak dla mnie obraz osoby piszącej takie poglądy - zależy jedynie na lansie, szpanie - a ja nie chciałbym być tak postrzegany, poprostu uważam że iPhone to genialny telefon do zadań które wymienił myapple i tego oczekuję i ja od telefonu.
spoko, nie czuję się obrażony. ciężko mi jest wytłumaczyć o co mi chodzi i stąd całe nieporozumienie...
po prostu kupując iPhone'a cieszyłem się z tego, że nie jest to tak komercyjny telefon jak inne. wiadomo... gwarancja itd. mi to nie przeszkadza. jak zaktualizujesz to tym lepiej- będziesz miał nowszy soft a jak wszyscy dobrze wiemy bardzo łatwo odblokować iPhone'y. Apple umie dbać o renomę, huh? tylko wprowadzając go na jakże zacofany rynek Polski nie wie w co się pakuje. u nas panują Samsungi a gdy wejdzie iPhone w cenie Samsunga to rozumowanie polskiego społeczeństwa wydaje mi się proste:"Ty, patrz jaki [ciach], palcem się go puka... wezme se, będzie bajer". boję się tego, że gdy zostanie on wprowadzony przez Erę, Orange czy innego operatora, zapanuje wtedy wielki kilkutygodniowy szał, który zniszczy jego wizerunek- iPhone nowym Samsungiem (wiem, uparłem się na tą markę ale akurat jej nie lubię

co do rynku amerykańskiego- wiem, że dużo gorszych kretynów niż nasze dresiki (sam wątpię w to co mówię w tym wypadku) na pewno ma iPhone'a tyle tylko, że Apple to amerykańska marka. to tak samo jakby dziwić się, że nasze społeczeństwo tak bardzo lubi Biedronkę czy "M jak Miłość"...
Napisano 11 marca 2008 - 16:24

Napisano 11 marca 2008 - 17:16

Napisano 11 marca 2008 - 18:12
Napisano 11 marca 2008 - 18:20
Napisano 11 marca 2008 - 18:30
Napisano 11 marca 2008 - 18:48
Napisano 11 marca 2008 - 18:51
Napisano 11 marca 2008 - 18:53
Powróćmy do tematu dyskusji. Sprzeczanie się nie ma żadnego sensu. No chyba, że chcecie z MyApple zrobić forum na poziomie forów dotyczących komputerów PC.
Dokladnie! Wracajmy do tematu.
Napisano 11 marca 2008 - 22:52

Napisano 11 marca 2008 - 23:01
Witajcie,
dyskusja rozpętała się na dobre, jak widzę, ale ja może sprostuję, gdyż zaciekawiony całym szumem uderzyłem do "swoich" ludzi w Erze i...
...nikt z nich nie słyszał o takim pomyśle. Mam tutaj na myśli marketing, analityk, dział oferty biznesowej (sam mam telefony w Erze Biznes). Dlatego więc, chciałbym, polegając na wiadomościach jak najbardziej wiarygodnych, obalić newsa ;-)
widocznie zarówno Twoi znajomi w Erze, jak i moi są za mali żeby cokolwiek wiedzieć. Tony widocznie ma lepszych i wyżej postawionych znajomych

Napisano 11 marca 2008 - 23:51
Napisano 11 marca 2008 - 23:59
Napisano 12 marca 2008 - 00:03
Napisano 19 marca 2008 - 22:47
Napisano 19 marca 2008 - 23:28
jak wszystko dobrze pojdzie bedziemy mieli w tym roku Promocje Urodzinowa w Erze z iPhone i to pewnie przed rebrandingiem
pytanie tylko czy jailbrekowanym...

Napisano 19 marca 2008 - 23:33

Napisano 19 marca 2008 - 23:45
Niesamowite jest, ze prawie kazdy na tym forum zna czlonkow zarzadu (albo ich synow/corki/kumpli) 3 najwiekszych sieci telefonii komorkowej w Polsce.
lub mają bujną wyobraźnie;)
Napisano 20 marca 2008 - 13:17
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych