Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone w Polsce w kwietniu? [NIEPOTWIERDZONE]

• Zamknięty Temat jest zamknięty
253 odpowiedzi w tym temacie

#101 seroMack

seroMack
  • 628 postów
  • SkądPoznań

Napisano 10 marca 2008 - 18:46

Cytat

Cytat:
"Autorem cytatu jest seroMack
Ja tam jestem póki co w Play i liczę na to że, jako operator, który oferuje tylko i wyłącznie telefony 3G, Play zassa nowego iPhona, może za rok...akurat wtedy kończy mi się abonament"

Kolejne świetne rozumowanie.

lutecki,

To całkiem możliwe. Zresztą, jak każda inna hipoteza dotcząca polskich operatorów.

A jeśli lubisz komentować to i ja pokuszę się o mały komentarz - weź się za tą miernotę na youtube, żal... warto też popracować nad prezencją, głosem (yyyyyyy), i dykcją.

To tyle ;)

#102 b.milewski

b.milewski
  • 4 486 postów
  • SkądGlasgow

Napisano 10 marca 2008 - 18:55

Cytat

lutecki,

To całkiem możliwe. Zresztą, jak każda inna hipoteza dotcząca polskich operatorów.

A jeśli lubisz komentować to i ja pokuszę się o mały komentarz - weź się za tą miernotę na youtube, żal... warto też popracować nad prezencją, głosem (yyyyyyy), i dykcją.

To tyle ;)

Ty już lepiej nic nie pisz dobrze. Ta osoba która widziałeś na youtobe to akurat nie jest lutecki :) i w tym temacie też widać nie masz za dużo do powiedzenia ;)

#103 lukas

lukas
  • 565 postów
  • SkądKTW

Napisano 10 marca 2008 - 19:00

A o który abonament chodzi? Nowy Pakiet Biznes Prestiż (ten za 475,80 zł z VAT)? Mam nadzieję, że nie - cena trochę przegięta. Chyba te Prestiż 100, 200, 300, prawda?

#104 benedetti

benedetti
  • 459 postów

Napisano 10 marca 2008 - 19:01

Poki nie bedzie iTunes Store -> nie bedzie iPhona. To oczywiste :).

#105 lukas

lukas
  • 565 postów
  • SkądKTW

Napisano 10 marca 2008 - 19:02

Cytat

Poki nie bedzie iTunes Store -> nie bedzie iPhona. To oczywiste :).

Mogą się pokazać w tym samym dniu;)

#106 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 10 marca 2008 - 19:02

Panowie, to nie jest temat pt. youtube. Bartek, skąd pewność że Twojemu przedmówcy nie chodzi o film luteckiego?

Poza tym proszę powstrzymać się od uwag na temat któregokolwiek z użytkowników, jak i wypowiedzi na temat youtube'a, bo to nie ten temat.

#107 lutecki

lutecki
  • 3 315 postów

Napisano 10 marca 2008 - 19:07

Cytat

zobaczcie na avatr [B]mekintosza - to myśli Steve Jobs o Polsce i waszych życzeniach na temat telefonu.

Dziwne masz podejście do sprawy. Chodzi o to, że nie będziesz posiadał już produktu ogólno dostępnego?

#108 Monoba

Monoba
  • 17 postów
  • SkądBytom

Napisano 10 marca 2008 - 19:17

Jeśli iPhone ma być w Erze bo w Niemczech jest w T-mobil, co jest niepotwierdzone i niepewne, to może będzie w Orange tak jak we Francji??

#109 Zuki

Zuki
  • 434 postów
  • SkądPrzeworsk

Napisano 10 marca 2008 - 19:25

ale sobie jaja robicie ;) a ja wam powiem ze iphone bedzie w sieci ZDZICHU ;) za gorsz;]... eh... dobre ;))

#110 ajfik

ajfik
  • 263 postów

Napisano 10 marca 2008 - 19:31

Tak czytam całą dyskusję i śmiać mi się chce. Jaka to różnica w jakiej sieci i kiedy będzie? I czy w ogóle będzie? Ja chciałem mieć iPhone to sobie kupiłem na Allegro i mam. Tak zrobili też inni którzy chcieli go mieć. I naprawdę zwisa mi to czy będzie oficjalnie w Polsce czy nie.

#111 lukas

lukas
  • 565 postów
  • SkądKTW

Napisano 10 marca 2008 - 19:35

Cytat

Tak czytam całą dyskusję i śmiać mi się chce.

Jaka to różnica w jakiej sieci i kiedy będzie? I czy w ogóle będzie?

Ja chciałem mieć iPhone to sobie kupiłem na Allegro i mam. Tak zrobili też inni którzy chcieli go mieć. I naprawdę zwisa mi to czy będzie oficjalnie w Polsce czy nie.

Ja na przykład chcę mieć iPhone. Lecz nigdy bym nie kupił go na Allegro i używał, gdy nie ma go oficjalnie w Polsce. Dlaczego? Brak gwarancji, brak pewności przy zakupie przez Allegro...

#112 ajfik

ajfik
  • 263 postów

Napisano 10 marca 2008 - 19:38

Cytat

Dlaczego? Brak gwarancji, brak pewności przy zakupie przez Allegro...

A ja kupiłem na allegro, odebrałem osobiście i dostałem pisemną gwarancję na 12 miesięcy, oczywiście nie jest to gwarancja Apple, ale sklepu który sprowadził iPhone.

#113 Zuki

Zuki
  • 434 postów
  • SkądPrzeworsk

Napisano 10 marca 2008 - 19:39

Cytat

Ja na przykład chcę mieć iPhone. Lecz nigdy bym nie kupił go na Allegro i używał, gdy nie ma go oficjalnie w Polsce. Dlaczego? Brak gwarancji, brak pewności przy zakupie przez Allegro...

to zapytaj ktoregos z uzytkownikow by CI kogos POLECILI... a co do gwarancji ;) i tak ją drogi kolego byś stracił w momecie "majsterkowanie" przy nim :D WIEC JEDNO WIELKIE G**** Z NIEJ ;)

#114 sron

sron
  • 112 postów
  • SkądŚwiebodzin

Napisano 10 marca 2008 - 19:45

Cytat

A o który abonament chodzi? Nowy Pakiet Biznes Prestiż (ten za 475,80 zł z VAT)? Mam nadzieję, że nie - cena trochę przegięta. Chyba te Prestiż 100, 200, 300, prawda?

Abonament Prestiż jest tylko jeden. Kosztuje miesięcznie 475.80 * 24 miesiące = 11419.20 chyba ze bedzie mozliwosc podpisania umowy na rok to bedzie jedyne 5709.60. Mysle ze jezeli przedstawiciele biznesowi mowia o tym glosno to cos w tym jest. Z oferty biznes prestiz korzystaja firmy ktore sa dla Ery 100% platnikami. Jestem ciekawy czy bedzie to oferta (o ile bedzie) dla nowych klientow czy tez dla stalych abonentow. Pozyjemy zobaczymy ......

#115 lukas

lukas
  • 565 postów
  • SkądKTW

Napisano 10 marca 2008 - 19:59

Uuuuuuuuu....
Szkoda, strasznie drogo.

---- Dodano 10-03-2008 o godzinie 20:00 ----

Cytat

to zapytaj ktoregos z uzytkownikow by CI kogos POLECILI... a co do gwarancji ;) i tak ją drogi kolego byś stracił w momecie "majsterkowanie" przy nim :D WIEC JEDNO WIELKIE G**** Z NIEJ ;)

Kupując w Polsce, w normalnym sklepie - nie musiałbym nic majsterkować.

#116 ŁUKASZ1

ŁUKASZ1
  • 497 postów
  • SkądWARSZAWA

Napisano 10 marca 2008 - 20:06

Cytat

HaHa ten bezsensowny news poprawił mi humor po całym dniu:D

Gratuluje ułańskiej fantazji autorowi ;-)

Może powinniśmy wprowadzić zasade że każdy news posiada link do źródła informacji? Bo mi się wydaje że ta nowina, jest tylko bajeczką która odwraca uwagę od innych spraw na forum ? ;-)

W koncu sensowna puenta. Takie pitolenie o czyms niepotwierdzonym na stronie glownej forum - jako news - uwazam za niepowazne. Chyba , ze myapple ma byc forum plotek wyssanych z palcow adminow.

Przy okazji... wielu z Nas ma iPhone dzialajce.. czy ma to znaczenia dla Was kto wprowadzi iphone ? Ja swoj uzywam w .. simplus z pakietami 50MB za 10zl i bardzo sobie chwale.

#117 mda

mda
  • 75 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 10 marca 2008 - 20:11

Cytat

zobaczcie na avatr mekintosza

Dołączona grafika

to myśli Steve Jobs o Polsce i waszych życzeniach na temat telefonu.

Bardzo ładne wygładzanie czcionek w systemie, Mac OS X prawie jak Windows :lol:

iPhone miał być w Polsce jak ktoś znalazł na orange.pl instrukcję konfiguracji EDGE i kont mailowych, wtedy było identyczne zamieszanie.

#118 flobar

flobar
  • 36 postów

Napisano 10 marca 2008 - 20:28

Cytat

Kto Ci to powiedział Stefan we własnej osobie?

mi powiedzial ze jutro sie w Afganistanie odbedzie premiera iPhona Nano:-P

#119 JędrekMac

JędrekMac
  • 1 712 postów
  • SkądŁódź

Napisano 10 marca 2008 - 20:30

Cytat

Dobre, dobre :D

pewnie niektórzy już mają ;) wiesz jaka zdolna jest dzisiejsza młodzież, i jeszcze zapewne chodzi na pececie ;]

#120 cza_gda

cza_gda
  • 430 postów
  • Skądgdansk

Napisano 10 marca 2008 - 20:37

ale sie robi smietnik z tematu 12 stron. :|

#121 krismiszcz

krismiszcz
  • 2 414 postów
  • SkądLUBLIN

Napisano 10 marca 2008 - 20:38

ŁUKASZ myślałem ze tylko ja mam takie odczucia ;-)

Przypomina mi się ostani news "Szykujcie cole i popcorn" robiący bardzo dużo szumu, ale jak potem sie okazało sami wiemy ;-)
Już sam tytuł i dodanie przez autora [NIEPOTWIERDZONE] krzyczy że to jedna wielka bójda na kołach. Jak by chciał się zabezpieczyć przed późniejszą opinią i wytykaniem przez innych. Autor doskonale wie, że wyssał to z palca. Żeby nakarmić forum i odwrócić uwagę od innych spraw.

#122 owz

owz
  • 3 360 postów
  • SkądPoznań

Napisano 10 marca 2008 - 20:41

Cytat

Tak czytam całą dyskusję i śmiać mi się chce.

Jaka to różnica w jakiej sieci i kiedy będzie? I czy w ogóle będzie?

Ja chciałem mieć iPhone to sobie kupiłem na Allegro i mam. Tak zrobili też inni którzy chcieli go mieć. I naprawdę zwisa mi to czy będzie oficjalnie w Polsce czy nie.

taka, że np niektórym nie podoba się wydawać ponad tysiąca złotych na telefon po czym musieć go odblokowywać i na dodatek nie mieć żadnej gwarancji nie wspominając już o upierdliwym łamaniu każdego nowego softu itp

#123 morandir

morandir
  • 33 postów

Napisano 10 marca 2008 - 20:44

Era GSM zainteresowana Linuksem | thecamels.org

Tak dla porownania proponuje przeczytac. Pewnie jesienia ERA wprowadza do swojej oferty rowniez Ferrari, ale tylko czerwone.

#124 Gość_Kolms_*

Gość_Kolms_*

Napisano 10 marca 2008 - 20:45

iPhone dla ludu a ja bym się wkurzył jak cholera... nie po to kupowałem iPhone'a żeby każdy go mógł sobie kupić nie ważne czy będzie płacił 1mln miesięcznie czy złotówkę. po prostu cały smaczek iPhone'a polega na tym, że mają go Ci, którzy choć trochę się znają a nie jakiś pierwszy lepszy biznesmen. można sobie go sprowadzić albo kupić na Allegro- dobrze, że tak jest bo ludzie w pewien sposób boją się go kupować i nie jest on taki popularny... jak wejdzie to zmieniam telefon... :-/ nie mam zamiaru mieć sprzętu dla ludu. jeszcze do tego dojedzie, że iPhone stanie się kolejną Nokią 3310 :(

#125 cizu

cizu
  • 943 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 10 marca 2008 - 20:49

:| Tia lepiej bawić się w odblokowywanie itd. - to Ci dopiero smaczek, takie myślenie tylko hamuje rozwój - jeśli produkt jest ekskluzywny to potrafi o to dbać tj. o swoją renomę..

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych