Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone w Polsce w kwietniu? [NIEPOTWIERDZONE]

• Zamknięty Temat jest zamknięty
253 odpowiedzi w tym temacie

#51 b.milewski

b.milewski
  • 4 486 postów
  • SkądGlasgow

Napisano 10 marca 2008 - 16:20

a ja ostatnio bylem w orange ze wzgledu na dziwnie wysoki rachunek i babka mnie poprosila o telefon bo chciala gdzies zadzwonic... dalem jej a ona taaaakie galy :D chwile sie pogapila, zabralem jej telefon i wybralem numer i dalem jej. po chwili sie pytala w jakim komisie crackowalem... gdy powiedzialem ze sam w domu to nie wierzyla...

eh ta obsluga...

Sorry muszę to napisać, najwyżej dostane ostrzeżenie.

I co użyło Ci poczułeś się wielki, ze masz iPhone, zaiście to co opisałeś robi wrażenie nic tylko powiedzieć WOW. Punkty szacunku na osiedlu już skaczą.

#52 mimon

mimon
  • 158 postów
  • SkądMaków Maz

Napisano 10 marca 2008 - 16:21

te iq 130 mocno mnie rozbawiło taka głupia plotka a takie poruszenie ^^

#53 seroMack

seroMack
  • 628 postów
  • SkądPoznań

Napisano 10 marca 2008 - 16:24

Ja tam jestem póki co w Play i liczę na to że, jako operator, który oferuje tylko i wyłącznie telefony 3G, Play zassa nowego iPhona, może za rok...akurat wtedy kończy mi się abonament :)

#54 nurekpadi

nurekpadi
  • 390 postów
  • SkądWWA/PNO

Napisano 10 marca 2008 - 16:29

byłoby milo, bo w kwietniu mam wymianę telefonu :) ale i tak nie uwierzę do póki nie zobaczę

#55 jankor

jankor
  • 1 550 postów
  • SkądWrocław

Napisano 10 marca 2008 - 16:31

W Polsce Era ma zmienić się na Vodafone. Na świecie Vodafone dopiero podpisuje umowę z Apple.
i dla porównania:
W Polsce Idea już dawno zmieniła się w Orange. Na świecie Orange w wielu krajach wydaje już iPhone.
A więc:
Orange będzie wydawała iPhone w Polsce.

Mmm a z naszym Orange nie jest tak, ze to tylko marka?

#56 b.milewski

b.milewski
  • 4 486 postów
  • SkądGlasgow

Napisano 10 marca 2008 - 16:32

A ja mam wiadomości od zarządu Telekomunikacji Polskiej S.A, że od maja w ramach modernizacji aparatów telefonicznych każdy abonent otrzyma w prezencie iPhone, który zastąpi telefon stacjonarny.

#57 silent neuf

silent neuf
  • 183 postów
  • SkądWarszawa / Yelonky

Napisano 10 marca 2008 - 16:35

Heh w ERA GSM Iphone ? pfffffffffffffff tssssssssssss .. powiem tak rozmawiałem z kolegą który jest w dziale Logistyki ERA .. nie ma szans w najbliższej przyszłości o te telefony ,,Iphone’’ .. podobno nie dogadali się w sprawie zmiany nazwy Firmy ,, mowa o T-mobile ‘’ a dla Apple nazwa ERA GSM nic nie mówi ( na razie ) .... ale jak to mówi Sofronow -Poczekamy zobaczymy ;-)

#58 Levy

Levy
  • 658 postów
  • SkądPuławy

Napisano 10 marca 2008 - 16:36

A ja mam taką teorię:

W Polsce Era ma zmienić się na Vodafone. Na świecie Vodafone dopiero podpisuje umowę z Apple.

i dla porównania:

W Polsce Idea już dawno zmieniła się w Orange. Na świecie Orange w wielu krajach wydaje już iPhone.

A więc:

Era zmienia się w T-Mobile, a Vodafone bierze Plusa.
Vodafone nie ma iPhone'a, póki co mają go Orange, T-Mobile i o2...

#59 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 10 marca 2008 - 16:37

A więc:

Ja nie wiem co Wy się tak na to uparliście, że jak za granicą ma Orange, czy Vodafone, czy co tam jeszcze, to w Polsce też tak będzie... Przecież ja pamiętam że już jakiś czas temu było mówione, że Apple negocjuje umowy z operatorami w każdym kraju z osobna!

#60 Klimer

Klimer
  • 848 postów

Napisano 10 marca 2008 - 16:38

nie wiem czemu niektórzy się tak bulwersują... czy iphone będzie czy go nie będzie w kwietniu, to ten news i tak jest pozytywny i daje jakąś radość :) p.s. mój listonosz mówił że za dwa tygodnie ma być iphone 16 gb w Sami Swoi ^^

#61 Kvczor

Kvczor
  • 1 468 postów

Napisano 10 marca 2008 - 16:38

oo, pomyliłem się.. nie Vodafone ale T-Mobile, sry. Ale i tak chodzi o to samo. Oragne dogada się z Apple i koniec! Mamy iPhone! inne formy muszą się przemianować i jeszce się dogadać miedzy sobą potem z Apple i dopiero..

#62 M4G33k

M4G33k
  • 268 postów
  • SkądWrocław

Napisano 10 marca 2008 - 16:39

przeciez iPhone jest juz i w Erze, i w Orange, i w Plusie, i wszedzie za 1zl. trzeba tylko podejsc do sprzedawcy i szepnac "jestem z MyApple" ;)

#63 silent neuf

silent neuf
  • 183 postów
  • SkądWarszawa / Yelonky

Napisano 10 marca 2008 - 16:41

jankor... Vodafone przejmuje akcje Plusa ;-)

#64 Aryman

Aryman
  • 678 postów
  • SkądEdinburgh

heh, za złotówke to za za 1000 abonament xD

#65 Levy

Levy
  • 658 postów
  • SkądPuławy

jeśli chce sie kupić iPhone'a w USA i potem go jailbreak'ować to można po prostu kupić go za te 500$ bez zadnych umów z AT&T?

#66 silent neuf

silent neuf
  • 183 postów
  • SkądWarszawa / Yelonky

Napisano 10 marca 2008 - 16:43

w Tesco jest Iphone sprzedawany do Cebuli ;-))... heh

#67 Kvczor

Kvczor
  • 1 468 postów

Napisano 10 marca 2008 - 16:45

Na każdym bazarku jest iPhone. Tuż obok opon i lusterek.

#68 silent neuf

silent neuf
  • 183 postów
  • SkądWarszawa / Yelonky

Napisano 10 marca 2008 - 16:46

ooo i nawet Goździkowa ma ;-)

#69 ajfik

ajfik
  • 263 postów

Napisano 10 marca 2008 - 16:47

O rany, takie zamieszanie przez głupią literówkę. Panowie, tu chodzi o HiPhone a nie iPhone.

#70 przemekspider

przemekspider
  • 1 793 postów
  • SkądSosnowiec/Kraków

Napisano 10 marca 2008 - 16:48

Nie wiem, czemu się tak niektórzy bulwersują. A co to złego podawać informacje, które zdobywa się "z róznych źródeł"? Sądząc po popularności wątku, wszystkich z nas to interesuje. I o to chodzi. Wielokrotnie w przeszłości plotki, spekulacje, niepotwierdzone informacje okazywały się prawdziwe. Może i tym razem będzie podobnie? Fajnie by było gdyby dyskusja toczyła się na tematy merytoryczne, a nie personalne...

#71 b.milewski

b.milewski
  • 4 486 postów
  • SkądGlasgow

Napisano 10 marca 2008 - 16:50

Nie wiem, czemu się tak niektórzy bulwersują. A co to złego podawać informacje, które zdobywa się "z róznych źródeł"? Sądząc po popularności wątku, wszystkich z nas to interesuje. I o to chodzi. Wielokrotnie w przeszłości plotki, spekulacje, niepotwierdzone informacje okazywały się prawdziwe. Może i tym razem będzie podobnie? Fajnie by było gdyby dyskusja toczyła się na tematy merytoryczne, a nie personalne...

nie sam news interesuje, tylko co ludzie w tym temacie piszą :)

#72 silent neuf

silent neuf
  • 183 postów
  • SkądWarszawa / Yelonky

Napisano 10 marca 2008 - 16:55

heh powiem tak mi wsio wpariatkie ;-) Ale dla ludzi którzy chcą mieć super Ferrari (mowa o Iphone) to mógł by sie któryś z naszych operatorów mógł by sie wysilić i go zdobyć do sprzedaży za rozsądną cenę ... ;-) .. Przepraszam jak kogoś uraziłem wcześniejszymi postami . Proszę o wybaczenie i obiecuję poprawę zachowałem się jak gówniarz . ;-)

#73 internex

internex
  • 592 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 10 marca 2008 - 16:58

Za złotówkę? Yeah, super! Nic tylko unlock/jailbreak i wysyłać za granicę. Ale to byłby biznes :D Ja sądzę, że Apple nie wprowadzi iPhone'a na żaden nowy rynek przed software update... ale to tylko moje domysły. W dodatku w Polsce nie prędko by się znalazł. Wystarczy tylko policzyć, że trzeba by zapłacić ok 1400zł za sam telefon, a później ze 100zł abonamentu miesięcznie.. kto by to kupił? Bo ja nie...

#74 ciem

ciem
  • 3 postów
  • SkądKraków

Napisano 10 marca 2008 - 16:59

Witam wszystkich, to mój pierwszy post. :-) Nie mogłem się powstrzymać od zabrania głosu w dyskusji. Czy nie jest tak, że aby iPhone w ogóle mógłbyć sprzedawany w jakimś kraju, to musi w tymże kraju działać iTunes w swojej pełni (możliwość aktywowania iPhone'a przez iTunes)?

#75 jankor

jankor
  • 1 550 postów
  • SkądWrocław

Napisano 10 marca 2008 - 17:02

Jasne, ze tak.

jesli iPhone to i ITS tylko ciekawe co zaiks na to

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych